2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
senemgy, kızın hakikaten çok güzel, maşallah

Bizde durum sizdekinin tam tersi..Hareket anlamında bayağı gelişme kaydettik ama dil anlamında pek birşey yok henüz..Derdimizi bağıra çağıra anlatmaya çalışıyoruz..Ama müzik sevgisi bizde de mevcut..Favorimiz de kesinlikle Hadise..

Valla ben bayıla bayıla alırım canım..Oğluma daha iyisini mi bulacağım

Ama keşke o resimleri biz de görseydik Gelinimi yakından görme fırsatım olmadı henüz..
cnm ben sana ipeğin başka fotolarını bi ara gösteririm bakalım alcak mısınz?

şşşşşşştttt
kıskanmayın bakem
dünürüm benim kızın dişlerine vuruldu bi kerem
bende vuruldum ama oglum yok hem benim kzıın daha dişi yok die mi almıo acaba edibe
ya maş. kilo olayı süperrrr bu arada biz hic kontrole gitmioz 9 ayda gittk bide yaşında gitcem gitsem mi ki
sevdalinka cnm tayin meselene cok sevndm hayatta en cok insana ihtiyac olan sey anne sevgisi cocuguna yakın olursun vakitt sevgidir diorum ben artık

stresinin sebebi kaynanandır tahmin edebiliorum

cnm sen naptın hamile misin yoksa kız hadi gaza gelde dogur

ben geldim herkes gitti

ya kızımı uyuttum bu ara acayip kaka yapıo resmen yeni dogan gibiyiz ya şu dişler bi patlasaaaaaa

bu arada kızlar benim ipek acayip sinirli bi cocuk ya sakin bişey cokta güleryüzlü ama artık istediği olmayınca ellerini sıkıp olmayan dişlerinide sıkıp ıııııııııııııııııııııııııııııııııııı diye bağrıo hatta bazen beni sıkıyobabasına mı cekti acaba offfffffff cekecem var ya babsından az cekmiom bide kızımı

Ben bir kere daha mı düşünsem acaba?
Senin kız benim oğlumu da sıkmasın?

Gerçi benimki de dediğim dedik..Ben de babasına benzetiyorum bu huyunu

boşver patlamasın canım benim
bırak dert etme geç olsun güç olmasın
ben emzirmeyi bırakma noktasına geldim
öyle bir ısırıyoki koparıyo resmen
ağlaya ağlaya emziriyorum çoğu zaman

boşver patlamasın canım benim
bırak dert etme geç olsun güç olmasın
ben emzirmeyi bırakma noktasına geldim
öyle bir ısırıyoki koparıyo resmen
ağlaya ağlaya emziriyorum çoğu zaman

cnm ya valla ben diorum ki 2 yaş önemli ama bazı insanların durumu gerektirir ve uygular sen cocgun gelişimne falan ek gıdaya istersen bırak 1 yasına yaklastlar bi kac arkadasla konustum bazı cocuklar icin emzirmemk daha uygun oluyo

karaca düşün valla pek fena bu kız ne yağpar ogluna bilmem anasına cekmio bu bıcırıklar illa gıcık taraf buluyolar

Olsun, o kadarı da oluversin artık..Benim oğlumun da biraz ters huyları yok değil..

İşine gelmeyen birşey oldu mu veya sıkıldı mı hemen ağlamaya başlıyor..Üstelik ne kadar çabuk sıkıldığını tahmin bile edemezsin ..
Sürekli değişiklik istiyor, aksiyon istiyor..Bu aralar sık sık saçımızı çekip yüzümüzü tırmalıyor

Bir de araba meraklısı..Hadise hayranı..Yay burcu..72 cm..Meyve ve yoğurt düşkünü..

Şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Artık düşünüp taşınıp karar vereceksin

cnm bizimki yogurdu yeni sevio ama meyveyi sever hersey tamam da benm kız mersine nası gelin olur cok uzak dayanamam,ya bide bizim kız kıskanır öle hadise falan dinlemek yok artık :)

Son düzenleme:

canım gelişimi nasıl olursa olsun mümkün olduğunca anne sütü almasından yanayım aslında
zaten biz hala pek ek gıda yemiyoruz
ama artık emzirmek çok acı verir bi hale geldiği için bazen düşünüyorum işte
bi yandan eşimde böyle giderse bıraktırırsın demeye başladı
diğer yandan da kendim acı çekiyorum diye çocuğun anne sütü alımını engellemek çok yanlış geliyo

bak bunları yazdığın iyi oldu
dünür gelince soriim bakalım
boyu boyuna burcu burcuna uyuyomu :26:

senem öyle arada bir girince öyle oluyo
yazcan sürekli kendini ve kızını hatırlatcan
bak sonra talipler kapıya diziliyo

cnm bizimki yogurdu yeni sevio ama meyveyi sever hersey tamam da benm kız mersine nası gelin olur cok uzak dayanamam,ya bide bizim kız kıskanır öle hadise falan dinlemek yok artık :)

ben ondan yamacımdan damat buldum
yoksa bende emiri beğeniyodum damat adayı olarak ama izmite veremem kızımı

şşşşşşşşşşşşşştttttttt nereye kayboldunuz sizi gidi sizi gidi

bi girdim herkes burdaydı oğlan uyandı geri uyuttum, alt katım market, kapanmadan süt alıp geleyim dedim, çöp at falan derken anca geldim, bugün anladım ki kocamı en çok marketten eşya taşırken çöp atarken falan en az bi kere anıyorum bu angarya işleri hep o yapardı

ha bu arada kızlar verilmiş daha doğrusu oğlanlar alınmış benim oğlanı alan yok mu hemen vereyimhatta iç güveyisi alınha bu arada oğlum bııııııırrrrrrt yapmaz hatta kaka bile yapmaz ay ben yerim gelinimi herhalde korkmayın böle değil tabiki

denis maşallah deniz daha iyiymiş ay gir böyle doldur sayfaları sefan olsun

usha canım sağol belim daha iyi ama sürekli hafif bir ağrım var sol bacağımda da çekme hissi, fizik ted. iyi geldi ama yetersiz gibi, psikolojik de olabilir kendimi 10 yaş daha yaşlı hissediyorum bu aralar benim için travma oldu. Bu arada canım sana da kolay gelsin baş ağrısı çok fena tabi uykusuzluk hat safhadadır sende

emireamade canım face yok bende de istemiyorum da, numaramı rehberinden silme canım bu arada hakikaten misafir iyi hoş başımızın üstünde yerleri var da zor oluyor ya, bana da hasta ziyaretine gelen gelene zaten zor yürüyorum hala bile hadi geldiniz 10 dk yeter yok 2-3 saat, boşuna söylememişler ziyaretin kısası makbul diye, bugün işten geldim yine misafir ya saat altı buçuk gibi gittiler, bide soğuk algını olanlar vardı aralarında sana daha çok gelen giden var üstüne üstlük yatılı geliyorlar allah kolaylık versin
gamze canım sağol yollamışsın fotoları,ben de inşallah laptop izin verirse bakıcam ay şu mesajı bi sağ salem yollasam kapanmadan, bu kaçıncı yazışım. İpeğe gelince alışır kuzum merak etme sağlıklı olsunlarda

sevdalinka canım iyi haberlerini duyduk ya, sağol oğlumda kızımda iyi, iştahları da bazen var bazen yok ama iyiler çok şükür, kızımda çok değişti babası gidince bi olgunluk çöktü, bana çok destek oluyor

ilkim aras canım her daim keyfin yerinde olsunayrıca yaklaşımını da beğendim ne kadar dillendirirsen o kadar büyüyor bazen zamana yaymak daha iyi, umarım sorun neyse çözülür

neyse silinmeden bi yollıyim öptüm hepinizi

cnm bizimki yogurdu yeni sevio ama meyveyi sever hersey tamam da benm kız mersine nası gelin olur cok uzak dayanamam

Haklı da olursun..
O zaman ortak bir nokta buluruz canım..Gerekirse oğlum fedakarlık eder de Ankara'ya gelir..
Siz yeter ki bir "he" deyin..Biz herşeyin bir kolayını buluruz..

Yalnız neyi düşündüm az önce biliyor musun..Bizim bebişler tekler henüz..Yani görümce ve kayınlar yok ortada..
Ama muhtemelen onlar da olacak

Umarım hiç kopmayız da onların da doğumlarına şahit oluruz..

ben ondan yamacımdan damat buldum
yoksa bende emiri beğeniyodum damat adayı olarak ama izmite veremem kızımı

Sana boşuna "yamansın" demiyoruz
Ama alındım doğrusu..Sen benim oğlumu neden hiç düşünmedin?
Fıstık gibi de delikanlı..

Gerçi ben sözümden dönecek değilim..İpek benim gelinim..Ama Beyza ve Nehir hakikaten çok güzel
Denis'in kızını görmediğim için yorum yapamıyorum..Hem o uzun bizden..Kompleks oluruz biz

sağol canım teşhis konuldumu inşallah değildir ama fıtık ağrısını tarif etmiş gibisin :26:

canımcım benim kız iri biraz biliyonmu ondan ben dimedim yoksa karahan aynı benim kardeşime benziyo yakışıklı olcek maşallah

ya cnm aynen valla kocalar bazen cok işe bazen hic işe yarıolar bosver bazen benimkide gidio uzak kalmak iyidr kıymet anlarlar sen keremi vermdn sordum da sen gelene kadar karaca aldı bizim kızı
nehirde nehirdi ya valla benimde gözüm kaldı ama oglum yok inş. oda olur hakketen kopmasak ii olur yeni hamilelk heycanları faln dursak ne güzel olur

Ushacığım, canım, sen şimdi benim oğluma "ufak tefek, karamürsel sepeti gibi" mi demek istedin :44:
İşi şu 72 cm. olayı bozuyor sanıyorum..Ama daha uzar tahminimce..Ne de olsa büyüme çağında..

Gamzeciğim, senin kız daha ufak tefektir umarım..Yoksa benim oğlan evde kalacak bu gidişle

yok canım ya benim kızım iri
hatta rejim yapıyoz işte daha ne diyim :44:

yok canım ya benim kızım iri
hatta rejim yapıyoz işte daha ne diyim :44:

Yo Usha yoo...
Sen Edibe'ye söz verdiğin için, kızını Erdem'e verdiğin için böyle konuşuyorsun..
Gerçi kız annesisin, sana yakışanda bu tabi..

Yoksa bu kız ne derece iri olabilir ki..Fıstık gibi de kız..

oda var tabi ama rejim yapıyoz oda bi gerçek
bisküvi ve gece muhallebisinin tadını bilmiyo desem yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…