- Konu Sahibi bebegim_01
- #45.521
Allahım Gökçe mize yaptığımız tüm duaları kabul etsin..Tez zamanda iyi haberleri alırız inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi bitti kızlar Allah kabul etsin inşallah..
bende 100 taneyi tamamladım fazla birkaç tanede okumuş olabirim acaba okuyaanlardan şundan şukadar diye toplanıp tekrar dua edilemezmi ki sayı önemliymiş ya benimki gibi okuduğu sayıyı kaçıran olmuşmudur
benim yüzümde sicilce gibi canımı çok yakan birşeyler çıktı![]()
buralar ıssız kalmıs derya..
evet fatmam ne yazardık bee için bi tuaf oldu
beğen butonu da geri gelmiş en cafcaflısından
kız derya ben ticker yapmısım hatırlamıyorum bile :)))) o kadar olmus gelmeyeli yani..
Bu arada Gökçe bebek için dua ediyoruz kızlar.. Allahım önce ailesine sonra annesine güç sabır versin.. yavrumuzda tez zamanda iyileşir..
Hangi şehirdeler acaba ?
antalyadalarkız derya ben ticker yapmısım hatırlamıyorum bile :)))) o kadar olmus gelmeyeli yani..
Bu arada Gökçe bebek için dua ediyoruz kızlar.. Allahım önce ailesine sonra annesine güç sabır versin.. yavrumuzda tez zamanda iyileşir..
Hangi şehirdeler acaba ?
amin inşallahAllah Gökce'ye acil şifa ailesine de sabır ve güç versin... Dualarımız Gökçe ile...
Kızlar ise başladım ikinci haftam oğlum iki haftadır yemek yemiyor ya beni protesto ediyor ya da dış geliyor yine..Cok üzülüyorum kilo kaybedecek diye daha 8 kılı bile olamadı((
buralar ıssız kalmıs derya..