- Konu Sahibi bebegim_01
- #45.781
evet kesinlikle mucizeee.. benim aklım hamile kalmadan öncede almazdı bunu, hamile kaldım, bebeğimi kucağıma aldım, şimdi büyüdü bana anne demeye bile başladı ama aklım halaaa almıyor, bu nasıl bir mucizedir diyee.. 

ya kıskanma olayına gelince de, hiiç kıskanacağımı sanmıyorum.. hatta şuan bile, biraz daha büyüsün bi kıza aşık olsun düşsün yakamdan diye gün sayıyorum.. çook çook düştü bu ara bana.. sürekli yakamda, meme meme diyee... aaaa diyom bazı bazı..
illa görecek beni, evin içinde bile halimizi göreceksin, oynuyo kendi kendine, 10 dak bir beni kontrol ediyor mutfaktamıyım hala diye, resmen koridora çıkıp sesleniyo bana, bende ses veriyom görünüyom ona, gülüp devam ediyogirip odaya oynamaya.. bazen git gel sıkılıyo ya da yoruluyo diyelim, oyuncaklarını koridora taşıyo orda oynuyo beni görebileceği bir noktada.. canı sıkılınca mutfağa gelip paçalarıma yapışıyo, öle paçama yapışık iş yapıyoz geziyoz birlikte.. arada bi izin günüm olsa benimde diye aklımdan geçirmiyo değilim bu ara.. 

bazen bana anne değil, meme diye seleniyo zaten, çok bozuluyorum çook..

ya kıskanma olayına gelince de, hiiç kıskanacağımı sanmıyorum.. hatta şuan bile, biraz daha büyüsün bi kıza aşık olsun düşsün yakamdan diye gün sayıyorum.. çook çook düştü bu ara bana.. sürekli yakamda, meme meme diyee... aaaa diyom bazı bazı..

bazen bana anne değil, meme diye seleniyo zaten, çok bozuluyorum çook..