2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
evt cnm doktorlar diyo kusan anne nin çocuğu sağlıklı oluyomuş fakat biz kustuğumuz zaman çocuk nefes alamıyomuş demekki kustuğumuz zaman temiz hava çekmemiz gerekiyyo ben çok korkuyom bişey oldumu diye

canım hiç birşey olmaz.Allah öyle güzzel yaratıyorki herşeyi o bebişlerimiz o kadar güzel korunuyorlar ki hiç bişi olmaz Allah ın izniyle korkma hiç.eskilerde ne hap ne serum ne bişi vardı.
Bu arada kustuktan sonra ya da kusman geldiğinde açık havaya çık mutlaka çok iyi geliyr.

cnm ultrasonda adet gününü bilmesende bebeğin kaç haftalık muhtemel doğum zamanı ve kaç cm çıkıyo.endişe etme bilmesende çıkıyo zaten.

ben de düşünmüyordum fakat ikili test üçlü testi yorumlamada çok etkili oluyormuş öyle duydum ben de o yüzden yaptırmaya karar verdim
Ben de çok nazlanmıştım çok çekti annem özellikle eşim:26:

ben ingilteredeyim canim buradaki prosedur soyle once ebe ile gorusme oluyor 7veya 8. haftanda kan vs aliniyor ilk ultrason 12. hafta sonraki 20. hafta ve sonlara dogru bir tane daha var toplamda bir sorunun yoksa sadece 3 kere . ben tabi o zmana kadar bekleyemedim ensilerim korkularim vardi hepiniz gibi ozel doktora gittim 2 kere sanirim artik bir sorun olmazsa sadece bu devletinkine gidecegim.sanirim bir bildikleri varki sik sik ultrasona almiyorlar.dun ben ozel doktora gittigimdede cok uzun sure ultrasona maruz birakmayalim dedi . yiende bir sorun yok ise eger cok sik girmemek gerkiyor galiba.

ıcım rahatladıı... tesekkur ederm cnmm ınsallah su gıbı gunler gecsınn bebışlerımız kucagmızı doldursunn

bnde 12.haftadayım sonundaa ıstıfra bndede devaM edıyoo hala bnde senn gıbı hastnede yattm serum yedmm ama ınanırmısın her ıstıfra ettıgmde Allahm sana cok ukur dıyormm sevınıyorm esım bıle sacmama nıye guluyosn dıooo ne carsaflar ne halılarr evde hersey battı 2 aydr ama feda olsunn kuzulara

sevdeBilge arkadasm bnm dr umda aynı senn gbı 12. haftaya kdr 2 haftada bır cagrdı smdı 12. haftayı suruyoruz bebgmle yrn 2li taramamz olck ve daha snra ayda 1 gıdıcez bnce bu dr.un dgru takıp etmış arkadasm senı dıgernı ele ıstersenn...

teşekkurler ben bıraz hamılelık konusunda bılgısız olduğumu dusunuyorum yorumları okuyorum hersey bir bılgıdır güzel şeyler paylaşılmıs ılk defa anne oluyorum ve cok heycanlıyım bırazda şaşkın ne yapacağımı nasıl davranacağımı bılemıyorum cok sitres yapıyorum kendıme anlayamıyorum cok değiştim bi ayy içinde

aynen var ya bende 2 doktora gidiyorum elemek istiyorum ama işimede gelmiyor bebeğimi gördüğümde çok mutlu oluyorum seni çok iyi anlıyorum... :):)

aynen var ya bende 2 doktora gidiyorum elemek istiyorum ama işimede gelmiyor bebeğimi gördüğümde çok mutlu oluyorum seni çok iyi anlıyorum... :):)

Bende bir problem olduğunu düşünmeye başlamıştım. Kendim gibi birisini daha gördüğüme sevindim. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin hamileliğimizin. Bir karar vermem gerekiyor, biliyorum ama bir türlü ikisi ne zaman çağırırsa ikisinin de randevusuna gidiyorum. Birisi üniversite hastanesinde işinin ehli bir hoca, biraz sert, çok konuşmayan, az ama öz konuşan bir doktor, diğeri özel hastanede bir doktor, çok sevecen, her soruma cevap veriyor, uzun uzun sohbet ediyoruz. İkisini de seviyorum aslında. Ancak özel hastanede doğum genelde sezeryanla yapılıyor. Normal doğum pek yapılmıyor. Bu sebeple o doktordan vazgeçmek zorunda kalacağım sanırım. Neyse bir süre daha böyle idare edelim de gerisi Allah Kerim.

uuuffss cinsiyeti ne zaman öğrenirizki acaba, minik minik kıyafetler almak istiyorum

bende öle yaa pufff civile gittim hiç bişey alamadım cinsiyeti belli olmadığı için emzik bile renkleri cinsiyetine göre puff az kaldı ama ben sizden önce gidiyom 11 hafta 3 günlük az kaldı bir arkadaşım 13 haftalıkken öğrendi acep önce kim öğrencek :26:

hiç belli olmaz kimin önce öğreneceği walla bazı bebiş gösteriyor bazısı saklıyor, kordon falan oluyor bacağının arası görünmüyor,çoook meark ediyorum ama

bizim 2 li taramamız bitti
ilk cinsiyet bizden olsun bakalım
net olmamakla birlikte
kız ihtimali üzerinde durdu :)

kan 2 gün sonra çıkacak ölçümlerde sorun yok dedi

hiç belli olmaz kimin önce öğreneceği walla bazı bebiş gösteriyor bazısı saklıyor, kordon falan oluyor bacağının arası görünmüyor,çoook meark ediyorum ama

evt ya ilk bebeği olanlar gerçi fark etmez cinsiyeti sağlıklı olsun derler doğru ama merak işte :83: sanki bana çabuk geçiyomuş gibi geliyo hepimizde nerdeyse 3 aylık olduk korkuyorum doğumdan ne çabuk geçiyo yaa

Evet yaa dayanamıyorumm tamam gitmemeyyim zararı olur diyorum ama her gittiğimde yeni bir şey söyleyince doktor mutluluğumdan bir dahaki randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum benimde biri özel biri üniversite hastanesi ama ben özelden taraf tercihi kullanacağım sanırım çünkü eşim yanımda olabiliyor diğerlerinde olamıyor. birde özelde çalışanlar daha güleryüzlü gibi geliyor bana o yüzden ama inşalalh 1-2 aya kararv veririm :) Allahımm sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etmiş olsun inşallahh... çok heyecanlanıyorum ben anne olacağımı düşündükçe :):)

bende annemin yanındayım rabbim sizide analarınıza kavuştursun :92::92::92:

kubi ben de korkuyorum doğumdan.ama normal yapmak istiyyorumsezeryan daha çok korkutuyor beni ssonuçta ameliyat ve ileriki zamnalarda problem oluyormuş sezeryanda.Allah izin verir de dayanabilirsem kolay olursa sonuna kadar normal diyorum

bizim 2 li taramamız bitti
ilk cinsiyet bizden olsun bakalım
net olmamakla birlikte
kız ihtimali üzerinde durdu :)

kan 2 gün sonra çıkacak ölçümlerde sorun yok dedi

çok sevindim crafty. inşallahh kan tahlilinde güzel çıkar... ayyy bak senin doktor söylemiş tahminen de olsa bizimki daha erken deyip kestirip attı sinir oldum bak şimdi bizim doktora.önemli değil aslında kız-erkek sağlıklı olsun da ama merak işte ne yapayımmm

kubi ben de korkuyorum doğumdan.ama normal yapmak istiyyorumsezeryan daha çok korkutuyor beni ssonuçta ameliyat ve ileriki zamnalarda problem oluyormuş sezeryanda.Allah izin verir de dayanabilirsem kolay olursa sonuna kadar normal diyorum

hakkımızda hayırlısı olsun cnm bana 2 doktor normal doğum yapamazsın dedi çatalların dar dedi ama inan mıyorum rabbim bilir herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…