- Konu Sahibi bebegim_01
- #2.081
inşAllah bende kasımda bebişimi kucağıma alacağım. düşük riskim var ama hayırlısı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben devlette yapmak ıstemedım aslında özel oda var mı sızın oradakı devlet hastanesınde ..
ben ozel bı hastaneye gıdıyordum gayet uygundu fıyatları ama doktorum ayrılmıs oradan
bende devlet hastanesınde kı doktora gıdıyorum sımdı kayınvlaıdem de zaten hastane de o yardımcı oluyor her konuda doktorlarda tanıyor bakalım kısmet ..
kahvecim yanlış yapmışım ben o çizelgeyi çünkü yumurtam 24ünde çatladı, 23ünde testte 2. çizgi vardı o gün ve bir gün arayla 25inde çalıştık, 24ünde bir daha test yaptım 2. çizgi silik çıktı dün yaptım hiç çıkmadı yani tarihi tutturduk bundan sonrası Allah'ın isteği inşallah. sen nasılsın senin nasıl gidiyor?
arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebeğim 9. haftasında olacaktıki kalbi durmuş...sizlerle burdan heycanımız paylaşmak çok güzeldi ama ben artık bebeğimi kaybettim kısmına geçiyorum.inşalah hamileliğinizi sonuna kadar sağlıklı problemsiz rahat yaşarsınız. ben pztesi kürtaj olcam.herşey kokutuyo artık beni.mercimeğimi grömeye giderken öyle hevesliydimki.drdan kötü haberi alana kadar.inanmadım ya da inanmak istemedim başka drada gittim ama sonucu değiştiremedim. kasım annesi olamıyacam bakalım artık nasip kısmet.... hoçakalın
özel oda var canım
birde doktorun özeline gittiğim için eminim ki
güzel ilgilenirler
şimdiden seçimi çok iyi yapmak lazım bence
inşallah tutmuştur canım ya. 10-15 güne belli olur. ben aynı, çarşamba kesemizi gördük. bu hafta da kalp atışını alırız inşallah. dua et olur mu?
aman boşver işte..kendi topiğinden gidilmesin istedi heralde. boşver kim nereye yazarsa yazsın.ay diğer alıntıyı da soracaktım unuttum diğer topic sahibi niye tersliyorsa çok mantıksız sonuçta herkes aynı ortamda yazışsa ve takip etse daha kolay olurdu![]()
bi kere tahlil yaptırdık, onda da 730 çıktı, artış nasıl bilmiyorum ki? 4 nisanı beklicez anlaşılan..
ben de kayınvalıdeme guvenıyorum normal muayene gıttıgımde bıle cok ılgılıydıler dogumda baya rahat ederım herhalde
inşallah canım ben şimdiden doğumdan korkuyorum
düşüncesi bile beni mahvediyo
nasıl olcak hiç bilmiyorum
inşallah canım ben şimdiden doğumdan korkuyorum
düşüncesi bile beni mahvediyo
nasıl olcak hiç bilmiyorum
ben hıc korkmuyorum hatta normal dogum yaptıracak doktor bıle arıyorum
catır catır doguracagım valla![]()
Ay ben de korkuyorum yaa işyerinde doğum yapan ark.larımız var hepsine soruyorum nasıldı doğumun kolay oldu mu vs. diyesumak seni kutluyorum bu açıdan. Bi de ben salak gibi normal doğum videoları filan izledim iyice tırstım şu kesiden filan
![]()
Ay ben de korkuyorum yaa işyerinde doğum yapan ark.larımız var hepsine soruyorum nasıldı doğumun kolay oldu mu vs. diyesumak seni kutluyorum bu açıdan. Bi de ben salak gibi normal doğum videoları filan izledim iyice tırstım şu kesiden filan
![]()
valla sana helal olsun ya
ben acayip tırsıyorum
bende sezeryan yaptırsın diycem doktora![]()
korkmayın kızlar ya ne olabılır kı kucaga alınca unutursun hemen ..ben kesısız ıstıyorum hem de![]()
cesaretini takdir ediyorum .. süppersin.. aslında hepimizin önce normal doğumu zorlamamız lazım ama korkuyoruz işte.. bende çok korkuyorum, ablamın doğumunda yanındaydım, çoookkk uzun saatler sancı çekti, çok korktum ondan.. ama baklım ne olacak durumumuz
kesi yaptıklarında hissedilmiyomuş ölemi ben bilmiyodum
benım yakın arkadasım dogum hemsıresı ..
ondan ogrendım herseyı kesısz ve normal dogum yap kesınlıkle dedı
ama bazı doktorlar kesıyı kendılerı atıyorlarmmıs ,cunku kendı yırtılırsa duzgun yırtılmıyormus fılan
kesıyı duymuyorlarmıs ama bımlyıroum ..