2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bizim 2 li taramamız bitti
ilk cinsiyet bizden olsun bakalım
net olmamakla birlikte
kız ihtimali üzerinde durdu :)

kan 2 gün sonra çıkacak ölçümlerde sorun yok dedi

canım benim hayırlı ugurlu olsun.. darısı bize olsun :) sonuçlar ne zaman peki..

hakkımızda hayırlısı olsun cnm bana 2 doktor normal doğum yapamazsın dedi çatalların dar dedi ama inan mıyorum rabbim bilir herşeyi

Hayırlısı olsun inşallah.ama O Allah ın bileceği iş yapamazsın diy ebişi yok çatın dar ise doğumun zor gerçekleşir ve eğer bebeğin ufaksa çok rahat doğum yaparsın.Tabi çatının darlığının oranı da önemli ama hayırlısı olsun cnaım.

bizim 2 li taramamız bitti
ilk cinsiyet bizden olsun bakalım
net olmamakla birlikte
kız ihtimali üzerinde durdu :)

kan 2 gün sonra çıkacak ölçümlerde sorun yok dedi

peki kız mı geçiyodu gönlünden erkek mi?
hani anlatacaktın nasıl yapıldığını.
usg demi gördü cinsiyeti, yoksa şu free beta hcg olayı mı?

peki kız mı geçiyodu gönlünden erkek mi?
hani anlatacaktın nasıl yapıldığını.
usg demi gördü cinsiyeti, yoksa şu free beta hcg olayı mı?

e kimse yoktuuuu
ultrasonda baktı
ense &burun ve doppler kan akışı için sorun yok dedi
rica ettim cinsiyetede baktı
gönlümün içi kızdı
bi yanım da çok erkek istiodu
yani farketmezz

kan daha çıkmadı ama tatlım bakarız kana görede
ben anlamıom
dr a sordum ama hcg vs yöntemleri
ben hiç duymadım dedi

evt cnm doktorlar diyo kusan anne nin çocuğu sağlıklı oluyomuş fakat biz kustuğumuz zaman çocuk nefes alamıyomuş demekki kustuğumuz zaman temiz hava çekmemiz gerekiyyo ben çok korkuyom bişey oldumu diye

hiçbişeycikler olmaz.. benim ilk gebelikte kusmadığım an kalmamıştı
hiçbişey olmadı pimpiriklenmeyin rahat olun...

yaaa evet evet koyalım göbecik resimlerimizi:))

çılgınsınız siz yaaaaaaaaaaa

bende annemin yanındayım rabbim sizide analarınıza kavuştursun :92::92::92:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN....................

ne güzel beraber gitmesi valla artık bıraktım ilacı gerekirse biraz daha rapor alırım biraz daha kusarım kullanmıcam iyice hasta gibi oldum. İşim rahat stres falan yapılacak bir durum yok aslında ama psikolojik olarak midemin bulandığını da düşünüyorum folikasiti içmeye devam ediyorum mesela onu içeceğimi düşününce bile midem kalkıyor.İNŞALLAH KOLAYLIK VERİR DE ARTIK TADINI ÇIKARIRIZ ŞU BEBİŞLERİN...

s.aleykum nasilsiniz güzel hamisslerim bakiomda ben yokken bol bolmuhabbet olmus :) bende bugün saglik ocagina gittim 11 ci haftamdayim haftaya doktora gidecem insaALLAH bakim bebis ne alemde :) insaALLAH iyidir! bir garip hiss var icimde ama hayir olur insaALLAH

hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza inş bizimde testlerimizde sorun olmaz...herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim...

crafty kullanıcısından alıntı
günaydın :)
teyzeler ultrason ölçümlerimiz iiçok şükür
kan sonucunu beklioruz şimdi de
bakalım :)

dr amca tahminde bulundu ama net diil dedi cinsiyet için
o nedenle 1 ay sona belli olcekmişşşş
çok sevindimm kan tahlili ne zman çıkacak ..
tahminii nedir doktorunn .. sölede forumun ilk cinsiyetini öğrenmiş olalımm ...heyecanla bekliyoruz tahmin bile olsa.. bu msjı yanlış yere yazmışımm..

sen cevap vermişsinn bunada çok sevindimm ohh gelsinn kızlarr :)))) sağlıkllaaaaa sıhhatle gelsinlerde erkeklerde gelsinn ...

Son düzenleme:

hosgeldin canım.. Allah bebişini sag salim kucağına versin inşallah..

yaşadığın değişiklik cok normal .. içinde bir fabrika calısmaya basladı.. hormonların altüst oldu.. benimde ilk hamileliğim .. sonuna kadar tadını cıkarmaya bak.. stres en son sey olmalı..

arkadaşlar bulantıdan dolayı ben çok kötüyüm kraker yedim ekmek kabuğu yadim geçmiyor hep öğürüyorum akşama kadar süren varmı..dr um dramamine isimli hap verdi kullanıpta bulantısı azalan varmı yardım lütfen..

bayanlar bu arada ilerki dönemlerde çatlaklarla savaşmak için şuan kullandığınız bir ürün var mı?
ben aklıma geldikçe duştan çıkınca krem yağ falan sürüyorum.unutmayın vücudun nemli olması lazım çatlakların kalıcı olmamamsı için.şimdiden yavaş yavaş başlamakta fayda var bence...

kaç haftalıksın canım benimde çoktu buhafta iyiyim şükür ...
tost ve z.zeytin yiyodum hep bide patates tabi patatesi abartmamakta yarar var ben bu yüzden çok kilo aldımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…