- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.061
hoş buldukiyiyyim şuan canım annemin yanındayım nazlanırken ilğilenirken geçti benim gözüme vurdu rahatsızlığım a,ma sağolsun annem bir günde ayağa dikti beni nane limon c vitamini sirkeli su ateş fırladı bende anne gerçekden çok önmli ateşimii düşürdü çorba sabahın köründe süt ısıtmış karnımı doyurdu geri yatırdı :2: sağolsun valla ane olmak hem çok zor hemde çok güzel annanne oldu hala bakıyo cnm sen kilo aldım mdemişsin ben 6 kilo vermişim sağlık ocağında baktılar çok zayıfladım yaa 61 55 olmuşum :26: inşallah düzelir hala iştahım yok babam kızıyyo sen niye bişey yemiyon diye ama aburcubur yiyom zararlı şeylerden cipsi abimden kola istedim dayanamadım ama yinede bebeğe bişey olcak diye asidini kaçırıp bir yudumla geçti kanağım ayy çenem düştü sen nasılsın cnm sen anlat
uyy kiz cadi sen napiorsun :) asitli iceceklerden uzak dur kesinlikledicem ama ne yalan sölim bende gecen kacamak yaptim arada bir asiri icmeyince bisi olmaz insaALLAH ya :)
veee annenin kiymetini bil negüzel ALLAH ondan razi olsun bak seni bir günde sevgi sefkatiyle nasil dikti havaya ALLAHin izniyle senden ondan ögren bu taktikleride sanada ilerde lasim olcak insaALLAH bebis icün :) ay inanamiom kiz nasil becerdin o isi 55 düsmüsün hic iyi dil dogru düzgün yemek ye bundan böylebebisi düsün canim ya chips leri biyaaak
yok kubiscim o ilk hamislimdeydi 50 kilo idim 25 kilo almistim 75 kilo ile doguma gitmistim dogumdan sonra 64 inmistim... bugünde saglik ocagina gittim en son 55 kilo idim bir kilo almisim :)
ama senin ki hic mi hic normal degil 65 den 55 kilobu böyle olmaz zorla kendini bebise yariyacak seyler ye insaALLAH
evt cnm annemi örnek almayı çok istiyorum evt ya zayıfladım ama herşeyden tiskidim bişey kokuyosa daha yiyemiyorum geçmiyosen naasılsın kızın nasıl öp benim yerime nanakdan
cnm hiç bilmiorum ama bulantılarıma ayran çok iyi gelio sizde deneyin isterseniz oğlumda hiç bulanmamıştı bulanmayanalar tadını çıkarsın lütfensenin adına çok sevindim canım kaç haftalıksın...12.hafta da hem ense kalınlığı hemde ikili testi yaptırsak geç olurmu bir bilgin varmı...mide bulantısı için ekmek kabuğu ve tuzlu yiyecekler kraker iyi gelebilir
vay 6 mm ha hır yaptm şimdiçilekcim hayırlı olsun, bulantılarda azalır 2-3 hafta içinde inşallah.. sabredicez artık kuzular için ne yapalım, benim kuzu seni 6 mm geçmiş:):) 1,41 de bizimki. ne kadar minikler ya..
Meysanurrr ich hab dich gefunden.
niye birakip kactin bakim
olmuyo olmuyobabam evi dolduruyo ilk torunn benden abimlerde yok inşallah onlarında olur ama hemen kalkıyorum sofradan niyet doldu annem çok kızıyo sen bebeğini hiç düşünmüyosun aama elimde değil ama geçicek inanıyorum geçicek az kaldı hee buarada cnm sen 2 li testi yaptırcan mı bizde akraba evlilği de var yaptır mak istiyorum gerçi bişey çıkarsa asla yanlış bişey yapmam ama merak işte :26:
ooo seninki baya fark atmış bize:) bizimkilerde yetişir inşallah:) benimde ultrasona göre tam 8 haftalık değilmiş zaten, seninle aynı zamanlarda doğurcaz heralde sumakcım:)
bu arada benden dün 5 tüp kan ve idrar almışlardı.. bugün tahlil sonuçlarını doktora gösterdim, hiiiç bi sorun yok, herşey iyi dedi, kanım biraz düşükmüş, 11,8 çıktı.. 5. aydan sonra belki başlarız şimdilik orun yok dedi.
kesenin sağı solu, bunu nasıl anladın ki, kafasının hangi tarafta olduğumu, benimki altta uzanıyo, kafasıdabana göre solda, ne demek oluyo bu?
ne yersen ye geçmiyor canım bende dramamine kullanıyorum bulantım azalıyo onunla ama dün 1 tane aldım akşam 6 da gece 11 kadar uyumuşum uyandım bi meyve yedim bütün gece tekrar uyudum yani çok uyutuyo bu hap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?