• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Edibe, canım..Çok üzüldüm Gökçe'ye..
Ne bileyim..Sen dün yazmıştın ya" bir şeyler yemiş" diye..Bayağı umutlanmıştım..
Böyle bir durumda ne söylenir bilemiyorum artık..

Hele ki çevresindeki insanların duyarsızlığı mı diyeyim, kötü kalpliliği mi diyeyim..Ne diyeceğimi de şaşırdım..
Hakikaten inanılmaz canım sıkıldı..
Bu kadar minik bir yavrunun bunca acı çekmesi..
Anneciğinin yüreği nasıl dayanıyor bilemiyorum..

Yine de bir umut vardır belki..
Umut olmadan da olmuyor ki..

Size okuduğum kitaptan bı ac satır yazayim
su araalar kafayı cocuk gelişimi ile bozmuş durumdayım...

İnsanin kendi farkındalığını kazanabilmesi, annesine güvenle bağlanması ile mümkündür..anneye güvenli bağlanma , anneden bebeğe akan sıcak,sevgi dolu dokunuşlardir.baglanmadan, bağımsız olunmaz.....

Anne cocuk iliskisinde " once can sonra Canan" deyimi gecersizdir..bu sevgide Canan yoktur..taraflar birbirinin canidir...anne sadece beslemez bebeğin kendi olur...

7/24 anneye güvenli bağlanma......Sabiha paktuna..guzel bir kitapti...
su an bitti

:6::6::6:Size okuduğum kitaptan bı ac satır yazayim
su araalar kafayı cocuk gelişimi ile bozmuş durumdayım...

İnsanin kendi farkındalığını kazanabilmesi, annesine güvenle bağlanması ile mümkündür..anneye güvenli bağlanma , anneden bebeğe akan sıcak,sevgi dolu dokunuşlardir.baglanmadan, bağımsız olunmaz.....

Anne cocuk iliskisinde " once can sonra Canan" deyimi gecersizdir..bu sevgide Canan yoktur..taraflar birbirinin canidir...anne sadece beslemez bebeğin kendi olur...

7/24 anneye güvenli bağlanma......Sabiha paktuna..guzel bir kitapti...
su an bitti

Günaydın herkese,,,

Gökçe nin durumunu okudum şimdi allahım annesine güç versin gerçekten çok zor biz burda elimizden gelse onları hiç yalnız bırakmıcaz..sırayla yanlarına gidip destek olucaz orda ki onların canlarının ilgisizliği gerçekten dicek bişi yok..allah yavruma bir an once şifa versin cuma günü hepimiz dua edelimm..

o küçük beden nasıl dayanır.allahım ya o anne.ne durumdadır düşünemiyorum bile.allahım tez zamanda bi teşhis konulsun,tedavi başlansın.iyileşsin yavrucak.hadi o müdürü bi nebzede olsa anlarım kandan değil,candan değil.ya o akrabalar.....onlara ne oluyo...ne demiişler,ne yapmışş olabilirlerr aakraba ya bunlar:47::47:off yarabbim sen yanlarında ol..

allahım 1saattir dondum kaldım bişey yazamadım canım benim ne kadarda sağlıklı görünüyo noldu bu kıza allahım ona sağlık versin acıları bitsin ne desek boş uzun uzun bütün bebeklere ömürler versin onlar çok günahsız. Alçak drklar bi hastalığı teşsis edemediler bide bunlara can emanet ediyoruz akrabaya gelince zaten zaman çok kötü insanlar çok kötü başına insanın bişey gelse herkez inine kaçıyo ne demeliyim bilmiyorumki allahım acısın ve sabırlar versin

İyi akşamlar kızlar :119:

nasılsınız girmeyeli çok oldu üstelik okuyamadığım nerdeyse bi 70 sayfa var:17: çok merak ediyorum hepinizi, bebekleriniz ve sizler iyisinizdir umarım:16: gökçe için edilen tüm dualarınız kabul olsun

tempom çok yoğundu geçtiğimiz 2-3 hafta boyunca artık karar verdim daha az sosyal olucam hatta kış uykusuna yatıcam:1: kızım sabahcı bu sene servise 6.30 da biniyor, oğlan zaten hortluyor bizden önce, ay sersem gibi işe gidiyorum, birde gelen giden, herkese uyayım, vakit ayırayım derken benim ayarlar şaştı:27: artık oğlan yatağa, kız yatağa, ben yatağa

bu arada oğlum benim aşırı hareketli, hem oğlu hem kızı olan anneler erkek çocuklar daha mı hareketli acaba? bugün bir tabağa taze fasulye ve pilavı yanyana koydum, kızım çok açtı hemen micro dalgada ısıtayım dedim, tabi ben de hata yerde oğlan çöpe yönelince devirmesin kovayı diye kucağıma aldım ve o tek kolumdayken diğer elimle yemeği tam fırına koyacakken eliyle bir ittirdi, onun ve benim kıyafetlerim, fırının içi, tezgah, halı her yer zeytinyağlı fasulye ve pilav yemiş oldu, oğlanı aldım banyoya götürdüm, grip diye şimdi yıkamakla uğraşmayayım hemen elini yüzünü yıkayayım üzerini değiştireyim dedim, lavabonun yanında bulunan jöleyi bi kaktırdı ayağıyla, kızım kapağını uyduruk kapatmış heralde döküldü, bi de utanmadan elini buladı hemen heryere sıvadı, ben çıldırdım tabi ne yapıcam ben bu çocukla diye zaten misafir felan derken pek ilgilenemedim çocukla, o kadar kişinin gözü önünde kaç kere yere çakıldı, kendime de kızıyorum sahi biz bu ilkel insanlara nasıl davranış kazandıracağız ya, güya benim ikinci ama gözüm baya korktu b oğlandan yada rahata alıştım unuttum kızımın bebecik hallerini ama sanki o daha uysaldı

neyse canlar yatmam lazım, kendinize çok çok iyi bakın mis kokan bebeklerinizi de çok çok öpüyorum bu arada beni merak eden arkadaşlarıma da ayrıca sevgiler :16:

hadi bir de türkü gelsin allah rahmet eylesin Neşet Ertaştan

Hep sen mi ağladın hep senmi yandın,
Bende gülemedim yalan dünyada
Sen beni gönlümce mutlumu sandın
Ömrümü boş yere çalan dünyada.

Ah yalan dünyada,yalan dünyada
Yalandan yüzüme gülen dünyada

Sen ağladın canım ben ise yandım
Dünyayı gönlümce olacak sandım
Boş yere aldandım, boş yere kandım
irengi gözümde solan dünyada

Ah yalan dünyada yalan dünyada

Bilirim sevdiğim kusurun yoğdu
Sana karşı benim hayalim çoğdu
Felek bulut oldu üstüme yağdı
Yaşları gözüme dolan dünyada

Ne yemek ne içmek ne tadım kaldı
Garip bülbül gibi feryadım kaldı
Alamadım eyvah muradım kaldı
Ben gidip ellere kalan dünyada

sevgiyle kalın şu yalan dünyada...:16:
Allah kolaylık versin canım iki çocukla çok zor bir yandan da ev iş misafir off.. Oğlana bak sen amma yaramaz olmuş kızasın mı gülesin mi insan şaşırtıyorlar insanı.. Türkü de çok güzel gerçekten..
Uzun uzun konuştuk spreyim le bugun..
gokce melek i daimi yatışa almışlar artık hastaneye..
surekli serama bağlı yasamaya başlamış..
yememe olayı devam ediyormuş tabii

Anne babadan izin almadan çekilen emar yüzünden tum vücudunda morarma ve kanamaları başlamış..özellikle bez bolgesinde
emar o mınızın vücuda cok ağır gelmiş ve tum organlar etkilenmis
dalak iflas boyutunda oldugu icin yarınki günlerde alınacak ddayağı ameliyatla denmiş.
ameliyatı bekliyor bı de mınıcik vucvücut
itp denen hastalık. 1 yasından kucuk bebekerdekesinlikle tedaviye yanıt vermediği ve ölümle sonuclandigi icin losemi densin diye dua eder duruma gegelmişler

Kizlar bu alattiklarim duyduklarımın onda biri bile degil..
yine de kusura bakmayın uzüzdüysem
Okul müdürü sprey e soruşturma baslatmis
akrabalarinin tutumunu hiiiiiccc anlatmiyim

Ben den bu kadar..
dua eedin
pne diyeyim
Allahım yardım etsin her geçen gün çok önemli neyse şu hastalık çıksın ortaya da tedavisi başlasın, ben de konuştum spreyle eşinden başka destekçisi yokmuş zaten kendi anne babası hastaymış haberleri yokmuş kayınvalidesi falan da ilgilenmiyormuş kardeşleri şehir dışındaymış kendi başlarına keşke birimiz yakınlarında olabilseydik
Okuldakilerde ne kadar vicdansız ya yardımcı olacaklarına sorun çıkartıyorlar, Allah bildiği gibi yapsın onları da..
Oy kuzuya bak 5-6 aylık herhalde görünce insan hepten kıyamıyor güzel Allahım yardımcı ol..

Allah'ım sen sabır ver, dayanma gücü ver, umut ver, sağlık ver! İşyerindeyim. Gözyaşlarımı zor tutuyorum. Minicik can. Annesinin kuzusu daha. Yavrumu severken içim eziliyor. Yaramazlığından yakınamıyorum, oyun oynayamıyorum onunla, sadece öpüp öpüp kokluyorum, koynumda uyutuyorum. Hakkım yok belki ona yansıtmaya ama dayanamıyorum. Nolur yapacak birşeyler olsun. Vardır eminim. Mutlaka vardır. Yoksa boşuna çekilmez bunca şey.

Uzun uzun konuştuk spreyim le bugun..
gokce melek i daimi yatışa almışlar artık hastaneye..
surekli serama bağlı yasamaya başlamış..
yememe olayı devam ediyormuş tabii

Anne babadan izin almadan çekilen emar yüzünden tum vücudunda morarma ve kanamaları başlamış..özellikle bez bolgesinde
emar o mınızın vücuda cok ağır gelmiş ve tum organlar etkilenmis
dalak iflas boyutunda oldugu icin yarınki günlerde alınacak ddayağı ameliyatla denmiş.
ameliyatı bekliyor bı de mınıcik vucvücut
itp denen hastalık. 1 yasından kucuk bebekerdekesinlikle tedaviye yanıt vermediği ve ölümle sonuclandigi icin losemi densin diye dua eder duruma gegelmişler

Kizlar bu alattiklarim duyduklarımın onda biri bile degil..
yine de kusura bakmayın uzüzdüysem
Okul müdürü sprey e soruşturma baslatmis
akrabalarinin tutumunu hiiiiiccc anlatmiyim

Ben den bu kadar..
dua eedin
pne diyeyim

Allahım acil şifalar versin rabbim yüzlerine gülsün inşallah göz yaşlarımı tutamıyorum çok duygusallaştım ben doğumdan sonra :43: ey güzel allahım sen yardım et mucizeni göster o daha çok küçük allahım sen bağışlayıcısın yoku vardan edensin ne olur allahım sen yardım et :43:

Sen ne tatlı şeysin böle allahım nazara mı geldin sen ne olur annesine babasına dayanma gücü ver Allahım onlar iyi oldukça gökçemizde iyi olcak... ALLAHIM PEYGAMBERİMİZİN YÜZÜ GÖZÜ HÜRMETİNE SEN BU MİNİĞİMİZE ACİL ŞİFALAR VER AMİNN...

bu bebişin nesi var birazcık okudum ama tam olarak ne olduğunu anlayamadım biri bişi yapmış bebeğe ya kıyamam

Back
X