• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
slm canım ii allaha şükür ama hala yatıyorum çünkü kanamam daha devam ediyor kahverengi lekelenme şeklinde biz artık 5 güne bi doktordayız çünkü hiç problem bitmiyor bende ama allaha şükür bebegim iyi onda bi problem yok benim bebegimin yanında kanama alanı var bebek onu yavaş yavaş ezip bitecekmiş o yüzden şimdi kahverengi kanamam var biz salı günü gittigimizde 2li test yaptı doktor ama 10 dk sürmedi ensesine burnuna işte birkaç yerine baktı aslında pazartesi idi ama pozisyonu uygun bakalım dedi 5 güne kadarda kan sonucu çıkacak inşallah
inşallah sonuclar ii olur canım..bekliyoruz ii haberlerini.. dua ile..

bu arada anladıgım kadarıyla 2li testin süresi bebeğin pozisyonu ile alakalı..

doktoruna mutlaka danışmalısın canım benim.... ben sadece duymustum.. yarın randevum var ben de sorabilirim..

bende çok severim dereotunu salata içinde tüketiyorum hatta ben süt içemeyenler için dereotu yemek birazda olsa karşılar diye duymuştum doktora sorarsanız paylaşır mısınız benim kontrole daha var a en azından sizden bilgi edinmiş oluruz benimde kafama takıldı.

peki kızlar bu aşılar güvenilir midir yani haberlerde her gün neler okuyoruz aşılar bayat tarihi gecmis falan olmasın?? :18::18: cok korkuyorum doktoruma da bi sorayım diyorum :18::18:
steril mi aşılar falan? siz yaptırdınız mı? bir de ben nereden bilecegim sigortamın kapsayıp kapsamadıgını soyluyorlar mı hastaneden?

peki gitmezsek aşılara saglık ocagında arayıp hesap falan soruyorlar mı? bu konuda cok cahilim? bir de gobekten ultrason falan yapıyorlar mı kalp atışı falan için??

canım benim yapılacak olan ası yenidoğan tetenasonu önlemek için hamilelik sürecinde 3 kez yapıyor.. beni 10 haziranda cagırdılar.. sonra tekrar .. tekrar.. ben kendi aile hekimime gittim.. gayet steril bir ortamdı..

Aklına kötü seyler getirme.. Olacağı varsa özel hastanede de olur baska bir yerde de .. ferah tut içini..
Televizyonda özel hastanelerde olanlarda gösteriliyor ...

Bu arada sağlık sigortanla ilgili teminat detaylarını sigorta sirketinden öğrenebilirsin..

slm canım ii allaha şükür ama hala yatıyorum çünkü kanamam daha devam ediyor kahverengi lekelenme şeklinde biz artık 5 güne bi doktordayız çünkü hiç problem bitmiyor bende ama allaha şükür bebegim iyi onda bi problem yok benim bebegimin yanında kanama alanı var bebek onu yavaş yavaş ezip bitecekmiş o yüzden şimdi kahverengi kanamam var biz salı günü gittigimizde 2li test yaptı doktor ama 10 dk sürmedi ensesine burnuna işte birkaç yerine baktı aslında pazartesi idi ama pozisyonu uygun bakalım dedi 5 güne kadarda kan sonucu çıkacak inşallah

ezgim bebişin iyi olmasına sevindim demekki büyüdükçe senide bu durumdan kurtaracak insallah ikili test sonuçlarında da iyi haberler alırız kendine ve bebişine dikkat et...

peki kızlar bu aşılar güvenilir midir yani haberlerde her gün neler okuyoruz aşılar bayat tarihi gecmis falan olmasın?? :18::18: cok korkuyorum doktoruma da bi sorayım diyorum :18::18:
steril mi aşılar falan? siz yaptırdınız mı? bir de ben nereden bilecegim sigortamın kapsayıp kapsamadıgını soyluyorlar mı hastaneden?

peki gitmezsek aşılara saglık ocagında arayıp hesap falan soruyorlar mı? bu konuda cok cahilim? bir de gobekten ultrason falan yapıyorlar mı kalp atışı falan için??

cnm özellikle sağlık ocağı aşılarını kullan
dr bile dio
orda yoğunluk daha çok olduğundan en taze aşılar devlette olur diye

bende çok severim dereotunu salata içinde tüketiyorum hatta ben süt içemeyenler için dereotu yemek birazda olsa karşılar diye duymuştum doktora sorarsanız paylaşır mısınız benim kontrole daha var a en azından sizden bilgi edinmiş oluruz benimde kafama takıldı.

Soracaklarımın listesine ekledim tatlım.. yarın en gec öğlen haber vermiş olurum...

Şimdilik kafana takma.. diyelimki yenmesi ii değil dedi.. zaten 2 gündür yiyosun o kadardan da bişey olmaz .. bence ..

Soracaklarımın listesine ekledim tatlım.. yarın en gec öğlen haber vermiş olurum...

Şimdilik kafana takma.. diyelimki yenmesi ii değil dedi.. zaten 2 gündür yiyosun o kadardan da bişey olmaz .. bence ..

haberini bekliyoruz...
sanırım helenn iki gündür yiyor ben devamlı olarak tüketirim haftada bir kaç kez salata içinde tüketiyorum ama bir yandanda çokta zararlı oldugunu düşünmüyorum yarın ögreniriz artık..

al benden de o kadar 30 da ben almıştım.. 20 kg. verdim, 10 u vermek için de spora başlayacağım sırada bi doktora gittim: "süprizzzzzzzzzzzzzz bebiş vaaaaaaaarrrrrrrrr" oldu..........
hayatıma küstüm o süpriz üzerine 2 hafta sonra kendime geldim işte :9::9::9: tövbe tövbeeeeeeee şimdi çok sefyom bebişimi...

ya benim doktorum çok tatlı bi adam ama yaa bırakamam ben onu :50:
acayip relax bi adam... böyle pimpirikli bi doktor değil beni rahatlatıyo o tavrı,
her soruyu sorabiliyorum.. soru sormaya çekinmiyorum bu benim için çok önemli bişey hamilelikte..
çünkü insan hem unutkan hem de alıngan oluyo.. cemilkarakus.com internet sitesi.. hem yararlı bilgiler var güzel bi site.. işte bu yüzden bırakamıyorum doktorumu...

antalya senin dimi canım, sakıncası yoksa doktorun kim, bizimki biraz pimpirikli de :)

Son düzenleme:
kızlar ben 11+2 haftalık hamileyim en son 7 haftalıkken gitmiştim doktra kesesini kalp atışını filan gördük bana doktor başka da bi şey demedi zonguldaktayım devlet hastanesine gidiyorum burdaki özel hastanelerinde kadın doğum yok! burdaki doktorlardan da bilgiyi doğru alamıyorum 12 haftada 2li tarama testleri oluyomuş yarın gidicem hastaneye ne kiloma bile bakmadılar of bildiğiniz bi doktr yada benim bilmediğim bi hastane var mı

Kızlar tetanos aşısını ben de soracaktım size. Unutmuşum. Bana da sağlık ocağındaki ebe gün verdi. 22 Temmuz sanırım. 20.haftayı mı ne doldurmak gerekiyormuş. Sonra o aşıyı yapacakmış. Sonra 3-4 randevu daha verdi. O tarihler arasında gitmem gerekiyormuş ebeye. Çok tatlı bir kadın. Kocası da Aile Hekimim zaten. Çok ilgili birisi. Aşı olmak zorunda mıyım, olmasam nolur diye sormak aklıma gelmedi. Sonradan kuruntu yaptım. Herkes olacak mı bu aşıyı? Zorunlu sanırım değil mi? Ben biraz korktum açıkçası ya bebeğe bir şey olursa diye? :18:

slm arkadaşlar..2 günden beri kasıklarımda adet sancısına benzer bir ağrı var:( gece uyuyamadım..geçen hafta gittik dr a,idrar yollarında enfeksiyon çıktı..bu ağrı yapar mı,bilgininz var mı acaba?:( korkuyorum bişey olursa diye..siz yaşadınız mı böyle bir ağrı?birde bugün adet günümdü benim..

slm arkadaşlar..2 günden beri kasıklarımda adet sancısına benzer bir ağrı var:( gece uyuyamadım..geçen hafta gittik dr a,idrar yollarında enfeksiyon çıktı..bu ağrı yapar mı,bilgininz var mı acaba?:( korkuyorum bişey olursa diye..siz yaşadınız mı böyle bir ağrı?birde bugün adet günümdü benim..

canım korkma büyük ihtimalle adet günün oldugundandır ama idrar yollarındaki enfeksiyonda neden olabilir doktorun ilaç falan verdimi vermediysede içebiliyorsan bol bol su iç ki enfeksiyon temizlensin ama şikayetlerin devam ederse doktoruna tanışırsın

adet gününden kaynaklanabilir tatlım.. vücut her ay otomatik olarak sanki adet olacakmıssın gibi calısabilir. bu cok normal.. üşütmüş de olabilirsin.

İdarar yollara enfeksiyonu cok berbat bişey.. cok cok ii bilirim..beni yatakalra düşürdüğü olmustu.. mide bulantısı yapar ateş yapar idrarda yanma yapar .. ama kasık sancısı bende hic olmamaıstı..
Hamileliğim esnasında yasayacagım diye cok korkuyorum ben de .. o yüzden günde 3 lt su tüketiyorum..sık cıkıyorum tuvalete ama napim bebeişim için..

seninde bol sıvı tüketmen gerek canım.. antibiyotik vermemiştir dr sana..bu nedenle tek çözüm su..

cok gecmiş olsun.. Allah'ın izni ile bişeycikler olmaz... kötü şeyler düşünme hiç bir zaman.. panik yok.. stres yok.. :)

inşallah sonuclar ii olur canım..bekliyoruz ii haberlerini.. dua ile..

bu arada anladıgım kadarıyla 2li testin süresi bebeğin pozisyonu ile alakalı..

inşallah size iyi haberler veririm.
aslında benim 2li testim pazartesidi ama benden yine lekelenme başlayınca gittik oda pozisyonu uygun her zaman böyle yakalayamayız dedi bende tmm dedim yaptırdık

Back
X