2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
geldim canim geldim :1:
aslinda cok once gelmistim ama liste yoktu yada duzenleyen arkadas girmiyodu oylece kalmisti,iste sonrasinda bende fazla giremeyince kaldi ama takipteydim devamli

slm kızlar kasım anneleri çoğalmış ne güzel.allah tamamına erdirsin inş hepimiz sağlıcakla kucağımıza

benim SAT :31 ocak
ama 2 haftageçdöllenme olmuş pazartesi 5+2 görüldü usgde sadece keseyi gördük bebiş yoktu henüz yarın tekrar gidicem bakalım
21 kasım muhtemel doğum tarihimiz olucak inş

günaydın kızlar nasılsınız,
çok şükür dün ilacı içtiğimden beri iyyim ben hiç bulantım olmadı nazar değmesin yine öle çok bişe yiyemiyorum ama enazından bulantım yok 1 hap mucize gibi geldi bana.

iyi geceler kızlar bu gidişle bu topiğin gece bekçisi ben olucam eşimin dediği gibi bebek içeri uyku dışarı valla:97:
nedir bu böyle anlamadım tek belirtim uyuyamamak ki normalde yastığa çeyrek kala ben uyurdum yatsamda en az 1 saat dönüp duruyorum yatakta sizlerde böyle olan varmı merak ettim doğrusu patlıyorum sıkıntıdan:68:

evet gülüm aynisi bende de oluyordu :27::27::27:

günaydın kızlar nasılsınız,
çok şükür dün ilacı içtiğimden beri iyyim ben hiç bulantım olmadı nazar değmesin yine öle çok bişe yiyemiyorum ama enazından bulantım yok 1 hap mucize gibi geldi bana.

maşallahhh canımm çok sevindim bundan sonra olmaz inşallahh

Merhaba kızlar,
Hepinizi kutluyorum Rabbim meleklerinizi korusun :nazar:
Burada geçmiş aylarda güzel zaman geçirdiğim arkadaşlarım var
hepsini kocaman öpüyorum :54:

ya arkadaşlar bişi sorcam biraz ayıp olcak ama:17:
eşinizle birlikte oluyormusunuz yoksa ara verdinizmi
bizde hamile olduğumuu öğrendimden beri birlikte olmuyoruzz

kızlaar çok mutluyum kesemizi gördük çok şükür :nazar::nazar::nazar:
10 gün sonra tekrar gel dedi 6+3 lerde kalp atışı alabilir miyiz ki?

çok sevindim darısı kalp atışını görmek olsnn inşş

çokk sabırsızlanıyorum iki gün var daha nasıl geçecek .. inşallahh ksımet olur bizede kalp atışlarını duyabilmek Allahımm ..

slm nasılsnız bende yeni katıldım aranıza ikinci bebişime hamileyim kasım 29da kucağıma alacağım inş.:emir_bebek::nazar:

slm nasılsnız bende yeni katıldım aranıza ikinci bebişime hamileyim kasım 29da kucağıma alacağım inş.:emir_bebek::nazar:

Hoşgeldin cnmm Allah kavuştursun hepimizi sağlıkla inşallahh.. sen tecrübelisin burda biçoğumuzun ilk gebeliklerii.. heyecanlıyız ..

Back
X