- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.101
cnm ben sana ipeğin başka fotolarını bi ara gösteririm bakalım alcak mısınz?Valla ben bayıla bayıla alırım canım..Oğluma daha iyisini mi bulacağım
Ama keşke o resimleri biz de görseydikGelinimi yakından görme fırsatım olmadı henüz..
bende vuruldum ama oglum yok hem benim kzıın daha dişi yok die mi almıo acaba edibeşşşşşşştttt
kıskanmayın bakem
dünürüm benim kızın dişlerine vuruldu bi kerem
ya maş. kilo olayı süperrrr bu arada biz hic kontrole gitmioz 9 ayda gittk bide yaşında gitcem gitsem mi kihee bu arada biz bu gün kontrole gittlk gerçi hep doktordayızda bu aylık kontrolü kilo 8 300 anca boy 77 uzun ince=) bide 10 ay civarı kan çekapı yaptırıyo allerji dahil tüm kan tahlillerine bakılcak baya bi pahallıydı gerçi 350 tutuyodu devlette parasız yaptırmayı düşünüyorum
sevdalinka cnm tayin meselene cok sevndm hayatta en cok insana ihtiyac olan sey anne sevgisi cocuguna yakın olursun vakitt sevgidir diorum ben artıkselam kızlar nasılsınız özledim sizi. Biz iyiyiz merak edilecek önemli bir durumumuz yok şükür. Bir ara keyfim yoktu sessiz sessiz takip ediyordum sizi. Bayram öncesi annemlere gittik. Sonra biraz tatil yaptık. 3 hafta evden uzaktık. O aralar oğlan kalabalığa iyice alıştı daha da ayaklanmaya başladı. Başbaşa kalınca canımı okudu diye bilirim. Baba arkasından ağlamalar, sokak kapısını görünce ağlamalar neyse eski düzene alıştık. Ama kıpır kıpır maşallah ben de altını bağlarken çok zorlanıyorum kaçıp duruyor, her yere tutunup kalkmak istiyor, çekmece dolap karıştırmalar çok yoruluyorum. Yemek konusunu da takmıyorum artık kafama kahvaltı da o bulamaçlardan yemiyor artık domates, peynir, yumurta ve minik ekmek lokmalarına sürülmüş tereağını pekmezli su eşliğinde yiyor tabi onun öncesinde formül sütlerden yapıyorum. sonra meve çorba yoğurt muhallebi ne yerse o, bazen birini bazen hepsini yiyiyor. Artık süt yokmuş yemiyormuş üzülmüyorum. Bu arada hala dört dişimiz var, alkış yapyoruz, el sallıyoruz, anne demesek de baba dede aba tarzı kelimeler var bir de hav hav ve hist diyoruz yani pist oluyor o :) heyt dior ah, of diyor çok komik eminim sizinkiler de öyledir. Bu arada benim tayinim çıktı yaşadığım ilçeye işe başladığımda oğluma yakın olacağım çok seviniyorum.
Gelelim size Spreycim çok geçmiş olsun canım umarım kötü bir hastalık çıkmaz Allah hepinizin yardımcısı olsun, Emireamade size de geçmiş olsun ayrıca face adresin herkese açık aklında olsun fotolara herkes bakabiliyor ve harita da o adres sizin ev ise o da açık canım kötü niyetliler olabilir. Arkadaşlık teklif edecektim abone ol falan diyor grup falan mı kurdun anlamadım. Bu arada oğlun aynı babaya benziyor. denizcim size de çok geçmiş olsun ne kadar kendini bilmez insan var ya sinir oluyorum Allaha emanet yaşıyoruz valla Kemececim benim düşündüğün için sağol oğlunun iştahsızlığı kızının huysuzluğu nasıl oldu baba da gitti umarım iyisinizdir. Gamze ve diğr öğretmenler size yeni okul döneminde başarılar ayrıca kimse almazsa ben alırım senin o tatlı bıcırığı oğluma merak etme :) Usha, Happmother, İlkim Aras ve aklıma şuan gelmeyen herkese selamlar. Serap45 ben de seni çok merak ediorum umarım iyisinizdir.
facete ben tuğbayı bulamadım ya.
sevda uzun zamandır yoktun hoşgeldin canım.
bu aralar ben biraz gerginim ya.stresliyim çok fena.kocaya patlıyorum 2de 1.neyse yakında yazarım neye stres yaptığımı şimdi yazıpta kendimi daha fazla doldurmak istemiyorumm...amann amannnnn neyse düşünmüyecem
Ooooooh, kızlar alınmış, oğlanlar verilmiş. Bize soran yok :) Ben de fıstık kızımı başkalarına veririm o zaman hıhAslında topik dışına da vermek istemiyorum; tanıdık,bildik olsun di mi Neyse kimselerin kısmetine göz dikmeyelim biz. Elimizi sallasak ellisi
Ayy şaka bi yana bu kadar büyüdü mü bunlar ya. Maşallah yürüyen bebişlere. Benim kuzu emeklemeyi anca kotardı, ayakta bekliyo öyle şimdi de. Diline vurdu ama fena halde. Mamma,baba,anne.... Bir de kedi görünce baş ve işaret parmaklarımızı birbirine sürtüp sssssss yapıyoruz pisi pisi niyetine"ooooo ciciiii" diyo anneannesi, sevmeye başlıyo yüzümü şebelek. Çok hızlı öğrendikleri bir dönemdeler arkadaşlar. Mümkün olduğunca iletişim kurmak lazım. Hoş, başka şansımız da yok zaten Müzikle de araları iyi olur artık. Otururken müzik çalınca,öne arkaya sallanmaya başlıyor. Çığlıklarla eşlik ediyor Nehir. Favorimiz michael tello. İyi ki doğurmuşum diyorum bakıp bakıp. Allah nazarlardan saklasın hepsini. Bizlere bağışlasın inşallah.
ben geldim herkes gitti
ya kızımı uyuttum bu ara acayip kaka yapıo resmen yeni dogan gibiyiz ya şu dişler bi patlasaaaaaa
bu arada kızlar benim ipek acayip sinirli bi cocuk ya sakin bişey cokta güleryüzlü ama artık istediği olmayınca ellerini sıkıp olmayan dişlerinide sıkıp ıııııııııııııııııııııııııııııııııııı diye bağrıo hatta bazen beni sıkıyobabasına mı cekti acaba offfffffff cekecem var ya babsından az cekmiom bide kızımı
ben geldim herkes gitti
ya kızımı uyuttum bu ara acayip kaka yapıo resmen yeni dogan gibiyiz ya şu dişler bi patlasaaaaaa
bu arada kızlar benim ipek acayip sinirli bi cocuk ya sakin bişey cokta güleryüzlü ama artık istediği olmayınca ellerini sıkıp olmayan dişlerinide sıkıp ıııııııııııııııııııııııııııııııııııı diye bağrıo hatta bazen beni sıkıyobabasına mı cekti acaba offfffffff cekecem var ya babsından az cekmiom bide kızımı
boşver patlamasın canım benim
bırak dert etme geç olsun güç olmasın
ben emzirmeyi bırakma noktasına geldim
öyle bir ısırıyoki koparıyo resmen
ağlaya ağlaya emziriyorum çoğu zaman
cnm ya valla ben diorum ki 2 yaş önemli ama bazı insanların durumu gerektirir ve uygular sen cocgun gelişimne falan ek gıdaya istersen bırak 1 yasına yaklastlar bi kac arkadasla konustum bazı cocuklar icin emzirmemk daha uygun oluyo
karaca düşün valla pek fena bu kız ne yağpar ogluna bilmem anasına cekmio bu bıcırıklar illa gıcık taraf buluyolar
Olsun, o kadarı da oluversin artık..Benim oğlumun da biraz ters huyları yok değil..
İşine gelmeyen birşey oldu mu veya sıkıldı mı hemen ağlamaya başlıyor..Üstelik ne kadar çabuk sıkıldığını tahmin bile edemezsin ..
Sürekli değişiklik istiyor, aksiyon istiyor..Bu aralar sık sık saçımızı çekip yüzümüzü tırmalıyor
Bir de araba meraklısı..Hadise hayranı..Yay burcu..72 cm..Meyve ve yoğurt düşkünü..
Şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Artık düşünüp taşınıp karar vereceksin
cnm ya valla ben diorum ki 2 yaş önemli ama bazı insanların durumu gerektirir ve uygular sen cocgun gelişimne falan ek gıdaya istersen bırak 1 yasına yaklastlar bi kac arkadasla konustum bazı cocuklar icin emzirmemk daha uygun oluyo
karaca düşün valla pek fena bu kız ne yağpar ogluna bilmem anasına cekmio bu bıcırıklar illa gıcık taraf buluyolar
Olsun, o kadarı da oluversin artık..Benim oğlumun da biraz ters huyları yok değil..
İşine gelmeyen birşey oldu mu veya sıkıldı mı hemen ağlamaya başlıyor..Üstelik ne kadar çabuk sıkıldığını tahmin bile edemezsin ..
Sürekli değişiklik istiyor, aksiyon istiyor..Bu aralar sık sık saçımızı çekip yüzümüzü tırmalıyor
Bir de araba meraklısı..Hadise hayranı..Yay burcu..72 cm..Meyve ve yoğurt düşkünü..
Şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Artık düşünüp taşınıp karar vereceksin
Ooooooh, kızlar alınmış, oğlanlar verilmiş. Bize soran yok :) Ben de fıstık kızımı başkalarına veririm o zaman hıhAslında topik dışına da vermek istemiyorum; tanıdık,bildik olsun di mi Neyse kimselerin kısmetine göz dikmeyelim biz. Elimizi sallasak ellisi
Ayy şaka bi yana bu kadar büyüdü mü bunlar ya. Maşallah yürüyen bebişlere. Benim kuzu emeklemeyi anca kotardı, ayakta bekliyo öyle şimdi de. Diline vurdu ama fena halde. Mamma,baba,anne.... Bir de kedi görünce baş ve işaret parmaklarımızı birbirine sürtüp sssssss yapıyoruz pisi pisi niyetine"ooooo ciciiii" diyo anneannesi, sevmeye başlıyo yüzümü şebelek. Çok hızlı öğrendikleri bir dönemdeler arkadaşlar. Mümkün olduğunca iletişim kurmak lazım. Hoş, başka şansımız da yok zaten Müzikle de araları iyi olur artık. Otururken müzik çalınca,öne arkaya sallanmaya başlıyor. Çığlıklarla eşlik ediyor Nehir. Favorimiz michael tello. İyi ki doğurmuşum diyorum bakıp bakıp. Allah nazarlardan saklasın hepsini. Bizlere bağışlasın inşallah.
cnm bizimki yogurdu yeni sevio ama meyveyi sever hersey tamam da benm kız mersine nası gelin olur cok uzak dayanamam,ya bide bizim kız kıskanır öle hadise falan dinlemek yok artık :)
cnm bizimki yogurdu yeni sevio ama meyveyi sever hersey tamam da benm kız mersine nası gelin olur cok uzak dayanamam
ben ondan yamacımdan damat buldum
yoksa bende emiri beğeniyodum damat adayı olarak ama izmite veremem kızımı
şşşşşşşşşşşşşşttttttttnereye kayboldunuz sizi gidi sizi gidi
bi girdim herkes burdaydı oğlan uyandı geri uyuttum, alt katım market, kapanmadan süt alıp geleyim dedim, çöp at falan derken anca geldim, bugün anladım ki kocamı en çok marketten eşya taşırken çöp atarken falan en az bi kere anıyorumbu angarya işleri hep o yapardı
ha bu arada kızlar verilmiş daha doğrusu oğlanlar alınmışbenim oğlanı alan yok mu hemen vereyim hatta iç güveyisi alın ha bu arada oğlum bııııııırrrrrrt yapmaz hatta kaka bile yapmaz ay ben yerim gelinimi herhalde korkmayın böle değil tabiki
denis maşallah deniz daha iyiymiş ay gir böyle doldur sayfaları sefan olsun
usha canım sağolbelim daha iyi ama sürekli hafif bir ağrım var sol bacağımda da çekme hissi, fizik ted. iyi geldi ama yetersiz gibi, psikolojik de olabilir kendimi 10 yaş daha yaşlı hissediyorum bu aralar benim için travma oldu. Bu arada canım sana da kolay gelsin baş ağrısı çok fena tabi uykusuzluk hat safhadadır sende
emireamade canım face yok bende de istemiyorum da, numaramı rehberinden silmecanım bu arada hakikaten misafir iyi hoş başımızın üstünde yerleri var da zor oluyor ya, bana da hasta ziyaretine gelen gelene zaten zor yürüyorum hala bile hadi geldiniz 10 dk yeter yok 2-3 saat, boşuna söylememişler ziyaretin kısası makbul diye, bugün işten geldim yine misafir ya saat altı buçuk gibi gittiler, bide soğuk algını olanlar vardı aralarında sana daha çok gelen giden var üstüne üstlük yatılı geliyorlar allah kolaylık versin
gamze canım sağolyollamışsın fotoları,ben de inşallah laptop izin verirse bakıcam ay şu mesajı bi sağ salem yollasam kapanmadan, bu kaçıncı yazışım. İpeğe gelince alışır kuzum merak etme sağlıklı olsunlarda
sevdalinka canım iyi haberlerini duyduk ya, sağol oğlumda kızımda iyi, iştahları da bazen var bazen yok ama iyiler çok şükür, kızımda çok değişti babası gidince bi olgunluk çöktü, bana çok destek oluyor
ilkim aras canım her daim keyfin yerinde olsunayrıca yaklaşımını da beğendim ne kadar dillendirirsen o kadar büyüyor bazen zamana yaymak daha iyi, umarım sorun neyse çözülür
neyse silinmeden bi yollıyim öptüm hepinizi
Sana boşuna "yamansın" demiyoruz
Ama alındım doğrusu..Sen benim oğlumu neden hiç düşünmedin?
Fıstık gibi de delikanlı..
Gerçi ben sözümden dönecek değilim..İpek benim gelinim..Ama Beyza ve Nehir hakikaten çok güzel
Denis'in kızını görmediğim için yorum yapamıyorum..Hem o uzun bizden..Kompleks oluruz biz
ya cnm aynen valla kocalar bazen cok işe bazen hic işe yarıolar bosver bazen benimkide gidio uzak kalmak iyidr kıymet anlarlarşşşşşşşşşşşşşşttttttttnereye kayboldunuz sizi gidi sizi gidi
bi girdim herkes burdaydı oğlan uyandı geri uyuttum, alt katım market, kapanmadan süt alıp geleyim dedim, çöp at falan derken anca geldim, bugün anladım ki kocamı en çok marketten eşya taşırken çöp atarken falan en az bi kere anıyorumbu angarya işleri hep o yapardı
ha bu arada kızlar verilmiş daha doğrusu oğlanlar alınmışbenim oğlanı alan yok mu hemen vereyim hatta iç güveyisi alın ha bu arada oğlum bııııııırrrrrrt yapmaz hatta kaka bile yapmaz ay ben yerim gelinimi herhalde korkmayın böle değil tabiki
denis maşallah deniz daha iyiymiş ay gir böyle doldur sayfaları sefan olsun
usha canım sağolbelim daha iyi ama sürekli hafif bir ağrım var sol bacağımda da çekme hissi, fizik ted. iyi geldi ama yetersiz gibi, psikolojik de olabilir kendimi 10 yaş daha yaşlı hissediyorum bu aralar benim için travma oldu. Bu arada canım sana da kolay gelsin baş ağrısı çok fena tabi uykusuzluk hat safhadadır sende
emireamade canım face yok bende de istemiyorum da, numaramı rehberinden silmecanım bu arada hakikaten misafir iyi hoş başımızın üstünde yerleri var da zor oluyor ya, bana da hasta ziyaretine gelen gelene zaten zor yürüyorum hala bile hadi geldiniz 10 dk yeter yok 2-3 saat, boşuna söylememişler ziyaretin kısası makbul diye, bugün işten geldim yine misafir ya saat altı buçuk gibi gittiler, bide soğuk algını olanlar vardı aralarında sana daha çok gelen giden var üstüne üstlük yatılı geliyorlar allah kolaylık versin
gamze canım sağolyollamışsın fotoları,ben de inşallah laptop izin verirse bakıcam ay şu mesajı bi sağ salem yollasam kapanmadan, bu kaçıncı yazışım. İpeğe gelince alışır kuzum merak etme sağlıklı olsunlarda
sevdalinka canım iyi haberlerini duyduk ya, sağol oğlumda kızımda iyi, iştahları da bazen var bazen yok ama iyiler çok şükür, kızımda çok değişti babası gidince bi olgunluk çöktü, bana çok destek oluyor
ilkim aras canım her daim keyfin yerinde olsunayrıca yaklaşımını da beğendim ne kadar dillendirirsen o kadar büyüyor bazen zamana yaymak daha iyi, umarım sorun neyse çözülür
neyse silinmeden bi yollıyim öptüm hepinizi
nehirde nehirdi ya valla benimde gözüm kaldı ama oglum yok inş. oda olur hakketen kopmasak ii olur yeni hamilelk heycanları faln dursak ne güzel olurSana boşuna "yamansın" demiyoruz
Ama alındım doğrusu..Sen benim oğlumu neden hiç düşünmedin?
Fıstık gibi de delikanlı..
Gerçi ben sözümden dönecek değilim..İpek benim gelinim..Ama Beyza ve Nehir hakikaten çok güzel
Denis'in kızını görmediğim için yorum yapamıyorum..Hem o uzun bizden..Kompleks oluruz biz
yok canım ya benim kızım iriUshacığım, canım, sen şimdi benim oğluma "ufak tefek, karamürsel sepeti gibi" mi demek istedin :44:
İşi şu 72 cm. olayı bozuyor sanıyorum..Ama daha uzar tahminimce..Ne de olsa büyüme çağında..
Gamzeciğim, senin kız daha ufak tefektir umarım..Yoksa benim oğlan evde kalacak bu gidişle
yok canım ya benim kızım iri
hatta rejim yapıyoz işte daha ne diyim :44:
Yo Usha yoo...
Sen Edibe'ye söz verdiğin için, kızını Erdem'e verdiğin için böyle konuşuyorsun..
Gerçi kız annesisin, sana yakışanda bu tabi..
Yoksa bu kız ne derece iri olabilir ki..Fıstık gibi de kız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?