- Konu Sahibi bebegim_01
- #2.181
cnm ne güzel keşke benimde ikiz olsa nasıl anladın dr gitmeden önce kantestin kaç çıkıodu dua edin kızlarrrr
maşallah cnm gelmeden neşe katmış yuvanıza
sorma kız suç bende valla adam dedin mi yapıomuş ben herşeyi sırtlandım gidiom ama gene kıyamadım yardım ettim
gfr seninkide alemmiş kocişin bişey demedi mi
benimkide orta yollu işte görümcemle 20 gün arayla doğum yaptık ilk o hamile kalmıştı gittik her işi bana yaptırdı bende severek yaptım tabi ama sonra benim hamile olduğumu öğrendik ban otur dinlen diyen olmadı 9 ay yemeklerinide yaptım işlerinide yapmasam ne olurdu bilmiorum
yazları köye gidiolar bizi her hafta sonu bekliolarr ctesi gidersek surat yapıolar cuma akşam gelinip ptesi sabah gidilecek ama demiolarki bununda evde çamaşırı olur ütüsü olur ben öğretmenim görümcemde hemşire bi ara bana ilaçları ayır yarmayanları at dedi bende ilaçtan ben anlamam görümcem gelirse ona attır dedim oda bayramda gelir sadece bana dediki kızın bi hsonu var ondada anca evin işini yapabilio dedi yetiştiremiomuş eşide bulaşıktan yemeğe ütüden çamaşıra her işi yapar bizimkide mutfakta bardak bulama ay ne yazdım beeeeeee
aman bacım ne dertliymişin sende öle

yapma sende sefanı sür biraz uzat ayaklarını dinlen
bırak surat yapsınlar senden dahamı kıymetli ya