- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.981
evt cnm doktorlar diyo kusan anne nin çocuğu sağlıklı oluyomuş fakat biz kustuğumuz zaman çocuk nefes alamıyomuş demekki kustuğumuz zaman temiz hava çekmemiz gerekiyyo ben çok korkuyom bişey oldumu diye
aa bebeğimin cinsiyetini öğrenebilir miyim yani:)))ay çok mutlu olurum
ama ben regli tarimi çok hatırlamıroum belki dr.um yüzden bana o tarihleri vermiştir.bir de o akdar fark eder mi ya sonuçta ense kalınlığına bakıyorlar yani .geç olsa da görünür sanırım.
ben ikili testi çok yaptırmak istemiyorum fazla 3 testi düşünüyorum 14 haftada oluyomuş aman benim işim belli olmazheran yaaptırabilirim şuan annemlerdeyim sğaolsun çok ilğileniyo benle hastaydım ağır atlattım nazlandım anneme bir günde iyileştim cnm testi yaptırcaksan tm zamanı :92:
cnm ultrasonda adet gününü bilmesende bebeğin kaç haftalık muhtemel doğum zamanı ve kaç cm çıkıyo.endişe etme bilmesende çıkıyo zaten.
yaklaşık aynı haftalığız sanırım, benim de ikili testim 2 mayıs da yapılacak
Günaydınherkese. Maşaallah yeni anneler de gelmiş aramıza. Geçmişi okudum da şimdi yurt dışındaki arkadaşalr ultrasona kaç hafta aralıklarla giriyorlar acaba? Türkiyede 2-3 haftada 1 giriyoruz ya. Merak ettim acaba onlarınki mi doğru bizimki mi?
canım gereken kadar gidiyor merak etme ben hiç yatmıyorum çok derinede itmiyorum korkumdan çoğuda çamaşırıma geliyor sorun olmaz merak etme ikili için 11+5 e randevu almıştım ama erken gibi geliyodu bana sende öyle gidiyosan çokta erken değil gidelim bakalımm Allahım tamamına erdirsin hepimizinkinii sağlıkla kucaklarımıza alalım kuzularımızı inşallahh..
AHH ahh kızlar önce bulantı 2 haftadır istifra napalım ama herşey bebişlerimiz için yeterki sağlıklı olsunlar.. gayret edicez sabır göstericez napalım.. ben hastanedede yattım 1 gün bulantı ve istifra için 24 saat serum yedim o anlık geçti ama bidaha devamm, hiçte kar etmiyor bişey hele saat akşam 8den sonra berbat durumum , dün gece mesela acaip kötü bir gece geçirdim ama hep sabır diyorum içimden... ben 9+4 günlüğüm haftaya cuma randevum var hayırlısınla inşallah iyidir bebeğim...
hepinize güzel az bulantılı vede istifrasız bir gün diliyorum arkadaşlar :)
Kızlar benim doktorum mu erken çağırıyor acaba? Ben 5 haftalıkken keseyi görmek için gittim, 7.hafta kalp atışlarını duymak için gittim. Sonra 9. hafta çağırdı. 12.hafta geçene kadar 2 haftada 1 randevu verdi. 12 haftadan sonra ayda 1 randevu veririz dedi. Acaba bu kadar sık ultrasona girmek sakıncalı mıdır? Bir de ben iki doktora birden gidiyorum. Birisini eleyeceğim tabi de henüz karar veremedim. :44: Bir de bebeğimi gördükçe mutlu oluyorum. Çok şükür mide bulantım yok, bebeğimin sağlıklı olup olmadığını ultrasonla doktorun yorumuna göre anlıyorum. Her gün gel dese gidicem o kadar yani.Houfff napacağıma bir türlü karar veremedim.:44:
Kızlar benim doktorum mu erken çağırıyor acaba? Ben 5 haftalıkken keseyi görmek için gittim, 7.hafta kalp atışlarını duymak için gittim. Sonra 9. hafta çağırdı. 12.hafta geçene kadar 2 haftada 1 randevu verdi. 12 haftadan sonra ayda 1 randevu veririz dedi. Acaba bu kadar sık ultrasona girmek sakıncalı mıdır? Bir de ben iki doktora birden gidiyorum. Birisini eleyeceğim tabi de henüz karar veremedim. :44: Bir de bebeğimi gördükçe mutlu oluyorum. Çok şükür mide bulantım yok, bebeğimin sağlıklı olup olmadığını ultrasonla doktorun yorumuna göre anlıyorum. Her gün gel dese gidicem o kadar yani.Houfff napacağıma bir türlü karar veremedim.:44:
aynen var ya bende 2 doktora gidiyorum elemek istiyorum ama işimede gelmiyor bebeğimi gördüğümde çok mutlu oluyorum seni çok iyi anlıyorum... :):)
uuuffss cinsiyeti ne zaman öğrenirizki acaba, minik minik kıyafetler almak istiyorum
hiç belli olmaz kimin önce öğreneceği walla bazı bebiş gösteriyor bazısı saklıyor, kordon falan oluyor bacağının arası görünmüyor,çoook meark ediyorum ama
Bende bir problem olduğunu düşünmeye başlamıştım.Kendim gibi birisini daha gördüğüme sevindim. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin hamileliğimizin. Bir karar vermem gerekiyor, biliyorum ama bir türlü ikisi ne zaman çağırırsa ikisinin de randevusuna gidiyorum. Birisi üniversite hastanesinde işinin ehli bir hoca, biraz sert, çok konuşmayan, az ama öz konuşan bir doktor, diğeri özel hastanede bir doktor, çok sevecen, her soruma cevap veriyor, uzun uzun sohbet ediyoruz. İkisini de seviyorum aslında. Ancak özel hastanede doğum genelde sezeryanla yapılıyor. Normal doğum pek yapılmıyor. Bu sebeple o doktordan vazgeçmek zorunda kalacağım sanırım. Neyse bir süre daha böyle idare edelim de gerisi Allah Kerim.
evt ya ilk bebeği olanlar gerçi fark etmez cinsiyeti sağlıklı olsun derler doğru ama merak işte :83:sanki bana çabuk geçiyomuş gibi geliyo hepimizde nerdeyse 3 aylık olduk korkuyorum doğumdan ne çabuk geçiyo yaa
bizim 2 li taramamız bitti
ilk cinsiyet bizden olsun bakalım
net olmamakla birlikte
kız ihtimali üzerinde durdu :)
kan 2 gün sonra çıkacak ölçümlerde sorun yok dedi
kubi ben de korkuyorum doğumdan.ama normal yapmak istiyyorumsezeryan daha çok korkutuyor beni ssonuçta ameliyat ve ileriki zamnalarda problem oluyormuş sezeryanda.Allah izin verir de dayanabilirsem kolay olursa sonuna kadar normal diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?