- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.001
bizim 2 li taramamız bitti
ilk cinsiyet bizden olsun bakalım
net olmamakla birlikte
kız ihtimali üzerinde durdu :)
kan 2 gün sonra çıkacak ölçümlerde sorun yok dedi
hakkımızda hayırlısı olsun cnm bana 2 doktor normal doğum yapamazsın dedi çatalların dar dedi ama inan mıyorum rabbim bilir herşeyi
canım benim hayırlı ugurlu olsun.. darısı bize olsun :) sonuçlar ne zaman peki..
net olmamakla birlikte
peki kız mı geçiyodu gönlünden erkek mi?
hani anlatacaktın nasıl yapıldığını.
usg demi gördü cinsiyeti, yoksa şu free beta hcg olayı mı?
net olmamakla birlikte
evt cnm doktorlar diyo kusan anne nin çocuğu sağlıklı oluyomuş fakat biz kustuğumuz zaman çocuk nefes alamıyomuş demekki kustuğumuz zaman temiz hava çekmemiz gerekiyyo ben çok korkuyom bişey oldumu diye
yaaa evet evet koyalım göbecik resimlerimizi:))
bende annemin yanındayımrabbim sizide analarınıza kavuştursun :92::92::92:
canım bende 9+4 üm ikimiz birlikte gidiyoruz bende sabah aç karnına günde 1 kere kullanmak şartı ile dr.umdan almıştım tamamen bulantıyı kesmemişti ama çok kötüde olmamıştı bir kaç gündür kendimi ilaçsız idare edebiliyorum inşalla sende idare edersin prespektüsünde de zaten hamilelr için rahatlıkla kullanılacağı yazıyor içini rahat tut birde stres yapma çalışırken stres bulantıyı tetikliyorAllah kolaylıklar versin sana ve tüm çalışan annelere
e kimse yoktuuuu
ultrasonda baktı
ense &burun ve doppler kan akışı için sorun yok dedi
rica ettim cinsiyetede baktı
gönlümün içi kızdı
bi yanım da çok erkek istiodu
yani farketmezz
kan daha çıkmadı ama tatlım bakarız kana görede
ben anlamıom
dr a sordum ama hcg vs yöntemleri
ben hiç duymadım dedi
2 gün sonra tatlım
teşekkurler ben bıraz hamılelık konusunda bılgısız olduğumu dusunuyorum yorumları okuyorum hersey bir bılgıdır güzel şeyler paylaşılmıs ılk defa anne oluyorum ve cok heycanlıyım bırazda şaşkın ne yapacağımı nasıl davranacağımı bılemıyorum cok sitres yapıyorum kendıme anlayamıyorum cok değiştim bi ayy içinde
s.aleykum nasilsiniz güzel hamisslerimbakiomda ben yokken bol bolmuhabbet olmus :) bende bugün saglik ocagina gittim 11 ci haftamdayim haftaya doktora gidecem insaALLAH bakim bebis ne alemde :) insaALLAH iyidir! bir garip hiss var icimde ama hayir olur insaALLAH[/QUOTE
a.s canım hoşgeldin.aynı gidiyoruz seninle hayırlısı bakalım.sağlık ocağında ne yaptın?iyidir inşallah bebişin büyüp gidiyodur allahın izniyle içini ferah tut sen.
4 boyutlu ile sana sölemediyse benim pipirik dr bana hiç söylemez :)
arkadaşlar bulantıdan dolayı ben çok kötüyüm kraker yedim ekmek kabuğu yadim geçmiyor hep öğürüyorum akşama kadar süren varmı..dr um dramamine isimli hap verdi kullanıpta bulantısı azalan varmı yardım lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?