2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
:nazar:

:nazar:senin adına çok sevindim canım benim de beklene doğum 17 kasım İnşallah bende cumartesi gitcem doktora inşallah :66:duyarım kalp atışını:46::nazar:

benim de 16 kasım doğum görünüyo.bende çarşamba gitcem kalp atışı için. inşallah duyarım hayırlısıyla. bi de benim midem çok bulanıyo. bunun için önerisi olan var mı

bence normal canım. benim 5+5 de 4300 dü. tabi kişiye göre değişir ama bence gayet iyi

çok sağol canım içimi rahatlattın doktorada soramadım yarın gidicem of ne zor bişey bu ayol bide benim biyokimya sonuçlarım yüksek çıktı çok korkuyorum kızlarr kötü bişi mi var yoksa ??

hayırlısıyla rabbim duymanı nasip etsin inşallah.bende yarın duyacağım allahım izin verirse:(inanılmaz stresliyim rahat olmaya çalışıyorum ama aklımdan biran olsun çıkmıyor ve çok korkuyorum:(daha önceki iki gebeliğimde de duymak nasip olmadı.inşallah yarın güzel haberlerimi paylaşırım burdan...

RABBIM busefer hayirlisiyla duymayi sanada nasip eder güzel kardesim gercegi ben duyamadim:50: ama gördüm elhd :49::40:
dilerim yarin sende güzel haberlerle gelirsin ins

kizlar bugun randevum vardi ama kalp atislarini duyamadim renkli ultrasyon yokmus :43:
ama bebimi gördüm kalp aatisini da gördük elhd. 8. haftamdaymisim

nefisecim ben ama doktorumu degisicem kocaeli tip burasi hosuma :19: gitmedi doktoruda pek beyenmedim, gene arayista olcam özel akademi hastanesini bilen varmi acaba aranizda :1:

bebişlerinin kalplerinin atığını duyanlar görenler hadi hayırlı olsun inşallah sorunsuz devam edersiniz
darısı bizim başımıza tez zamanda inşallah:49::49::49:

iyi akşamlar kıslar okuldan yeni geldim çokk yoruldum ama evi de toplamam yemek yapmam lazım. biraz dinleneyim dedim oturuyorum:61:
bebeğim 01 canım ben de okudum Allah gönlüne göre versin

biraz geç oldu canım.valla onu bilemicem ama içini raht tut. biliyorum beklemek çok zor ama başka çare yok. iki hafta önce bende dış gebelikten şüphelendiler ama yarın kalp atışını duyucam inş.mecbur bekliyorum iki haftadır

ben varım güldencim. daha evvel ölçtürdün mü, 2 ye katlıyorsa problem olmaz, geç döllenmiş olabilir.

yok canım daha önce ölçtürmedim inşallah dediğin gibidir başka biyerde bi arkadaşta normal dedi onunkide öyleymiş rahatladım biraz ama şu biyokimya sonucu korkutuyo beni yüksek çıktı karaciğerle ilgili olanı yani hayırlısı artık

selam bayanlar beta mı ogrendım ama soyle bı durum var

pazartesı adetıme 4 gun kala beta 60 ıdı
carsamba gunu adetıme 2 gun kala beta 203 cıktı

cuma gunu baktırmadım ,cuma gunu adet olmam lazımdı ,

bugun baktırdım yanı adetım 3 gun gecmıs oluyor beta 2600 cıkmıs

cok yuksek mı cok artmıs gıbı geldı bana korktum bıraz :18:

degerlere baktıgımda ıse
4 hafta 75 - 2,600 dıyor yanı 4+7 ıken mu bu degerı gormelıydım

ama oysa ben daha 4+3 üm..kafam karıstı erken mı gelısıyor bebegım yoksa suphelı mı :37:
cnm maşallah değerin çok güzel bence zaten 4+1 den sonra 5. hafta oluyo 4 bitiyo

sevgili hamilelerimizzz sizden ufacık birşey isteyecegim çok fazla deil.lütfen benim için her biriniz 1er tane ayetel kürsü okuyup nazanın saglıklı hayırlı bir evlat sahibi olmasını nasip et Allahım derseniz beni çok mutlu edersiniz.lütfen okuyanlar yazsın.şimdiden teşşekkür ederim
cnm yasinde okuyabilirim abdest alıp ayetel kürsü de

hiç düşünmemiştim :1:
ilk başlarda bi kuş kanat çırpıyor gibi hissediliyormuş.
o günler bi gelse ahh

cnm benim oğlum ilk hareket ettiğinda kelbek gibi değilde biri oklavayla karnıma vuruyomuş gibi hissettim

:1::1::1: ay işte olmasam serilmiştim çoktan zor duruorum walla ayy başka kimsede olmuomu bu uyku hali yaa zaten hemen ordan anlıorum ben hamile olduğumu :9:

ah ah bende uyumak itiyom

sevgili hamilelerimizzz sizden ufacık birşey isteyecegim çok fazla deil.lütfen benim için her biriniz 1er tane ayetel kürsü okuyup nazanın saglıklı hayırlı bir evlat sahibi olmasını nasip et Allahım derseniz beni çok mutlu edersiniz.lütfen okuyanlar yazsın.şimdiden teşşekkür ederim

Canım Allah kabul ederse okudum..Hemde çok içten diledim..İnşallah hayırlı bi zamanda hayırlı bir evladın olur...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

MeysaNur,yasminkubi,yesras,siyah-düş,

arkadarşar ben geldim bebişler nasıll :26: :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: :16::16:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

MeysaNur,yasminkubi,yesras,siyah-düş,

arkadarşar ben geldim bebişler nasıll :26: :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: :16::16:

hosgeldin kubiscim elhd bugün kalp atasini gördük insaALLAH sonuna kadar iyi gider kucagimiza aliriz:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

senin bebisin ne alemde :1:

tamam o zaman senin için inşallah 41 Yasin başlatalım. onda da 1 kişi 1 Yasin alabiliyormuş, önemli olan 41 ayrı kişinin okumasıymış. ben 1 tane alıyorum. okumak isteyenler sana özel mesaj atsınlar, ara sıra burdan hatırlatırız. sayıyı karıştırmayalım da..

canım benim çok iyi olur.rabbim okudugunuz ve okudugum dualar hürmetine saglıklı hayırlı bir evlat müjdesiyle sevindirir insaallah.liste yaparız okuyabilecek arkadaşlar okusun bende kendi arkadaşlarıma söyleyim onlarda okurlar insaallah.hepinize çok teşşekkürler.

[/B][/QUOTE]

Ben 7 tane okudum dua ettim. Allahım nazan kuluna sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat nasip et diye :) Allah kabul eder inşallah cnm.

nasılsınız kızlar ben yorgunum bugün biraz iş yaptım :21:
bebğim 1 okuruz canım ne demek özele yazarım

bebeğim-01 ; dilerim hepimizin duaları kabul olur , ben de 1 tane okudum ..

iyi akşamlar kıslar okuldan yeni geldim çokk yoruldum ama evi de toplamam yemek yapmam lazım. biraz dinleneyim dedim oturuyorum:61:
bebeğim 01 canım ben de okudum Allah gönlüne göre versin

cnm maşallah değerin çok güzel bence zaten 4+1 den sonra 5. hafta oluyo 4 bitiyo

cnm yasinde okuyabilirim abdest alıp ayetel kürsü de

cnm benim oğlum ilk hareket ettiğinda kelbek gibi değilde biri oklavayla karnıma vuruyomuş gibi hissettim

ah ah bende uyumak itiyom

Canım Allah kabul ederse okudum..Hemde çok içten diledim..İnşallah hayırlı bi zamanda hayırlı bir evladın olur...

bebeğim01 arkadaşım bende okudum...
Allah kabul etsin..amin

hepinizin agzına saglık hepinizdentek tek Allah razı olsun.rabbim insaallah kabul eder.
rabbim okudugunuz dualar kadar kalbinizin temizligi kadar yarabbim sizlerede rahmet versin.saglıgıyla evladınızı kucagınıza almayı nasip etsin.insaallah

Son düzenleme:
Back
X