- Konu Sahibi bebegim_01
- #6.401
canım maalesef turkiye'de cranberry suyu yok (kırmızı yaban mersini diyebiliriz)evet cnm her gidisimde olcm yapilacak insallah hep ayni kalir degismez de bu kez sorunsuz mutlu sona ulasiriz
BEBEGIM arkadasim CRANBERRY SUYU hazir meyve suyu olarak satiliyor idrar yolu enfeksionlarina bire birmis kac kisi var burda kullanan kadinin birisi iki gun evdeyse 1 ay hastanede yatiomus enfeksion dan kasintidan cok zor durumdaymis hamilede kaliomus bu SIKINTISINDAN bunu duymus icmis suanda 5aylik hamilemis butun SINIKTILARI gecmis hatta dru demis ne yaptin ne kulandi sen diye.aklinizda olsun hamileykende kullaniliyormus.insallah bize de faydasi olur
bu su aynı zamanda sistite de cok iyi gelir diye biliyorum.. ben de yurt dısındayken almıstım maalesef yok anca makro tarzı yada şütte tarzı sofistike marketlerde bulunabilir belki kızlar istanbulda..
canım benim de o kadar suruyo muayeneydi odaya gecmeydi falan ama sistem 15. dakika bir verdigi icin hep arkamda insanlar oluyor ben stres oluyorum beklemesinler diye..kuzummm
benim minimum 30 dk sürdü muayenelerim
senin nie öle 15 dk ya
bende daralıom bi süre sonra birbirimize bakıoruz :)
çünkü hiiiççç bişi sormuorum :) bu sefer bende not alıp gitçem
ctesi büyük gün gidip bakçam annem de gelcek kuzucuğa bakmaya
bi de ben hurafeli soru sordum mu doktorum gülerek bana "şımarma hadi git evine" diyor.. o siyah kum taneleri icin bile "yahu sen neden bu kadar kafana takıyorsun " demisti düşün