2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kaç haftalıksın canım benimde çoktu buhafta iyiyim şükür ...
tost ve z.zeytin yiyodum hep bide patates tabi patatesi abartmamakta yarar var ben bu yüzden çok kilo aldımm..

9 haftalığız benim azalmıştı ama şimdi çoğalmaya başladı..akşama kadar sürüyor canım yemek yemekte istemiyor az yiyiyorum bebeğe zararı olurmu acaba..çok teşekkür ederim patatesi deneyeyim ben teşekkürler...bende 1 kilo verdim inş geri alırım..

yaw abartmayın yaaaa...
hele bi karnımız çıksın..
meysanur 3 lü yağ kompleksi yaptı..:82:
çatlak karşıtı iksirin tarifini versin sana da

a.s canım hoşgeldin.aynı gidiyoruz seninle hayırlısı bakalım.sağlık ocağında ne yaptın?iyidir inşallah bebişin büyüp gidiyodur allahın izniyle içini ferah tut sen.

gülüm her ay kontrole cagriyorlar kilonu tansiyonunu ölcüyolar 4. ay da bebisin kalp atislarini kontrol ediyorlar iste benide bugün cagirmistilar bidakine 31 mayis da gitmeliyim yine,
bir kilo almisim bakim 31 mayisa kadar kac kilo olcem :) insaALLAH dedigin gibi büyüyordur canim nebilim ya artik bulanti felan olmuyor bende bayadir galiba ondan biraz tedirgin oldum gercegi ilk kizimdada erken bitmisti ama hayirlisi bakalim haftaya ultrasyonda görürüz bebisi insaALLAH :)

senin durumlar nasil deiger arkadaslarda ki gibi senin bebisde bulandiriyomu seni :)))

Son düzenleme:

Tatlım ben bebeyağı kullanıyorum hergün duştan sonra. Hem cildimi nemlendiriyor, hem de mis gibi kokuyor. Bitkisel yağları sevmiyorum, kötü kötü kokuyor. Eşim de çok rahatsız olur onlardan, zaten sürekli kusan bi tip oldum, iyice tiksindirmeyeyim adamı Haa bir de chicco nun kremini çok övmüştü bir arkadaşım. Göbeğim çıkmaya başladığında da ondan alırım herhalde. Şimdilik bebeyağı içimi rahatlatıyor. Tavsiye ederim.

yaw abartmayın yaaaa...
hele bi karnımız çıksın..
meysanur 3 lü yağ kompleksi yaptı..:82:
çatlak karşıtı iksirin tarifini versin sana da

kiz abartmayin deme nekadar erken baslarsan okadar iyi :))) ebrucum ilkimu nun dedigi iksir :)) susam yagi, kakao yagi ve badem yagi aktardan aliyorsun ( ben 13 tl aldim) birde fis fis sise ücünü bi araya dolduruyorsun güzelce calkala karnina uygula insaALLAH :) hem kiz ilkimu bana kalsa ben sadece badem yagi kullanacaktim asil iksir sahibi edayhancik

yok canim yaa öyle kötü kokmuyor yani bana öyle gelmedi yoksa benim burnumda mi sorun var
fakat tek badem yagi kulaninca dogru o iyi kokmuyordu fakat bu 3 cü 1 arada fena dil bence yada dedigim gibi benim burnumda sorun var :)))

mide bulanması için bilmem de mide yanması ve ağrısı için kefir kullandım. dr. onay verdi.

canım bizim herşeyimiz aynı gidiyo seninleben de başından beri bir kilo aldım ve benim de bulantılarım seninki gibi geçti.çok nadir aç olduğumda biraz oluyo.iyi gidiyor çok şükür.bu aralar hissedilir şekilde iştahım açıldı.ara ara bana da geliyo öyle düşünceler tedirgin oluyorum ama sonra hemen kendime gelip iyi düşünmeye çalışıyorum.için sıkıldıkça dua et olumlu düşün ki iyi olsun:)

tamam çatlak olayını çözdük.. meysanur iksirinin ve bebe yağının etkili olduğunu klinik testlerle onayladık kasım hamişleri olarak..
o zaman yeni bi konu size... :98:
hepimiz hamileliğimizin en "hamile gibi" olan zamanını yaz aylarında yaşayacağız..
birçok hamilenin suratında leke oluşur güneşte..
bunun kritiğin yapalım, kim ne duymuş bu konuda..
ben şahsen ilk gebeliğim boyunca güneş olsun olmasın hergün seba med 50+ güneş kremi kullandım, ne leke ne renk değişikliği hiçbişey olmadı..
hadi bu konuda kim ne önerecek??

bizim 2 li taramamız bitti
ilk cinsiyet bizden olsun bakalım
net olmamakla birlikte
kız ihtimali üzerinde durdu :)

kan 2 gün sonra çıkacak ölçümlerde sorun yok dedi

Maşallah sorun yokmuş..
darısı başımıza...

ben başından beri erkek gibi diyordum.
ultrasonda bakarken kız galiba dedim öyle kaldı...
artık bir tahminim yok

bu leke olayı sanırım beni çatlaktan daha çok korkutuyo.bi de çatlak olayı genetikmiş ya ona güveniyorum birazda sanırım:)bende şimdiden senin gibi seba med 45+ kullanıyorum.hoş biz hala burda güneşi göremedik ama olsun olmasın yine de sürüyorum ben.umarım ben de olmaz.

doktorum banada dramamine verdi.. akşamları 1 tane iç dedi gündüz alma sersemlik yapıyomuş çok dedi.. bana azda olsa yaradı geçen hafta epten kötüydüm bu hafta azda olsa şükür diyorum.. inşaallah dahada iyi olucaz.. bol bol dua et salavat getir ... patates evet iyi geliyo.. bide pilav ama az yağlı sadece pirinçten oda iyi geliyo.. eğer bide yiyiebilirsen yoğurtta iyi geliyo.. şimdilik aklıma gelenler bunlar...

sorun çıkmamasına sevindim inşallah kan sonuçları da tertemiz çıkar.
hepimizinki sağlıklıdır inşallah.
ultrasonun 45 dakika sürdüğü doğru mu peki? ammada çok soru sordum dimi :)

ay iyi ya bende düsünüyordum tek ben mi bulantisis kaldim yemek konusuna gelince bende cok istiyom ama az yiyom SIK yiyom :) kiz bakarsin ayni kilo ile dogumada gideriz :))) evet canim haklisin müminin silahi dua dir güzel RABBIM hayirlisini versin insaALLAH güzeel düsünelim ki güzel seyler olsun ins

çok teşekkür ederim patates haşlıyorum şimdi..3 tane ilaç kullanıyorum bulantımda fazla değildi kullanmayayım dedim ama kullancam herhalde bugün berbatım...benimde 3 öğün yazıyor aç karnına bende akşamları yutayım olmazsa...

kaç kg ile başladı hamileliğe,ilkinde ne kadar almıştın.bi soru daha yaş kaç sende cnm ya?ikinci falan maşallah:)

crafty arkadaşım tebrikler hadi bakalım darısı bizlere kızlarr...
Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin..

ay kiz güldürdün beni ALLAH da seni hayirlisi ile güldürsün klinik testler onaylandiysa ne mutlu bize ahh canim ya yarami destin lekeler dedin de bende ki senin dedigin lekelerden degil kac yasima geldim iki cocukannesi olucam ALLAHin izniyle ama su sivilceler beni bir rahat birakmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…