2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

3 öğünmüüü?? valla benim doktorum sadece akşamları 1 tane dedi.. sen yinede doktoruna tekrar danışmadan alma 3 tane.. bende dramamine haricinde sabahları folbiol ve corasprin alıyorum..

crafty arkadaşım tebrikler hadi bakalım darısı bizlere kızlarr...
Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin..

amin canım
aminnnnnn
hepimizin başına inşallah

crafty kızz sen yakında kıpırtısını hissetmeyede başlarsın. ne güzel yaaa
ohh 35 dakika izlemişsin ne güzel ::)
uyusam uyansam 4-5 ay geçmiş olsa

Son düzenleme:
kaç kg ile başladı hamileliğe,ilkinde ne kadar almıştın.bi soru daha yaş kaç sende cnm ya?ikinci falan maşallah:)

oo yas ilerledi be gülüm :)))))) saka saka daha gencecik 29 yasindayim
27 yasinda ilk hamileligim oldu ozamanlar 50 ile 53 arasi idi kilom hic cikamiyordum hamis kalinca baya bi aldim 25 kilo yani 75 kilo ile doguma dittim
ha bu bebiste de 55 ile basladim simdi 56 olmusum

senin yas kac di gülo heya kilolarimizi da yazalim bakalim normal mi aliyoruz asiri mi aliyoruz diye iyi olur hee :)

3 öğünmüüü?? valla benim doktorum sadece akşamları 1 tane dedi.. sen yinede doktoruna tekrar danışmadan alma 3 tane.. bende dramamine haricinde sabahları folbiol ve corasprin alıyorum..

ewet sabah öğle akşam yazıyor.tshım bebkten dolayı yüksekmişti onun için bir hap kullanıyorum,kan hapı birde folbiol kullanıyorum iyikide ilacı kullanmamışım doktora gidince sorayım ben..

bak benim ona bi çozümüm var işte...
ama hamilelikte uygulanır mı mı bilemem.. :26:

Aktardan maske için kil alıyosun canım,
Ama bu kil kalıp halinde diil toz halinde,
En az haftada 1 cildin yağlı olduğu için (sivilcelerden yola çıkarak yağlı olduğu kanısına vardım)
Çay tabağına biraz kil koyuyosun, üzerine de limon sıkıyosun (birkaç damla)
Onu böyle karıştırınca çimento kıvamına geliyo..
O zaman yüzüne sürüp kurumasını bekliyosun
Kuruyunca önce ovuşturuyosun, yüzünü kaşır gibi.. sonra da yıkıyosun.
Şöyle ellerinle yüzüne yelpaze yaptığına cildinin hava aldığını göreceksin…
Süper bi karışım bu.. bekarken çok yapardım, güzel bi cildim vardı
Ama bunu kuru ciltlere sahip olanlar limon yerine saf zeytinyağı koyarak yapıyorlar..
Hem basit hem keyifli..
Ama hamilelikte değil, bebişleri doğuralım ondan sonra….

28 yaşındayım cnm ben.bu 3. gebeliğim ama ilk bebeğim olacak rabbim nasip ederse inşallah.51 kg ,ile başladım 52 yim şu an.dr boyuma ve kiloma göre 15-16 kg ideal dedi.bebek sağlıklı olsun da kilo da neymiş verilir:)bak sen ne güzel vermişsin.

sagol canim benim fakat benim ki karma cild :S bir kuru bi yagli cok dönektir
bende onu duymustum kill maskesini ama gül suyu ile karisimini ve uygulamistim fakat fayda göremedim maleseff bende biraki verdim kk dan baska bir su tarifi buldum ama onuda artik dogumdan sonra kulana bilirim insaALLAH napim öle böle idare etcez artik ALLAH vergisi :)

Merhaba,ben de 9 hafta 3 günlüğüm geçen haftaya nazaran ben de iyiyim sanırım vücut alışıyor,bana doktorum eve tıkılı kalma,açık havada dolaş dedi.Yemek yiyemiyorum deyince de önemli değil kuru ekmek yesen de olur dedi:)İlaç da vermedi.Ama çok çok şükür daha iyiyim,umarım sen de iyi olursun zamanla...

RABBIM hayirlisi ile tamamina erdirsin kucagina alip doya doya sevmeni nasip eder insaALLAH canim :) kiz bizim kilolarda ayniymis yani ilk hamislimde :) ama genede dikkat et benim gibi abartma 25 kilo alma vermesine verildide gelde bana sor, belki de baya bi üzüntü vardi ondanda olabilir, belki o olmasaydi hala 64 kilo olurdum ALLAH bilir :)

ben kilomdan hiç bahsetmiyim, ilk doğumda 30 kg. aldım..
ha verdim ha vericem derken hiç kilo veremeden, bebiş 11 aylıkken tekrar hamiş odum..
halimi siz düşünün artık..
ama yaşımdan bahsedebilirim, 28 :))
hadi yarın görüşürüz bizim mesai bitti..
kendinize ve bebişlere iyi bakın........

o zaman şöyle diyelim canım allah hayırlı bir şekilde mutlu mutlu kilolarımızı vermemizi nasip etsin.üzüntü olmadan inşallah.tabii ilk önce bi alalım da.25 de almam heralde ama ya:)şaka bi yana gerçekten kilo şuan dert değil,sağlıkla kucağımıza alalım da bebişlerimizi.
ben kaçtım kızlar,size iyi sohbetler.bugün mesaiyi burda geçirdim resmen:)eve geçince yazarım yine. iyi akşamlar herkese.

oy seninde ikinci bebis mi canim :)) hadi hayirlisi olsun yok yok merak etme kafana koydun mu verirsin insaALLAH
sende kendine ve bebisi cici bak insaALLAH canim RABBIM sizi korusun

aha sende kaciiin :)) o kizlar hepiniz calisiyormusunuz ben tek mi kaldim evhanimi
evet canim saka maka bi yana gercekten saglikli olsunlar insaALLAH ama su da var ki asiri kilo alinca dogumda okadar zor oluyormus duydum gercegi benim kiz sezeryan oldu herhalde ben normale dayanamaazdim kesinlikle aciya tahamülüm yok :)) o yüzden hem bebisimiz hemde kendimiz icin insaALLAH tam ideal olan kiloyu aliriz

bizim 2 li taramamız bitti
ilk cinsiyet bizden olsun bakalım
net olmamakla birlikte
kız ihtimali üzerinde durdu :)

kan 2 gün sonra çıkacak ölçümlerde sorun yok dedi

ayy canım çok svindim, gözün aydın inşallah kan testlinde süper çıkar..ilk bebişimiz kız yani, çin takvimine göre ne görünüyodu, tuttumu çin takkvimi

yok canim yaa öyle kötü kokmuyor yani bana öyle gelmedi yoksa benim burnumda mi sorun var
fakat tek badem yagi kulaninca dogru o iyi kokmuyordu fakat bu 3 cü 1 arada fena dil bence yada dedigim gibi benim burnumda sorun var :)))

Canım benim burnum fena hassas. Her kokuya tahammülüm yok. Ondan herhalde

Canım benim cildim çok açık renk, doktorum "daylong" diye bir ürün önermişti ve üç yıldır kullanıyorum. İyi tarafı, güne başlarken her yerine sürüyorsun, sonra terlesen de denize de girsen kalıcı oluyor, yenilemeye bile gerek kalmıyor. Gerçekten artık hiç cilt sorunu yaşamıyorum. Bir de çok hafif, ciltte yağlanma yapmadan nemlendiriyor. Şiddetle tavsiye ederim.

ne yersen ye geçmiyor canım bende dramamine kullanıyorum bulantım azalıyo onunla ama dün 1 tane aldım akşam 6 da gece 11 kadar uyumuşum uyandım bi meyve yedim bütün gece tekrar uyudum yani çok uyutuyo bu hap

hosgeldin gülo :) nirdesiin yaa nezamandir görüsemiyok nasil oldun bakim bogazlarin felan iyisindir ins

hoş bulduk iyiyyim şuan canım annemin yanındayım nazlanırken ilğilenirken geçti benim gözüme vurdu rahatsızlığım a,ma sağolsun annem bir günde ayağa dikti beni nane limon c vitamini sirkeli su ateş fırladı bende anne gerçekden çok önmli ateşimii düşürdü çorba sabahın köründe süt ısıtmış karnımı doyurdu geri yatırdı :2: sağolsun valla ane olmak hem çok zor hemde çok güzel annanne oldu hala bakıyo cnm sen kilo aldım mdemişsin ben 6 kilo vermişim sağlık ocağında baktılar çok zayıfladım yaa 61 55 olmuşum :26: inşallah düzelir hala iştahım yok babam kızıyyo sen niye bişey yemiyon diye ama aburcubur yiyom zararlı şeylerden cipsi abimden kola istedim dayanamadım ama yinede bebeğe bişey olcak diye asidini kaçırıp bir yudumla geçti kanağım ayy çenem düştü sen nasılsın cnm sen anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…