- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.781
hoşşşşşşşş buldkkkkk tubacm
yerım ben onuu annesı
masallh kocaman ona
valla kaynvalden sozu cıkar mı cıkar
soyle yakısıklı bı sanatcı olsa guzelll olur valla
ama o zaman cok kıskanırsınnn oglunu degıl mııı
hayran kıtlesı falen
anladın sennn
ya nasıl anlıyorlar kucucuk bedenlerı kocaman zıhınlerı varrrr
soyle dogum oncesınden bugune kadar gecırdıgı evrelerı dusunuyor da ınsan
algılayamıyor
sınırları zorluyor zıhnmız
ama oteye gecemıyor işte
buyuk seyyyy
dun dogum raporuu gecmıstı elıme okula gıtmıstm ıznımı uzatmakk ıcn
bı baktım ' 21.11.2011 12:10 DA CANLI BIR KIZ COCUGU DUNYAYA GELMISTIR' yazısına ılıstı gozlerımmm
cook duygulandmm
bazen dogum vıdeolarına falan bakıyorm de aklım almıyor ınan kııımu
mucızeee bebeklerımız
tek kelıme
umarım güzel haberler alırız, sonuçlar ne zaman çıkar acaba, ben tekrar aramayı düşünüyorum ama numara da yabancı açar mı bilemiyorum.Çarşamba kemik iliğinden ornek alincak
kesin sonuc icin onu bekliyoruz cnim
Demir eksikliği için geçmiş olsun canım dişlerini hiç düşünme arkadaşların dediği gibi süt dişler nasılsa yenileri çıkacak ama demir eksikliği herşeyi etkiler ona dikkat etmek lazım, kusma olayı psikolojik mi gerçekten acaba yoksa mevsim geçişlerinden biraz üşütüyor mu acaba bu ara benimki de iki üç kere kustu da, Ama senden ayrıldığına muhakkak ki üzülüyordur ben henüz işe başlamadım ama yarım gün ayrı kalsak küsüyor sıpaKıpır kıpır sevimli Kasım bebeklerinin tatlı anneleri umarım bol enerjili bol uykulu bir hafta geçiririz.. Benim iste 3. Haftam oglumu cok özlüyorum bugün geldigimde balkondan beni görünce ağlamaya başladı eve geldim kucağımdan inmedi cok üzülüyorum ama alışacak çaresiz.. Oğlum hiç kusmazdi benim ise başladığımdan beri bu uç oldu sabah yumurta yemiş ağzında biriktirmiş ve sonra birdenbire kusmuş( babası demir damlasında midesi bulanmıştı ondan olmuştur dedi ama cok üzülüyorum gecen hafta da kustu... Bu arada bizim doktorumuz kanntahlilibher bebekten dokuz ya da onuncu ayda istiyor benim oğlumda demir eksikliği çıktı hergun 30 damla kan damlası alıyor (( demir cok onemli tedavi dozunda veriyorum aksatmayacaksiniz uç ay devam dedi ( Allah bütün bebeklere saglık versin...
Alınma alınma, bazı yanlış kelimeler, bazı yanlış anlaşılmalar hiç kimsenin kötü niyeti yokken iş gereksiz yere uzadı işte, gökçe için de dediğin gibi şimdi bir teşhis konulmuş değil umarım korkutuğumuz kötü sonucu da almayız, biz ama birlikte ama ayrı sürekli duamızı yapıyoruz umarım masum yavrularımız hatrına dualarımız kabul olurOyyyy dün taşındık, giremedim nete. Bugün bi okuyayım dedim... Neyse... Ya ben bazen bişey soruyorum, uzun süre girmiyorum, cevaplara yorum yazamıyorum görmediğimden. Üsütüme alınsam mı acaba :) Öyle yapıyorsam çok özür dilerim, çok yoğun çalışıyorum çünkü. Gökçekız'a her gün dua ediyorum. Öyle hesaplı kitaplı sayılı değil ama içimden geldiğince işte, Allah kabul ederse. Onun dışında yapılacak her ne varsa elimizden geleni yapalım. Ben de bişeyler düşündüm aslında ama teşhis net olmadığından içimizi çürütmeyelim hemen dedim. Belki olumlu haberler alırız dedim.En kötüsüne odaklanarak kötüyü çağırmayalım istedim. Ama yapılacak her şeyde elimden geldiğince varım.
üzülme canım büyük ihtimal bezinden çıkar ben düğme yutmuşum o çıkmış o kesin çıkar benim oğlan da gazete peçete ne denk gelirse koparıp çaktırmadan yutuyor bazenSelam kızlar.Canım çok sıkkın.Kuzum mini minnacık lastik tokalar var ya hani incecik ip gibi,onlardan birini yuttu sanırım.Benim hatam ahh...Banyo yaptırmadan çıkarmayı unutmuşum(hala küvetiyle odada yıkıyorum kızımı,banyom çok dar)Yıkarken aldım saçından televizyon sehpasının üzerine koydum işim bitince alırım diye.Ama banyodan sonra kızım kaka yaptı,altını değiştirirken her zamanki gibi huysuzluk etti,kaçmaya çalıştı falan,giydiremedim.Çıtçıtlı badisini giydirip bıraktım.Elimi sabunlayana kadar dursun öyle giydireyim bari dedim,oyalansın 2 dakika.Ama elimi yıkayıp döndüğümde hafif bir öksürdü yaramaz ve tv sehpasının önündeydi,toka da ortada yok...Ağzını açıp bakmaya çalıştım ama yok,yutmuş.Toka da yani parmak ucu kadar bile değil,minicik bir şey.Ama çok üzüldüm ya.Ağladım eşime çaktırmadan.O da kızdı haklı olarak.İçim de hiç rahat değil.Uyuttum kuzumu ama sanki bu gece uyumayacak gibiyim.Off ya ne salağım ben,çok kızgınım kendime.Bir zararı olmaz inşallah.İnternete baktım,bir doktor lastik mide asidiyle erir,kakadan çıkan kısmı da tanınmaz haldedir demiş,başka bir doktor da kakadan çıkar takip edin demiş.Gerçi o kadar ince ve küçük bir şey ki ben de erir diye düşündüm ama.Kakasından çıktığını görsem çok daha rahat olur içim.Ya of aptalım ben aptal!
hoşgeldin canım biz de seni özledik, ben de annemden kardeşimden yana çok şanslıyım sağolsunlar temizlik kış hazırlığı hepsine yardım ederlerohhhhh be artkkkk mısss gıbı evımdeym. gercı evımı gormeyelı ıkı ay oldu. mislikten uzak kalmıs gorunuyorrr.....
allahtan kız kardesmle bırlıkte geldım de toparlanmaya calışıyoruz....
ev almış basını gıdıyordu kı son anda yetıştıkkkk....
KARDEŞİM SAĞOLSUNNN
annecm senı de unutmus degılım. erişteler,,,,kahvaltılıklar,,,,domates soslarıı,,,, tarhana,,,,hepsını tasıdım ankaraya valaaa... kızım ıcınnn hepsıı...
kemece gamze gorusek mı yıne....bebelerde ozlemıstır bırbırlerını... hazır kardesım de bızdeyken buyrun bıze gelınnnn...
artk sızınleymmmm
haklısın kimseyi neden yazıyon yazmıyon diye yargılamak çok doğru değil ama bir an da sizin duymak istemediğiniz şeylerle uğraşıyorum diyerek yargılanınca gerildik sanırımya rkadaslar soylemeden edemeyecegm
usenmeden okudum geçmısı
objektıf bı gozden dınlersenız aslında hepnız aynı seyden bahsetmıssınz
ama mesaj olayı ıste
farklı anlaşılmıs hersey
kımse kımseyı kırmak uzmek ıstemez burada
hepmızn ortak paylaşımları var
ben hepnızı cok sevyrm valla
ama yerı gerlıyor bazen cevp yazıyorz bazen yazamıyorz gozden kacıyo falan fılan,,,,
gereksız tartısmalar arkadaslar
ıncıtmeyelem bırbırımızı
kımse sanal alemde bırbırının ne dusundugunu, ne hıssttgını, nasıl bır ınsan oldgunu anlayamaz
yargılayıcı , suclayıcı konusmalardan sakınalım derimmm
nacızane
çok hareketli belki de ondan kilo almıyordur, benim oğlan da 3700 doğdu yaşını doldurmasına 40 gün var 9 kilo doktoru 10 kilo olmasını istiyorama bizimkinin pek niyeti yok az yiyiyor hareketli olduğu için de yediğini yakıyorya rkadaslr benım kızm guzel yemek yıyor ama cok az kılo alıyor
bazen dyrm onun yedklerını ben yesem sımdıye kurbanlık tosn olurdm valla
yanlıs anlamayn kılosuna takmıyorm
ama acaba baska bı nedenı olabılır mı onu soryrm
not:ben demır ılacı vermyrm ama istahında bı sıkıntı yokkk
ya arkadaşlar sizin bu çocuklar nasıl kilo almıyor ya.. Emir her geçen gün kilo alıyor.. bende buna üzülüyom, obez olacak diye.. aslında günde 2 kez ek gıda veriyorum, sabah kahvaltısı öğlene doğru oda, bide akşama çorba, o kadar.. eğer dışarıdaysak emziremiyorsam yoğurt.. arada eline meyve veriyorum bir iki kemiriyo atıyo.. başka bişi yok.. nasıl şişiyo bu çocuk anlamıyorum.. hastalığından sonra doktor vitamin ve demir ilacı vermişti, yaklaşık 10 gün kullandık, sonra onlarıda bıraktık.. aslında 1 ay kullanmak gerekiyodu ama vermiyorum, vitaminlik bir ihtiyacı olduğunu sanmıyorum çünkü..
zaten ilaçları içtiği sürece nefesi kokuyodu zehir gibi, eminim onu da rahatsız ediyodu, belkide miğdesine mi dokunuyodu acaba.. neyse, bıraktık zaten..
hareketsiz de değil, 2 dakika durmuyo, sürekli ayakta zaten, hiç yorulmuyo, yere indiğinde ise sürekli emekliyor, oda oda geziyor.. ben anlamıyorum nasıl kilo alıyor.. ya napsam ki, bi fikri olan varmı?
tuğba kilosuna takma canım.demek senin sütün yarıyo.allah korusun zaten en ufak hastalıkta kilo milo kalmıyo.dert etme yani.ben kilosuna takmıyorum da milletin dediklerine takıyorum.4aylığa beznettiler biliyosun.sen gördün oğlumun fotosunu faceden 4aylığa benziyo mu??yine de insan üzülüyo işte milletin laflarına.
canım benim hiç takma kafana sağlığı yerinde mi önemli olan o, insanlar o kadar çok şey söylüyor ki, eltimin 8,5 aylık bebeği var geçenlerde komşusu rüyasında görmüş bizim yeğeni demiş ki oğlana iyi bak ben rüyamda hiç iyi görmedim kaybedebilirsin kızcağız donmuş kalmış çok üzülmüş öyle birşey olacağına inanmıyor ama moralini çok bozmuş ben bile sinir oldum gidip söylenesim geldi insan öyle kötü rüya görse bile söylemez, hadi söyledin iyiye yor bari..
alıntı yapamıycam telden girdim bilgehan toka yutmuş korkma annesi kakasıyla beraber atar onu merak etme. asucuk hoşgeldin bayıldım kuzuna valla hemen hemen sanki aynı şeyleri yapıyolar bizimki daha yürümüyo ama emeklemeyi gelliştirdi baya demir ilacı bizde kullanıyoruz demir eksikliği var baya ama benimki yemiyo zorla yediriyorum tuğba o kadarcık yemeylemi kilo alıyo? Valla bi ara iştahı iyiydi 2 ara 2 tam öğün veriyodum o zaman bile kilo az aldı zaten şimdide bir beni emiyo valla bazan millet diyoya ayyy sütün yaramamış en sonunda inanca,m valla baksana seninki yarıyo maşşallah tosuncuğa
tuğba kilosuna takma canım.demek senin sütün yarıyo.allah korusun zaten en ufak hastalıkta kilo milo kalmıyo.dert etme yani.ben kilosuna takmıyorum da milletin dediklerine takıyorum.4aylığa beznettiler biliyosun.sen gördün oğlumun fotosunu faceden 4aylığa benziyo mu??yine de insan üzülüyo işte milletin laflarına.
benim oğlan da nezle oldu yazık ya 5 dk da bir burnunu siliyorum tahriş olacak yazık, bir de geceleri çok zorlanıyor dalamıyor rahat nefes alamadığı için, okyanus suyunu da doğru düzgün damlattırmıyor, petidus veriyorum umarım işe yarar..
canım benim hiç takma kafana sağlığı yerinde mi önemli olan o, insanlar o kadar çok şey söylüyor ki, eltimin 8,5 aylık bebeği var geçenlerde komşusu rüyasında görmüş bizim yeğeni demiş ki oğlana iyi bak ben rüyamda hiç iyi görmedim kaybedebilirsin kızcağız donmuş kalmış çok üzülmüş öyle birşey olacağına inanmıyor ama moralini çok bozmuş ben bile sinir oldum gidip söylenesim geldi insan öyle kötü rüya görse bile söylemez, hadi söyledin iyiye yor bari..
Yanına bir varıp eşek sudan gelene kadar dövesim geldi şu komşuyu.Şuursuz...
ya arkadaşlar sizin bu çocuklar nasıl kilo almıyor ya.. Emir her geçen gün kilo alıyor.. bende buna üzülüyom, obez olacak diye.. aslında günde 2 kez ek gıda veriyorum, sabah kahvaltısı öğlene doğru oda, bide akşama çorba, o kadar.. eğer dışarıdaysak emziremiyorsam yoğurt.. arada eline meyve veriyorum bir iki kemiriyo atıyo.. başka bişi yok.. nasıl şişiyo bu çocuk anlamıyorum.. hastalığından sonra doktor vitamin ve demir ilacı vermişti, yaklaşık 10 gün kullandık, sonra onlarıda bıraktık.. aslında 1 ay kullanmak gerekiyodu ama vermiyorum, vitaminlik bir ihtiyacı olduğunu sanmıyorum çünkü..
zaten ilaçları içtiği sürece nefesi kokuyodu zehir gibi, eminim onu da rahatsız ediyodu, belkide miğdesine mi dokunuyodu acaba.. neyse, bıraktık zaten..
hareketsiz de değil, 2 dakika durmuyo, sürekli ayakta zaten, hiç yorulmuyo, yere indiğinde ise sürekli emekliyor, oda oda geziyor.. ben anlamıyorum nasıl kilo alıyor.. ya napsam ki, bi fikri olan varmı?
valla tubacan bız zayıflıktan sen kılodan endıselısın
ben buldm cozumu
sen emırın etlı kısımlaından azıcık zayf bebelerımze ver
o zaman eşitlenebılırz ancak
saka bı yana benm kız hele annemlerde kaldgm ıkı ay boyunca her gunnn ett ve kalorılı yemekler yemesıne ragmen sadece 200 gr almış
onca yedgı yemek nereye gttı bılmıyorm
Canım, toka çıktı mı?
Merak ettim seni..İyi değil mi Bilgehan?
kızlar ben yoldayım size bol sohbetler oğlan kucağımda uyuyor dayanamayıp bilg. açıp ta size bakayım dedim öğüldünüz
ushaaaaaaaaaaa
hapyyyyyyyyyyy
sabaha evdeyim buyrun temizlik yapalım
ben grip oluyorum bu arada
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?