2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kız seni duyanda ilk kez hamile kaldın sanır :)))
ne randevusu gidicen hastaneye kanda gebelik testi yaptırıcaktım diycen tamamdır yada en basiti dokoruna gidiceksin o hemen yaptırtır zaten

genelde başkalarının gördüğü rüyalar çıkar derler hadi bakalım 3-4 aya kadar öğrenirsin inş....

hadi yaa 6. hafta başlarmıymışki buluantılarr Allah yardımcın olsun geçer inş..... bende çalışıyorum.... Allahtan çok yoğun değilim.... öğretmenim 3 gün okul geliyorum...

beslenmemi şu aralar sorunum olmadığı için balık ve etten yana kullanıyorum genelde bunları yiyemiyorlmış buluntılar koku hassiyeti başlayınca....

günde 6 öğün yiyorum çay içmiyorum zaten sevmezdim... süt yoğurt peynir yumurta kahvaltımda genellikle...meyve yiyorum ayva elma ağırlıklı C vitamini takviyesi için hergün portakal kivi yiyyorum....
kuru yemişlerden yemeye dikkat ediyorum...2 litre suyumu içiyorum maden suyuda içiyordum ama artık içmiyim bende dr gidince sorayım öyle devam edeyim dedim....

bende dedim bebek olsun çok güzel beslenicem ama malesef hiç birşey istemiyo canım neyseki ilk üç ay çokda önmli değilmiş nette uzman tv sölüyo 3 ayında kordon bağlanıyomuş bebeğe sadece suyu çok içiyorum okadar :59:

aminnnn :nazar: inşallah cnm ben nerdeyse 2 senelik evli olcaktım ki allah tarafından normal yolla kaldım halada şoktayım bir mucize gibi oldu takmadığım ay umudumu yitirdiğimm ay olmuş dilerim diğer bebek hasreti çekenlerde bizim yaşadığımız duyguları tadarlar aminnn :nazar::nazar::nazar:

gercegi benim mesele de komik :) korunma hapi kulaniyordum ve ikinci cocugu daha düsünmiyordum kizim 19 aylik daha erken diye fakat cildiye doktoruna gittim oda kadin doktorundan hormon testi istemisti öyle derken kadindoktoruma gittim hormontesti yaptirdik derken doktor bana test bozuk cikti ikinci test gerekir tedavi baslamak icin dedi bir sonraki ayi iple cektim tekrar test yaptirdik doktor bana gene saskin bakisla bu gittikce bozuluyor erken menopoz olabilir dedi ve korunma hapini birak 3 ay sonra gene gel dedi ve ben internetde arastirmistim ve HAYIT TOHUMUNU buldum korunma hapindan sonra yumurtaliklari ve hormonlari dengeliyormus icmeye basladim iki ay sonrada hamile kaldim suan 8 ci haftamdayim ama istiyerek oldu kaza degil yani :1: erken menepozu duyunca baya bi korkmustum ama elhd demeki hamile kalcakmisim :66:
baya bi uzun oldu sanirim :30:

Saıgı hastanesi nerde canım? Doktorun alttan ultrason mu kullanıyor?

saygı hastanesi sultanbeyliğide ve çok hastası var çok iyi kesinlikle alttan bakmaz tehlikeli durum olmadık sürece bana ultrasyonla baktı cnm çok iyi bir doktor okadar kalabalık ki hastası hemde çok güzel ilgileniyo seninle dakikalarca konuşuyo cnm çok yumuşak :1::64::64:

gercegi benim mesele de komik :) korunma hapi kulaniyordum ve ikinci cocugu daha düsünmiyordum kizim 19 aylik daha erken diye fakat cildiye doktoruna gittim oda kadin doktorundan hormon testi istemisti öyle derken kadindoktoruma gittim hormontesti yaptirdik derken doktor bana test bozuk cikti ikinci test gerekir tedavi baslamak icin dedi bir sonraki ayi iple cektim tekrar test yaptirdik doktor bana gene saskin bakisla bu gittikce bozuluyor erken menopoz olabilir dedi ve korunma hapini birak 3 ay sonra gene gel dedi ve ben internetde arastirmistim ve HAYIT TOHUMUNU buldum korunma hapindan sonra yumurtaliklari ve hormonlari dengeliyormus icmeye basladim iki ay sonrada hamile kaldim suan 8 ci haftamdayim ama istiyerek oldu kaza degil yani :1: erken menepozu duyunca baya bi korkmustum ama elhd demeki hamile kalcakmisim :66:
baya bi uzun oldu sanirim :30:

ne güzel cnm çok sevindim senin adına :46::46::46: :16:

ne bileyim yaa
ben ilkinde de kan testi yaptırmamıştım bu konu hakkında hiç bilgim yok ondan
neyse bunuda böyle atlattık :))

neyse kızlar kayın peder bekliyo offff çok sıkıcı :43: nisanın 5de gidiyolar inşallah sabahdan akşama kadar sizinle olcam :43: sizleri çok seviyorum allaha emanet olun öptüm kocaman topiği sahipsiz bırakmayın hee idare edin beni :1: öptüm hepinizi :80::3:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

,pirlepe,yasminkubi,umutlu29,MeysaNur,

:16::16::16: :3::3::3::16::16::16:

arkadaşlar bişi sorucam.eşimle ilişkiye girerken acıma ve yanma oluyo dr gıtmeme daha cok varnapıcagımı bilmiorum.bulantılarım yuzune annemdeydım bı ıkı gun yoktum donuste cok zorlandım.bnde kasım annesi olucam insallah 6+6gunluk hamileyim kasılmalarım oluyo bi akıl verir misiniz?acill:61:

2008 kasım annesiydim ki bugün idrarda gebelik testinde yine hamile çıktım ve 2 gün gecikmesine rağmen bu kadar erken öğrenmem çok garip geldi. Ama doğuramayacağım sanırım. Eşim pek istemiyor ve işlerimiz çpk karışık. Sırf geçim korkusundan da aldırırırsam kendimi affedebilir miyim?

kizlar herkese merhaba, ben 2010 kasim annesiyim. hepiniz saglikla alirsiniz insallah bebeklerinizi. hepinize guzel hamilelikler gecirmenizi diliyorum.. :16::16::16:

ben 7 haftalık hamıleyım.. bugun doktora gııttım.. bebegım kalp atısları duyuldu gelısımı de normalmıs ama doktor ultrasona bakıp kanama tehlıkesı var dedı dolayısıyla dusuk tehlıkesı var dıkkatlı ol dedı.. kanama falan olmadı hıc ama cook korkuyorum.. boyle bır durumu olan yada bılgısı olan varsa paylasabilir mi

ben 7 haftalık hamıleyım.. bugun doktora gııttım.. bebegım kalp atısları duyuldu gelısımı de normalmıs ama doktor ultrasona bakıp kanama tehlıkesı var dedı dolayısıyla dusuk tehlıkesı var dıkkatlı ol dedı.. kanama falan olmadı hıc ama cook korkuyorum.. boyle bır durumu olan yada bılgısı olan varsa paylasabilir mi

bende aralık 2010 annesiyim.. canım korkma rahat ol sadece tehlıke var demış... muhtemelen sana hormın ilacı vermiştır.. benımde 7 haftamda kanama oldu.. hemen düşük önleyıcı igne oldum.. sonra bır hafta ilaç kulandım düzeldi.. şu an bebegım yanımda uyuyor... eşinle birlıkte olma.. 12 haftaya kadar.. ve agır kaldırma.. sorun olmaz inşallah.. kanama koyu renklı başlarsa hemen acil de de olsa doktor a gıt sana düşük önleyıcı igne yaparlar.. iş vs. boşver yapma.. kendıne iyi bak...

off yaa ben daha dr ye gitmedim korkuyorum kalp atışı yok kese boş vs... bişey demesinden zaten daha yarın 5+3 olucam perşembe günü öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum kızımda gittiğim dr ye gidicem yine muhteşem biridir güven,saygı,güleryüz herşey var bazen saçma sorular sorduğumda bile beni dinler ve oda saçma cevaplar verir iletişim güzel yani :66:

arkadaşlar bişi sorucam.eşimle ilişkiye girerken acıma ve yanma oluyo dr gıtmeme daha cok varnapıcagımı bilmiorum.bulantılarım yuzune annemdeydım bı ıkı gun yoktum donuste cok zorlandım.bnde kasım annesi olucam insallah 6+6gunluk hamileyim kasılmalarım oluyo bi akıl verir misiniz?acill:61:

bence ihmal etme arkadaşım ne olur ne olmaz ilişkiyi seyrek tutmaya çalış kendini zorlama ama biran önce bu şikayetini doktoruna sor derim bu aylar riskli aylar sonuçta
hepimiz kendimize dikkat edelim hayırlısıyla tamamlayalım hamişliğimizi hayırlı geceler herkeze

ya arkadaşlar bişi sorcam biraz ayıp olcak ama:17:
eşinizle birlikte oluyormusunuz yoksa ara verdinizmi

al benden de o kadar çok kötüyüm bugün içimde tuaf hisler var cuma olan randevumu bugüne aldım gidicem birazdan bundan önce 2 bebişimim kalp atışları durdu benim sonuncusu 12 ocakta kürtaj oldum zaten bunuda hiç regl olmadan hamile kaldım 39. gün yumurtladım hemde :S kan pıhtılaşması var beden hergün kan sulandırıcı iğne oluorum bunun yanı sıra vücudum bebği kabul etmio onla alakalı 3. bir kişinin kanını verdiler bana vücudum bağışıklık kazansın die maalsef benim sizin gibi normal hamileliğim geçmio hergün stres hergün başka bişey bugün gidicem ama benim hiç ümidim yok maalesef :50:

ayy çoğumuz malesef kayıplar yaşamışız. o yüzden tedirgin olmamız çok normal. aslında tedirgin olduğumuzda bebeğimizi kötü etkiliyoruz o yüzden en güzeli dua edip akışına bırakmak. keşke yapabilsek.. inşallah hepimizinkini Rabbim tamamına erdirir.

dua için tşkler. bak ne buldum:

Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)

slm arkadaşlar bugün misafirim vardı anca gelebildim diğer sayfaları okuyamadım daha
önce ben bi yazayım dedim:1:
arkadaşlar temin bitane daha test yaptım:60: bakın bakalım bu sonuç artık bebek var demektir dimi:26:

Uploaded with ImageShack.us

kız bu ne heralde 6. testin bu :1::1::1:

2008 kasım annesiydim ki bugün idrarda gebelik testinde yine hamile çıktım ve 2 gün gecikmesine rağmen bu kadar erken öğrenmem çok garip geldi. Ama doğuramayacağım sanırım. Eşim pek istemiyor ve işlerimiz çpk karışık. Sırf geçim korkusundan da aldırırırsam kendimi affedebilir miyim?

işinize karışmak haddim değil ama yapma ne olur arkadaşım. o küçücük cana kıyma ne olur. Allah onun rızkını yollar merak etme. Allah ki yarattığı herşeyin rızkını tayin etmiştir. bir böceğin, bir hayvanın bile rızkı yazılıdır. yeryüzündeki trilynlarca canlıyı düşünün. hangisi açlıktan ölmüş?

bende aralık 2010 annesiyim.. canım korkma rahat ol sadece tehlıke var demış... muhtemelen sana hormın ilacı vermiştır.. benımde 7 haftamda kanama oldu.. hemen düşük önleyıcı igne oldum.. sonra bır hafta ilaç kulandım düzeldi.. şu an bebegım yanımda uyuyor... eşinle birlıkte olma.. 12 haftaya kadar.. ve agır kaldırma.. sorun olmaz inşallah.. kanama koyu renklı başlarsa hemen acil de de olsa doktor a gıt sana düşük önleyıcı igne yaparlar.. iş vs. boşver yapma.. kendıne iyi bak...

12 hafta mııııııı?:26:

off yaa ben daha dr ye gitmedim korkuyorum kalp atışı yok kese boş vs... bişey demesinden zaten daha yarın 5+3 olucam perşembe günü öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum kızımda gittiğim dr ye gidicem yine muhteşem biridir güven,saygı,güleryüz herşey var bazen saçma sorular sorduğumda bile beni dinler ve oda saçma cevaplar verir iletişim güzel yani :66:

canım ben de 5+6 yım ve daha ne keseyi gördüm ne kalp atışı:50: çünkü haftalıkken gitmiştim doktora kan testi pozitif çıktı:64::64:izin almak da mesele olduğu için haftaya hem kalp atışı hem kese için gitcem ve sürekli ya dış gebelikse ya kese boşsa ya hamile değilsem diye düşünüp duruyom:59::18:

Back
X