2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
evt cnm 7 haftada başlıyo yani 6 hafta biterken daha yeni bence bende öle diyodum ama başladı :43: bir geçiyo bir başlıyo bende yalan sölemiş gibi oluyorum geçti diyorum :43::43:sonra yeniden oluyo inşallah olmz cnm :nazar::nazar::nazar:aman nazar değmesinn :nazar::nazar::nazar:

çok heycanlıyım ama
ne güzel bir sestir eminim ki:emir_bebek::emir_bebek:
midem bulanmasın istiyorum zaten
birde boğazım şişti ilaçta içemiyorum
bu arada sana tavsiyem ıhlamur ve adaçayından uzak dur canım
doktor söylemişti

merhabalar arkadaşlar inşallah ben de kasım annesiyimmm :)))

sat 16 şubat.... 5+3 günlük hamişim....:49: Allahımm hepimizin meleklerini korusun, isteyip bekleyenlerede tez zamanda hayırlısıyla bu duyguyu nasip etsin.....

tebrikler canım..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

taze anneler ya bana birileri şu adet öncesi hamişlik belirtilerinden bahsedebilirmi.... tatlıcık balım burdamısın. taze anne.... tüm anna adylarımızın bebeişini kucağına sağlıkla sıhatle almayı nasip etsin vcanabı hakkım...

taze anneler ya bana birileri şu adet öncesi hamişlik belirtilerinden bahsedebilirmi.... tatlıcık balım burdamısın. taze anne.... tüm anna adylarımızın bebeişini kucağına sağlıkla sıhatle almayı nasip etsin vcanabı hakkım...

adet öncesi benim tek yaşadığım belirti
lekelenmeydi canım
başkada hiçbir belirti yaşamadım
güzel dileklerin içinde teşekkürler
adet günün gelmedi sanırım daha

:nazar:
adet öncesi benim tek yaşadığım belirti
lekelenmeydi canım
başkada hiçbir belirti yaşamadım
güzel dileklerin içinde teşekkürler
adet günün gelmedi sanırım daha
kafam karışık geçen ay 24de oldum bir sonraki ay 4gün önce olurum. hadi şubat 28 çekti 2 gün önce 22 eder oda ama olmadım... hadi dedim 2gün öncede olduğum oldu 24de tam olacağım heralde dedim onuda atlattık... ama benim 24den 24 ne olduğum hayatımda bir kere oldu... acaba yarınmı olacağım... diyede düşünüyorum yoksa bebişin habercisimi bilmiyorum... adet sancıları dışında bir bel ağrısı birde kasık batması var onun dışında hiç bir şey yok ama onlarda zaten her adette oluyordu bilmiyorum...

kafam karışık geçen ay 24de oldum bir sonraki ay 4gün önce olurum. hadi şubat 28 çekti 2 gün önce 22 eder oda ama olmadım... hadi dedim 2gün öncede olduğum oldu 24de tam olacağım heralde dedim onuda atlattık... ama benim 24den 24 ne olduğum hayatımda bir kere oldu... acaba yarınmı olacağım... diyede düşünüyorum yoksa bebişin habercisimi bilmiyorum... adet sancıları dışında bir bel ağrısı birde kasık batması var onun dışında hiç bir şey yok ama onlarda zaten her adette oluyordu bilmiyorum...

ben hamileliğimi adetten 5 gün önce idrar tahliliyle öğrendim
ilk kendim kaset testlerden yaptım silik çıkınca
hastanede yaptırdım sonuç pozitifti
istersen sende bir test yap için rahatlasın
inşallah hamilesindir:49:

ben hamileliğimi adetten 5 gün önce idrar tahliliyle öğrendim
ilk kendim kaset testlerden yaptım silik çıkınca
hastanede yaptırdım sonuç pozitifti
istersen sende bir test yap için rahatlasın
inşallah hamilesindir:49:

bugün akşam 5,30 gibi yaptım ama tek çizgi çıktı ama yarın kana gideceğim... pazartesiyi bekleyeyim dedim ama dayanılacak gibi değil. yoksa en azından öğreneyim dimi..

bugün akşam 5,30 gibi yaptım ama tek çizgi çıktı ama yarın kana gideceğim... pazartesiyi bekleyeyim dedim ama dayanılacak gibi değil. yoksa en azından öğreneyim dimi..

ne kadardır düşünüyorsun bebek
allah hayırlısını versin canım
haklısın beklemek gerçekten çok zor
gene bir yaptır istersen dayanamazsan

ne kadardır düşünüyorsun bebek
allah hayırlısını versin canım
haklısın beklemek gerçekten çok zor
gene bir yaptır istersen dayanamazsan

canım 31 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim .. ilk bir yıl korunduk.. 2,5 yıldır istiyorum... bu arada 6 ay klomen tedavisi 3 başarısız aşılama ve bekleme süresine girdim. nisandaki ilk adetimde tüp bebeğe başlama kararı alınmışdı...

canım 31 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim .. ilk bir yıl korunduk.. 2,5 yıldır istiyorum... bu arada 6 ay klomen tedavisi 3 başarısız aşılama ve bekleme süresine girdim. nisandaki ilk adetimde tüp bebeğe başlama kararı alınmışdı...

inşallah bu ay hamile kalmışsındır da
tüp bebeğe gerek kalmaz canım
ama gerçekten stres yapmayınca ve boşverdiğin zaman
oluyo

canım merak edilmek ne güzelmiş:16:
çok şükür kesemizi gördük :nazar::nazar:
salı günüde randevum var kalp atışları için:emir_bebek::emir_bebek:
giremedim lekelenmem çoğalmıştı yataktan kalkma demişti doktor
ama şimdi geçti çok şükür
allah herkese bu güzel duyguları nasip etsin inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

ELHAMDULILLAH :) canim cok sevindim inan
ALLAH tamamina erdirsin ins.
ALLAH bebislerimizi sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin amiiin

merhabalar arkadaşlar inşallah ben de kasım annesiyimmm :)))

sat 16 şubat.... 5+3 günlük hamişim....:49: Allahımm hepimizin meleklerini korusun, isteyip bekleyenlerede tez zamanda hayırlısıyla bu duyguyu nasip etsin.....

hoşgeldin canım aramıza. inşallah sağlıkla gelir kuzularımız

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugun doktordan geldim bebişimin pıt pıtlarını duydum çok mutlu oldum ama düşük tehlikem devam ediyor yatmaya devam anlayacagınız doktor 20gün daha rapor verdi

yasminkubi sen neden konuşmuyosun bulantın mı var :1::1::1: gelsene dışarda ne duruyon :1::1:

slm kubi ben maalesef hamile değilim 2 gün günüm geçmişti ama adet oldum bu topiği görünce merakla takip ettim sizlerin güzel haberlerini okudukça çok mutlu oldum sanki ben hamileymişim gibi Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla alırsınızı bebişlerinizi kucaklarınıza

Merhabalar...

Ben de 3 gün önce kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. Tabi keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek ve hamile olduğumu anlayamayacağım sanırım. Adet günüm dündü. İnşallah gelmez kırmızılar da bebiş gelir... :16:

Kısa özetleyeyim yaşadıklarımı... 9 aylık evliyiz. :73: Bebek istiyoruz, bir doktora gittim 6-7 ay boyunca, bir sorun olmadığını söyledi. Sonra doktorumu değiştirdim, diğerinin ilgisizliğinden şikayetçiydim. 23 Şubatta gittiğim ilk muayenede yeni doktorum yumurta tembelliği teşhisi koydu ve bir ilaç verdi. 27 gün kullandım o ilacı ve hamile olduğumu öğrendim. Hamd olsun. :49: Haftaya randevum var inşallah keseyi görebiliriz.:16:

Allah nasip ederse ve sağlıkla devam ederse gebeliğim doğum tarihimiz 28 Kasım 2011 inşallah. :16::nazar::nazar:

Merhabalar...

Ben de 3 gün önce kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. Tabi keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek ve hamile olduğumu anlayamayacağım sanırım. Adet günüm dündü. İnşallah gelmez kırmızılar da bebiş gelir... :16:

Kısa özetleyeyim yaşadıklarımı... 9 aylık evliyiz. :73: Bebek istiyoruz, bir doktora gittim 6-7 ay boyunca, bir sorun olmadığını söyledi. Sonra doktorumu değiştirdim, diğerinin ilgisizliğinden şikayetçiydim. 23 Şubatta gittiğim ilk muayenede yeni doktorum yumurta tembelliği teşhisi koydu ve bir ilaç verdi. 27 gün kullandım o ilacı ve hamile olduğumu öğrendim. Hamd olsun. :49: Haftaya randevum var inşallah keseyi görebiliriz.:16:

Allah nasip ederse ve sağlıkla devam ederse gebeliğim doğum tarihimiz 28 Kasım 2011 inşallah. :16::nazar::nazar:

senin adına çok sevindim canım
gözünaydın :nazar::nazar::nazar:
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:emir_bebek::emir_bebek:
merak etme daha kırmızılar gelmez:1:
bende reglden 5 gün önce idrar testiyle öğrendim sonra kan tahlili yaptırdım
senin gibi korkum vardı hep adet olacakmışım gibime geliyordu
ama çok şükür bebeğim benimle bende daha geçen hafta keseyi gördüm
daha yeni yeni alışıyorum galiba
sende en kısa zamanda görürsün inşallah:16::16::16:

Back
X