2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Emeğine sağlık Allah razı olsun faydalanırız inşAllah

amiiin ALLAH cümlemizden razi olsun ins
ve canim funda dogan nasil biri cankat daha hic gitmemistim hastaneden ve funda hanim dan bahsedermisin biraz cünkü konak hastanesi bana baya uzak geliyor cankat da muayene ve sezeryan dogum kac tl bilgilendirirsen beni sevinirim :)

neden ilişkiyi yasakladı canım acaba?

daha once dusuk yasadigim icin canim ama o zamanda zaten iliskiye sIk,sIk girmemistik. 4 aylikken dustu yavrum ve biz topu tufegi 5-6 kez iliskiye girmistik.acikcasi dusugumun cinsellikle ilgili oldugunu zannetmiyorum.doktorumun bu yasagi onlem amacli sanirim.

amiiin ALLAH cümlemizden razi olsun ins
ve canim funda dogan nasil biri cankat daha hic gitmemistim hastaneden ve funda hanim dan bahsedermisin biraz cünkü konak hastanesi bana baya uzak geliyor cankat da muayene ve sezeryan dogum kac tl bilgilendirirsen beni sevinirim :)

Funda doğan gördüğüm kadarı ile çok iyi biri canım sormadığın konular hakkında bile bilgilendiriyor ilk gittiğin gün cebini veriyor herhangi bir durumda hemen arayabilmen için bana öyle yaptı yani çok canlı bir kadın heyecanını seninle paylaşıyo bize hemen minik fasülyemizin resmini verdi :40: ve hastasını unutmuyo bir sonraki gidişinde sen öncesini anlatmana gerek kalmıyor bu çok güzel bence. muayene 30 tl ama sezeryan ne kadar bilmiyorum :50:

izmitli olarak bana sesleniyorsan :16: kesemizi gördük 8mm 5+5 günlük çok farklı bir duyguymuş kahverengi akıntım vardı bir gece önceside kanamam olmuştu onun için ilaç verdi hayırlısı artık inşallah birşey olmaz dinleniyorum sürekli :34:

Funda doğan gördüğüm kadarı ile çok iyi biri canım sormadığın konular hakkında bile bilgilendiriyor ilk gittiğin gün cebini veriyor herhangi bir durumda hemen arayabilmen için bana öyle yaptı yani çok canlı bir kadın heyecanını seninle paylaşıyo bize hemen minik fasülyemizin resmini verdi :40: ve hastasını unutmuyo bir sonraki gidişinde sen öncesini anlatmana gerek kalmıyor bu çok güzel bence. muayene 30 tl ama sezeryan ne kadar bilmiyorum :50:

izmitli olarak bana sesleniyorsan :16: kesemizi gördük 8mm 5+5 günlük çok farklı bir duyguymuş kahverengi akıntım vardı bir gece önceside kanamam olmuştu onun için ilaç verdi hayırlısı artık inşallah birşey olmaz dinleniyorum sürekli :34:

insaALLAH olmaz canim gönlünü ferah tut hmm acaba ona mi gitsem cankata simdi gene ikilemde kaldim :D bi karar veremedim ya birde sen birseyler duydum diye yazmisin ne duydunu da merak ettim yani :) hep 9 ay boyunca 30 tl mi kaliyo yoksa belirli haftadan sona degisiyomu aceb konak da degisiyorda 18 ci haftadan sonra ve izmitli dedigim diger bacimiz aslen izmitli ama izmire gelin gitmis :1: cok heyecanli idi o gün bende simdi ne oldu diye merak ediyom onu ama daha gelmedi
birde sen yazmisin doktor degismeyi düsündünü ?

kızlarrrr nasılsınız bakalım.yeni hamilelerimiz bana özelden mesaj yazsın.hamilelerimizin güncel deişikliklerindede mesaj yazarlarsa son bilgileri eklerim.size saglıklı hamilelikler.

insaALLAH olmaz canim gönlünü ferah tut hmm acaba ona mi gitsem cankata simdi gene ikilemde kaldim :D bi karar veremedim ya birde sen birseyler duydum diye yazmisin ne duydunu da merak ettim yani :) hep 9 ay boyunca 30 tl mi kaliyo yoksa belirli haftadan sona degisiyomu aceb konak da degisiyorda 18 ci haftadan sonra ve izmitli dedigim diger bacimiz aslen izmitli ama izmire gelin gitmis :1: cok heyecanli idi o gün bende simdi ne oldu diye merak ediyom onu ama daha gelmedi
birde sen yazmisin doktor degismeyi düsündünü ?

Bende aslen bursalıyım izmite gelin geldim:40:
bir arkadaşım tanıdığının onun yüzünden 4 kere düşük yaptığını söylemişti başkaları ile mahkemelik olmuş kızların kızlığını bozmak yüzünden bide doğumda bir annenin ölümüne sebep olmuş tabi bunları ilk ağızdan duymadım şehir efsanesi gibi birşey ama insan ister istemez kaygılanıyor ya doğruysa diye. konak çok kalabalık olmasa oraya gidecektim ama çok dolu ya randevuyla gidiyorsun çok bekliyorsun günün hastanede geçiyo o yüzden funda doğana devam edeceğim:49: ücretin artması konusunda hiç bilgim yok

kimse yokmu keseyi gören kızlar??? ne zaman gördünüz acaba ???

canım ne olursa olsun görünmeyecek boyutta deil.ki varsayalım dedigi gibi olsun yinede oraya ücret vermişsin gitmişsin vermesen bile ne umutlarla gitmişsin.bence sen bir daha o dr.a gitme.duyarsız şey.

bende aralık 2010 annesiyim.. canım korkma rahat ol sadece tehlıke var demış... muhtemelen sana hormın ilacı vermiştır.. benımde 7 haftamda kanama oldu.. hemen düşük önleyıcı igne oldum.. sonra bır hafta ilaç kulandım düzeldi.. şu an bebegım yanımda uyuyor... eşinle birlıkte olma.. 12 haftaya kadar.. ve agır kaldırma.. sorun olmaz inşallah.. kanama koyu renklı başlarsa hemen acil de de olsa doktor a gıt sana düşük önleyıcı igne yaparlar.. iş vs. boşver yapma.. kendıne iyi bak...

cevabın ıcın cook tesekkur ederım hemra.. bana doktor hıc ılac vermedı ıgne de yapmadı demekkı cok acıl ve tehlıkelı bı durum yoktur dıye sakınlestırıyorum kendımı.. Rabbım herkesın yardımcısı olsun.. eger kanama gıbı bı durum olursa kı ınsallah olmaz hemen gıderım doktora.. bebegıne saglıklı bır omur versın Allah.. bızede o gunlerı gormeyı nasıp etsın hayırlısıyla..

Bende aslen bursalıyım izmite gelin geldim:40:
bir arkadaşım tanıdığının onun yüzünden 4 kere düşük yaptığını söylemişti başkaları ile mahkemelik olmuş kızların kızlığını bozmak yüzünden bide doğumda bir annenin ölümüne sebep olmuş tabi bunları ilk ağızdan duymadım şehir efsanesi gibi birşey ama insan ister istemez kaygılanıyor ya doğruysa diye. konak çok kalabalık olmasa oraya gidecektim ama çok dolu ya randevuyla gidiyorsun çok bekliyorsun günün hastanede geçiyo o yüzden funda doğana devam edeceğim:49: ücretin artması konusunda hiç bilgim yok

ozaman hosgeldin izmite :) bende aslen izmit ama almanyada yasiyordum izmitde gelin kaldim yine :1:
keskem sorsaydin funda hanim bu duyduklarimin asli var mi diye :1:
bende konak hastanesine randevu aldim oda 4 nisanda gercekten randevulu olsanda bütün gün orda mi geciyor :52: dayanamam ben yaa
sen nezamandan beri ordasin muayene oluyon ve kac ayliksin ay cok soru soruyom kusura bakma ama dogru doktora gitmek istiyorum ama her doktor icinde bir sey söyleniyor yaa konakdaki funda hanim icinde basilari iyi seyler sölemiyo napcam sasirdim :52:
peki hastane nasil temizmi cankatin :) senin ilk bebisin mi sormamda sakinca yoksa

slm kizlar nasilsiniz
ben buraya ilk geldigimde beni listeye alin dedim ozaman pek liste falan yoktu ve sonrasinda fazla gelemedim
masallah kasim anneleri baya bi cogalmis yavas yavas bebislere yaklasiyoruz :)

bebegim_01 canim benide listeye alirmisin
SAT: 27 ocak
YAS :26
KILO: 63
DOGUM T. :3 kasim
SEHIR: Fransa
durum: ise pit pitlari cokta duydum :)
ve tup bebekle hamile kaldim

varmi aranizda tup bebekle hamile kalan

prensesim geldim geldim:64:

Son düzenleme:
Enteresan canım benim tam 5 haftalıkken kese göründü.cuma günü başka doktora gidicem 6+3 olucaz kısmetse belki kalbini duyarım..6+3 te duyanlarda var...

ben tam 6+3 de duydum ama SAT ile büyüklüğü aynıydı
döllenmen geç olmadıysa duyarsın cnm

eve yeni geldim bende solugumu burada aldim.

yeni annisler gelmisler hosgelmisler Rabbim hepimizin yavrularini saglikli bir sekilde dunyaya getirsin insallah.

doktor bizede iliskiyi yasakladi 9 ay hemde kardesiz yani kocisle:69:ama bir daha doktora gittigimizde yine soracagiz bakalim ne doyecek doktor.gerci benim canim hic istemiyor ya:37: istek yok bende hamile kaldigimdan beri :49:zaten doktor izin verse bile olmaz ya korkudan hicbirsey anlamiyor insan.

ya kizlar ben size birsey soracagim keseyi gormek ve kalp sesini duymak icin vaginal ultrasonlami bakiliyor yoksa normal gobis ultrasonumu beni aydinlatirsaniz sevinirim:31:

7. haftayı bekler ve idrara sıkışık gidersen abdominal ultrason ile görürsün tatlım
slm kizlar nasilsiniz
ben buraya ilk geldigimde beni listeye alin dedim ozaman pek liste falan yoktu ve sonrasinda fazla gelemedim

Benimki de tüptopu gibi bebek :)

iyi geceler kızlar bu gidişle bu topiğin gece bekçisi ben olucam eşimin dediği gibi bebek içeri uyku dışarı valla:97:
nedir bu böyle anlamadım tek belirtim uyuyamamak ki normalde yastığa çeyrek kala ben uyurdum yatsamda en az 1 saat dönüp duruyorum yatakta sizlerde böyle olan varmı merak ettim doğrusu patlıyorum sıkıntıdan:68:

slm kizlar nasilsiniz

hosgeldin canisi ya iyiki geldin sefalar getirdin:54:

7. haftayı bekler ve idrara sıkışık gidersen abdominal ultrason ile görürsün tatlım

cok tesekkur ederim canim 1 nisanda gidecegim bende, insallah keseyi gorup pit pitlari duyarim bende:69:

Back
X