- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.041
çok teşekkür ederim patates haşlıyorum şimdi..3 tane ilaç kullanıyorum bulantımda fazla değildi kullanmayayım dedim ama kullancam herhalde bugün berbatım...benimde 3 öğün yazıyor aç karnına bende akşamları yutayım olmazsa...
sorun çıkmamasına sevindim inşallah kan sonuçları da tertemiz çıkar.
hepimizinki sağlıklıdır inşallah.
ultrasonun 45 dakika sürdüğü doğru mu peki? ammada çok soru sordum dimi :)
35 dk fln sürdü cnm benimki
sorcan tabi ki kime sorcaz başkaaaaaaa
crafty arkadaşım tebrikler hadi bakalım darısı bizlere kızlarr...
Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin..
kaç kg ile başladı hamileliğe,ilkinde ne kadar almıştın.bi soru daha yaş kaç sende cnm ya?ikinci falan maşallah:)
3 öğünmüüü?? valla benim doktorum sadece akşamları 1 tane dedi.. sen yinede doktoruna tekrar danışmadan alma 3 tane.. bende dramamine haricinde sabahları folbiol ve corasprin alıyorum..
ay kiz güldürdün beni ALLAH da seni hayirlisi ile güldürsün klinik testler onaylandiysa ne mutlu bizeahh canim ya yarami destin lekeler dedin de bende ki senin dedigin lekelerden degil kac yasima geldim iki cocukannesi olucam ALLAHin izniyle ama su sivilceler beni bir rahat birakmiii
28 yaşındayım cnm ben.bu 3. gebeliğim ama ilk bebeğim olacak rabbim nasip ederse inşallah.51 kg ,ile başladım 52 yim şu an.dr boyuma ve kiloma göre 15-16 kg ideal dedi.bebek sağlıklı olsun da kilo da neymiş verilir:)bak sen ne güzel vermişsin.oo yas ilerledi be gülüm :)))))) saka saka daha gencecik 29 yasindayim
27 yasinda ilk hamileligim oldu ozamanlar 50 ile 53 arasi idi kilom hic cikamiyordum hamis kalinca baya bi aldim 25 kilo yani 75 kilo ile doguma dittim
ha bu bebiste de 55 ile basladim simdi 56 olmusum
senin yas kac di gülo heya kilolarimizi da yazalim bakalim normal mi aliyoruz asiri mi aliyoruz diye iyi olur hee :)
bak benim ona bi çozümüm var işte...
ama hamilelikte uygulanır mı mı bilemem.. :26:
Aktardan maske için kil alıyosun canım,
Ama bu kil kalıp halinde diil toz halinde,
En az haftada 1 cildin yağlı olduğu için (sivilcelerden yola çıkarak yağlı olduğu kanısına vardım)
Çay tabağına biraz kil koyuyosun, üzerine de limon sıkıyosun (birkaç damla)
Onu böyle karıştırınca çimento kıvamına geliyo..
O zaman yüzüne sürüp kurumasını bekliyosun
Kuruyunca önce ovuşturuyosun, yüzünü kaşır gibi.. sonra da yıkıyosun.
Şöyle ellerinle yüzüne yelpaze yaptığına cildinin hava aldığını göreceksin…
Süper bi karışım bu.. bekarken çok yapardım, güzel bi cildim vardı
Ama bunu kuru ciltlere sahip olanlar limon yerine saf zeytinyağı koyarak yapıyorlar..
Hem basit hem keyifli..
Ama hamilelikte değil, bebişleri doğuralım ondan sonra….
merhaba ya ben şimdi 9 hafta 4 günlük oldum geçtiğimiz iki hafta çok kötüydüm bulantı için hap verdi doktor onu kullanıyodum bugün itibarıyle kullanmak istemiyorum korkuyorum zararı olcak diye ama iyi olup işe de gitmem gerek geçen iki hafta rapor aldım bu hafta başladım inşallah bişi olmaz ilaç kullanan var mı bulantı için doktor size ne dedi bu konuda?belki azalır artık eskisi kadar kötü değilim
28 yaşındayım cnm ben.bu 3. gebeliğim ama ilk bebeğim olacak rabbim nasip ederse inşallah.51 kg ,ile başladım 52 yim şu an.dr boyuma ve kiloma göre 15-16 kg ideal dedi.bebek sağlıklı olsun da kilo da neymiş verilir:)bak sen ne güzel vermişsin.
RABBIM hayirlisi ile tamamina erdirsin kucagina alip doya doya sevmeni nasip eder insaALLAH canim :) kiz bizim kilolarda ayniymis yani ilk hamislimde :) ama genede dikkat et benim gibi abartma 25 kilo almavermesine verildide gelde bana sor, belki de baya bi üzüntü vardi ondanda olabilir, belki o olmasaydi hala 64 kilo olurdum ALLAH bilir :)
o zaman şöyle diyelim canım allah hayırlı bir şekilde mutlu mutlu kilolarımızı vermemizi nasip etsin.üzüntü olmadan inşallah.tabii ilk önce bi alalım da.25 de almam heralde ama ya:)şaka bi yana gerçekten kilo şuan dert değil,sağlıkla kucağımıza alalım da bebişlerimizi.RABBIM hayirlisi ile tamamina erdirsin kucagina alip doya doya sevmeni nasip eder insaALLAH canim :) kiz bizim kilolarda ayniymis yani ilk hamislimde :) ama genede dikkat et benim gibi abartma 25 kilo almavermesine verildide gelde bana sor, belki de baya bi üzüntü vardi ondanda olabilir, belki o olmasaydi hala 64 kilo olurdum ALLAH bilir :)
ben kilomdan hiç bahsetmiyim, ilk doğumda 30 kg. aldım..
ha verdim ha vericem derken hiç kilo veremeden, bebiş 11 aylıkken tekrar hamiş odum..
halimi siz düşünün artık..
ama yaşımdan bahsedebilirim, 28 :))
hadi yarın görüşürüz bizim mesai bitti..
kendinize ve bebişlere iyi bakın........
o zaman şöyle diyelim canım allah hayırlı bir şekilde mutlu mutlu kilolarımızı vermemizi nasip etsin.üzüntü olmadan inşallah.tabii ilk önce bi alalım da.25 de almam heralde ama ya:)şaka bi yana gerçekten kilo şuan dert değil,sağlıkla kucağımıza alalım da bebişlerimizi.
ben kaçtım kızlar,size iyi sohbetler.bugün mesaiyi burda geçirdim resmen:)eve geçince yazarım yine. iyi akşamlar herkese.
bizim 2 li taramamız bitti
ilk cinsiyet bizden olsun bakalım
net olmamakla birlikte
kız ihtimali üzerinde durdu :)
kan 2 gün sonra çıkacak ölçümlerde sorun yok dedi
yok canim yaa öyle kötü kokmuyor yani bana öyle gelmedi yoksa benim burnumda mi sorun var
fakat tek badem yagi kulaninca dogru o iyi kokmuyordu fakat bu 3 cü 1 arada fena dil bence yada dedigim gibi benim burnumda sorun var :)))
tamam çatlak olayını çözdük.. meysanur iksirinin ve bebe yağının etkili olduğunu klinik testlerle onayladık kasım hamişleri olarak..
o zaman yeni bi konu size... :98:
hepimiz hamileliğimizin en "hamile gibi" olan zamanını yaz aylarında yaşayacağız..
birçok hamilenin suratında leke oluşur güneşte..
bunun kritiğin yapalım, kim ne duymuş bu konuda..
ben şahsen ilk gebeliğim boyunca güneş olsun olmasın hergün seba med 50+ güneş kremi kullandım, ne leke ne renk değişikliği hiçbişey olmadı..
hadi bu konuda kim ne önerecek??
arkadaşlar bulantıdan dolayı ben çok kötüyüm kraker yedim ekmek kabuğu yadim geçmiyor hep öğürüyorum akşama kadar süren varmı..dr um dramamine isimli hap verdi kullanıpta bulantısı azalan varmı yardım lütfen..
ben geldimm
RABBIM hayirlisi ile tamamina erdirsin kucagina alip doya doya sevmeni nasip eder insaALLAH canim :) kiz bizim kilolarda ayniymis yani ilk hamislimde :) ama genede dikkat et benim gibi abartma 25 kilo almavermesine verildide gelde bana sor, belki de baya bi üzüntü vardi ondanda olabilir, belki o olmasaydi hala 64 kilo olurdum ALLAH bilir :)
hosgeldin gülo :) nirdesiin yaa nezamandir görüsemiyok nasil oldun bakim bogazlarin felan iyisindir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?