- Konu Sahibi bebegim_01
- #1.821
Kızlarrrr ben geldim...Dr geldik ve işte kalp atışını duydum...Allahım o nasıl bir mucizedir ya...süper bişey..Allah herkese nasip etsin...
gözün aydın canım :13:
darısı bizim başımıza :97:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrr ben geldim...Dr geldik ve işte kalp atışını duydum...Allahım o nasıl bir mucizedir ya...süper bişey..Allah herkese nasip etsin...
cnm bence doktora sor poleni falan ıhlamur çok kaçırma ve başka bitki çayıda içme.kızlar merhaba, nasıl gidiyor hamiş günleriniz ?ben 1 haftadır şifayı kapmışım, öksürüyorum, karnımı tutuyorum bişi olmasın diye..ama bugün bir hüzün çöktü üstüme bebeğime bişi olmuşmudur diye, çok korkuyorum...hasta olduğum için de acayüp suçluluk hissediyorum, bide zaten çok duygusallaştım, ağlamak geliyor içimden...varmı tecrübesi olan bu konuda, bana destek olacak kimse..bal,polen yiyorum..onun dışında pekmez içiyorum karabiberli...ıhlamur içiyorum, pastil alıyorum günde 3 tane falan(fazla almaya korkuyorum)..böyle işte varmı önerebilceğiniz bi şeyler ?
kızlar merhaba, nasıl gidiyor hamiş günleriniz ?ben 1 haftadır şifayı kapmışım, öksürüyorum, karnımı tutuyorum bişi olmasın diye..ama bugün bir hüzün çöktü üstüme bebeğime bişi olmuşmudur diye, çok korkuyorum...hasta olduğum için de acayüp suçluluk hissediyorum, bide zaten çok duygusallaştım, ağlamak geliyor içimden...varmı tecrübesi olan bu konuda, bana destek olacak kimse..bal,polen yiyorum..onun dışında pekmez içiyorum karabiberli...ıhlamur içiyorum, pastil alıyorum günde 3 tane falan(fazla almaya korkuyorum)..böyle işte varmı önerebilceğiniz bi şeyler ?
kızlar bi de ben hala çizelge yapamadımçok uğraştım akşam tam düzenliyorum ama profile yapıştırdığımda uygun deil diyo. siz nasıl yaptınız
canım sat 20 şubat tahmini dogm tarihi de 27 kasım teşekkür ederimmm![]()
kızlar biraz önce kan tahlilimn sonucunu aldım değerr 57.47 3+6. haftaya göre normal mi
aa biz seninle aynı gündeyizkızlar merhaba, nasıl gidiyor hamiş günleriniz ?ben 1 haftadır şifayı kapmışım, öksürüyorum, karnımı tutuyorum bişi olmasın diye..ama bugün bir hüzün çöktü üstüme bebeğime bişi olmuşmudur diye, çok korkuyorum...hasta olduğum için de acayüp suçluluk hissediyorum, bide zaten çok duygusallaştım, ağlamak geliyor içimden...varmı tecrübesi olan bu konuda, bana destek olacak kimse..bal,polen yiyorum..onun dışında pekmez içiyorum karabiberli...ıhlamur içiyorum, pastil alıyorum günde 3 tane falan(fazla almaya korkuyorum)..böyle işte varmı önerebilceğiniz bi şeyler ?
zuzucum çokk tşk ederim canım ben nerde hata yapıodum acabanese çok güsel olmuşş
bende yapamadın tickerı tuhaf daha önceki ticker factıryden ordan yapıyorum haftalık değil aylık çıkıyo yani 1 ay 1 haftalık gbi lililpie den yapıyrum onuda forum kabul etmiyo anlamadım yalnızcada tickerdan yapabilrisin dio çözemedim
Ne güzel hiçbirşeyim yok derken 2 gündür çok kötüyüm bugün 6 hafta oldu mide bulantısı var ve yer sürekli ayaklarım altından kayıyor gibi oluyor bu sabah az kalsın düşüyordum.
hep kendimizden bahsediyoruz kocacıklarınız nasılbenim eşim hala ayakları yere basmadı bulutlar üstünde bu kadar sevineceğini beklemiyordum
herşeyi ona yaptırabilirim yaşasın hamilelik
![]()