2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
cnm ne güzel keşke benimde ikiz olsa nasıl anladın dr gitmeden önce kantestin kaç çıkıodu dua edin kızlarrrr

maşallah cnm gelmeden neşe katmış yuvanıza

sorma kız suç bende valla adam dedin mi yapıomuş ben herşeyi sırtlandım gidiom ama gene kıyamadım yardım ettim

gfr seninkide alemmiş kocişin bişey demedi mi

benimkide orta yollu işte görümcemle 20 gün arayla doğum yaptık ilk o hamile kalmıştı gittik her işi bana yaptırdı bende severek yaptım tabi ama sonra benim hamile olduğumu öğrendik ban otur dinlen diyen olmadı 9 ay yemeklerinide yaptım işlerinide yapmasam ne olurdu bilmiorum

yazları köye gidiolar bizi her hafta sonu bekliolarr ctesi gidersek surat yapıolar cuma akşam gelinip ptesi sabah gidilecek ama demiolarki bununda evde çamaşırı olur ütüsü olur ben öğretmenim görümcemde hemşire bi ara bana ilaçları ayır yarmayanları at dedi bende ilaçtan ben anlamam görümcem gelirse ona attır dedim oda bayramda gelir sadece bana dediki kızın bi hsonu var ondada anca evin işini yapabilio dedi yetiştiremiomuş eşide bulaşıktan yemeğe ütüden çamaşıra her işi yapar bizimkide mutfakta bardak bulama ay ne yazdım beeeeeee

aman bacım ne dertliymişin sende öle:60::60::60:
yapma sende sefanı sür biraz uzat ayaklarını dinlen
bırak surat yapsınlar senden dahamı kıymetli ya

o zaman normal benım kı sagol canım

tecrubelı anne :)

ay sormaya aklım hep onda gorseydım kalbı atsaydı dıye dıye ..

aynen bende görsem öyle bir rahatlıycam ki
ama ben biliyorum bebeğim büyüyo
sende rahat ol bebişlerimiz sağlam kalp atışlarınıda duyucaz inşallah

Hoşbuldukkk :16: ne güzel gurbette değil memleketinde kalmışsın sende...
kusura bakma ya görememişim yazdıklarını biraz geç cevap oldu.
ben 6+1 im daha çok yeni 10 aylık evliyiz ilk bebişimiz :16: sormaya çekindim ya bide kadın bana takarmış doktorumdan olmak istemedim :9: bence dr lar kişiye göre değişiyor onlarda insan bence kişi kendi memnun kaldıysa aynı dr.a devam etmeli :34: inşallah sende kocaeli tıptan menun kalırsın...

sorun dil canim evet
memelekte kaldim ama gene özlem var ailem almanyada :59:
dogru hakkimizda hayirlisi olsun insaALLAH canim simdilik pazartesi kocaeli tipe gidelimde bakalim ne olcak gercegi ordaki doktorda erken menopoz felan demisti bana ama bakalim hamis görünce nedicek :1: sizin bebisinizde hayirli olsun canim benim ilk bebisler ayri bir heyecan tadini cikar :34:

hoş geldiniz kızlar listemiz oldu yanlışlık varsa söleyin :16:

:27::9:meysanurcum sen listede yoksun kaç haftalık en son sat ne bebeğin tahmini ismi

merak etme burdayız
aklın bizde kalmasın yani:60::60::60::60:
geldim geldim:79:

o zaman normal benım kı sagol canım

tecrubelı anne :)

ne demek canım birbirimize yardım için burdayız normal takma:29:

ay sormaya aklım hep onda gorseydım kalbı atsaydı dıye dıye ..

kızlar kendinizden bahsetsenize tanışmış oluruz
ben nurgül şimdiden tanıştığıma memnun oldummm:17::17:
yaşım 28 ilk bebeğim nasipse
izmir deyimmm

benim adım gülsüm ankaradayım ikinci bebişimi bekliyorum 4yaşında kızım var:46:

cnm ne güzel keşke benimde ikiz olsa nasıl anladın dr gitmeden önce kantestin kaç çıkıodu dua edin kızlarrrr

maşallah cnm gelmeden neşe katmış yuvanıza

sorma kız suç bende valla adam dedin mi yapıomuş ben herşeyi sırtlandım gidiom ama gene kıyamadım yardım ettim

gfr seninkide alemmiş kocişin bişey demedi mi

benimkide orta yollu işte görümcemle 20 gün arayla doğum yaptık ilk o hamile kalmıştı gittik her işi bana yaptırdı bende severek yaptım tabi ama sonra benim hamile olduğumu öğrendik ban otur dinlen diyen olmadı 9 ay yemeklerinide yaptım işlerinide yapmasam ne olurdu bilmiorum

yazları köye gidiolar bizi her hafta sonu bekliolarr ctesi gidersek surat yapıolar cuma akşam gelinip ptesi sabah gidilecek ama demiolarki bununda evde çamaşırı olur ütüsü olur ben öğretmenim görümcemde hemşire bi ara bana ilaçları ayır yarmayanları at dedi bende ilaçtan ben anlamam görümcem gelirse ona attır dedim oda bayramda gelir sadece bana dediki kızın bi hsonu var ondada anca evin işini yapabilio dedi yetiştiremiomuş eşide bulaşıktan yemeğe ütüden çamaşıra her işi yapar bizimkide mutfakta bardak bulama ay ne yazdım beeeeeee

canım önce şunu söleyim benim ikizlerim olmaycak daha belli değil severim ikizi ama ben başka arkadaşa yazmıştım ne güzel diye sen beni anlamışsın:9:
veeee gelelim diğer yazıya seni çooooooooooooooooooooookkkk iyi anlıyrum bende çok sorun yaşadım ilkinde boşver kimse bilmezzse Allah bilir:29:

benimde adım tuğba izmirden yaş 25 bir melek annesiyim kasımda 22haftalık kızımı kaybettim inşallah bu defa kavuşurum bebeğime:16:

Neyse geç olmuş uykumda geldi kızlar listede eksiklik yanlışlık varsa sölersiniz kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun rabbim bebişlerimizi korusun aminnnn :nazar::nazar:

Back
X