- Konu Sahibi bebegim_01
- #10.261
Elçincim benim ilk bebeğim onun için kendime ait hiçbirşeyim yok. Ama ablamın 3 yaşında bir oğlu var. ana kucağı, puset, bebek arabası ve yürüteci ondan almayı düşünüyorum. Beşik ihtiyacımı da yine ablamın tekerlekli ve portatif bir beşiği var o çok rahat etmişti bulunduğu odaya taşıyordu rahatlıkla onu alarak karşılıycm. Sonrasında büyüyünce ihtiyaca göre yatak alırız diye düşünüyorum. Şuanda gardrop ve şifonyere ihtiyacım var. Aklımdan bir model çizip mimara götürdüm çok yüksek rakamlar söylediler, hazır bırşeyler almayı düşünüyorum. Bunlar haricinde bebeğe henüz kıyafet almadım hiç. Yaz indirimini beklıyorum mothercare zara ve diğer mağazaların.Uzuuun uzunn anlattım hala küs müyüz? :))Bir de bugün bebek şekerlemelerine baktım harika şeyler var, doğumda gelen misafirlere ikram ve hatıra amaçlı bir de anı defteri beğendiğim doğum tebriğine gelenlerin yazmaları için. Bir iki tanesini çok beğendim. Ayrıca bir de gümüş kapaklı bir biberon beğendim sponsor arıyorum onu aldırmak için:)) beğendiğim şeylerin resimlerini de yavaş yavaş paylaşırım .![]()
öncelikle cok teşekkür ediyorum paylaşımın için yok barıştık
bende puseti ablamdan alıcam o bebeconfortun pusetli arabasını almıştı çok memnun kaldı bende arabasını alıcam pusetide ablam vercek karyolaya gelince orda cok kararsız kaldım bi tane karyola beğendim büyüyen bi tanede sepet beşik beğendim ama sepet oldukça geniş yani 1 yaşına kadar bile kullanacağı bişey hemde fiyat olarak cok uygun yanlız alt değiştirme yeri olmadığı için kararsız kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...
bebek şekerini bende kendim yapayım dedim malzeme arıyorum hazırları da aynı fiyata mal oluyor gerçi cok güzel şeyler var bugün gittim hatta dükkan kapalıydı ama tekrar gidicem bide lohusa şerbeti için bardakları falanda süslemeyi düşünüyorum güzel fırfırlarla anı defterini hamilelikte yazılması için biliyordum onuda senden öğrendim
antalyadaki arkadaşlarım içinde kapalı yolda miniço die bi mağza var bugün gittim kızıma corap aldım kendimi zor tutuyorum