• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
evet cnm her gidisimde olcm yapilacak insallah hep ayni kalir degismez de bu kez sorunsuz mutlu sona ulasiriz

BEBEGIM arkadasim CRANBERRY SUYU hazir meyve suyu olarak satiliyor idrar yolu enfeksionlarina bire birmis kac kisi var burda kullanan kadinin birisi iki gun evdeyse 1 ay hastanede yatiomus enfeksion dan kasintidan cok zor durumdaymis hamilede kaliomus bu SIKINTISINDAN bunu duymus icmis suanda 5aylik hamilemis butun SINIKTILARI gecmis hatta dru demis ne yaptin ne kulandi sen diye.aklinizda olsun hamileykende kullaniliyormus.insallah bize de faydasi olur
canım maalesef turkiye'de cranberry suyu yok (kırmızı yaban mersini diyebiliriz)
bu su aynı zamanda sistite de cok iyi gelir diye biliyorum.. ben de yurt dısındayken almıstım maalesef yok anca makro tarzı yada şütte tarzı sofistike marketlerde bulunabilir belki kızlar istanbulda..

kuzummm
benim minimum 30 dk sürdü muayenelerim
senin nie öle 15 dk ya
bende daralıom bi süre sonra birbirimize bakıoruz :)
çünkü hiiiççç bişi sormuorum :) bu sefer bende not alıp gitçem
ctesi büyük gün gidip bakçam annem de gelcek kuzucuğa bakmaya
canım benim de o kadar suruyo muayeneydi odaya gecmeydi falan ama sistem 15. dakika bir verdigi icin hep arkamda insanlar oluyor ben stres oluyorum beklemesinler diye..
bi de ben hurafeli soru sordum mu doktorum gülerek bana "şımarma hadi git evine" diyor.. o siyah kum taneleri icin bile "yahu sen neden bu kadar kafana takıyorsun " demisti düşün :33::33:

arkadaşlar benim yüzümü sivilceler bastı sağ yanağımda 4 tane kırmızı çıkmış bugün sizin nasıl:(
bide bebişlerin boyu kaçtı sizin en son gittiğinizde benim 11 haftada 5,5 tu

arkadaşlar benim yüzümü sivilceler bastı sağ yanağımda 4 tane kırmızı çıkmış bugün sizin nasıl:(
bide bebişlerin boyu kaçtı sizin en son gittiğinizde benim 11 haftada 5,5 tu

maalesef bendede bu sabah 3 tane cıktı daha önce sağ yanağımda cıkmıslardı tam gecti dedim bu sabah yeniden.. kakılmıs gibiyim burnumda bile var ..

benim kuzum 9+2 iken 2,5 cm di

ay kızlar ben de ultra sermis durumdayım yemin ediyorum saclarım cok cabuk yaglanmaya basladı..ayrıca cildim de yaglanıyor yuzum ama bazı yerleri de kupkuru..
daha evvelden soylemistim hem diplerim hem de roflem geldi.. tırnaklarıma oje surmuyorum.. kıyafetlerim son derece bakımsız cunku en rahatlarını giyiyorum , genellikle son iki dugmem hep acık pantolonlarımın rezil haldeyim..
artık bi ceki duzen verme zamanı geldi alısveris yapmam lazım kendimi kandıramam ve ustelik ne alacagımı da bilmiyorum cunku dısarısı bana hala soguk geliyor oysa tum magazalar baharlıklara gecti.. ayrıca ben tuvaletten mutfaga zor yuruyorunm alısveris magazalarında hayatta gezemem kendimde hic o hali gormuyorum maalesef..nefesim kesiliyor hemen neredee alısveris magazası gezmekk??

ben evdeki yazlıkları yapmaya da korkuyorum cunku buyuk ihtimalle o kıyafetler de olmayacakkk :14::14:

bebişim icin her seye deger de kendimi hic bu kadar pespaye bakımsız hissetmemistim..

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese günaydın.... :71::71::71:
Yaklaşık 1 haftadır çook hastaydım, ne ararsınız vardı, boğaz ağrısı, burun akıntısı, bel sırt ağrısı, mide bulantısı... 2 gün rapor 1 gün izin aldım işe hiç gelmedim.. 1 sağlık ocağı 1 de üniversitenin acili olmak üzere 2 kere doktora gittim ama nafile ilaç vermediler bana, minosetle yolladılar.. Minoset de hiç fayda etmedi en sonunda cuma günü kızıma da bulaştırdım, o da ateşler içinde yandı yavrum :43:
Ankaradan annem babam dayanamadı cumartesi günü binip geldiler... çok şükür iki gündür kızım da ben de iyiyiz.. Foruma yazmayı ve sizi çook özledim.. Artık burdayım, hamileyken hastalanmak çook zor... :37:
Ben 12 hafta 1 günlük oldum bugün.. Kubicim kaydet şekerim beni de hasta ve şevkate ihtiyacı olan bi insan olduğumu da yanına belirtirsen sevinirim.. :9::9::66:

çok geçmiş olsun canım:)

senin benzetmişmiydi cinsiyetini doktor

yok canım ama bendaha hamile değilken rüyamda gördüm sarem i ... tickerım bile kız :) 14 mayısta 2li testim var o zaman belli olurmu bilmiyorum.. Allah sağlıklı sıhhatli versin de .. benim ilkbebişim .. kızımda olsa olur oglumda .. Ama kalbim rüyalarım kız diyor... Bakalım hayırlısı

bende kendimi saldım biraz ama daha hiç kilo almadım geçen gün kanamam oldu yatıyorum hep ondan oldu birraz benimki inşallah atlatırız bu günleri sağlıkla

ay kızlar ben de ultra sermis durumdayım yemin ediyorum saclarım cok cabuk yaglanmaya basladı..ayrıca cildim de yaglanıyor yuzum ama bazı yerleri de kupkuru..
daha evvelden soylemistim hem diplerim hem de roflem geldi.. tırnaklarıma oje surmuyorum.. kıyafetlerim son derece bakımsız cunku en rahatlarını giyiyorum , genellikle son iki dugmem hep acık pantolonlarımın rezil haldeyim..
artık bi ceki duzen verme zamanı geldi alısveris yapmam lazım kendimi kandıramam ve ustelik ne alacagımı da bilmiyorum cunku dısarısı bana hala soguk geliyor oysa tum magazalar baharlıklara gecti.. ayrıca ben tuvaletten mutfaga zor yuruyorunm alısveris magazalarında hayatta gezemem kendimde hic o hali gormuyorum maalesef..nefesim kesiliyor hemen neredee alısveris magazası gezmekk??

ben evdeki yazlıkları yapmaya da korkuyorum cunku buyuk ihtimalle o kıyafetler de olmayacakkk

bebişim icin her seye deger de kendimi hic bu kadar pespaye bakımsız hissetmemistim..

Yazdığın pek çok şeyi ben de yaşıyorum:)Alışverişe bayılan ben çarşıya bile çıkamıyorum:)Nefes nefese kalma ,çarpıntı,ara ara bulantılar devam ediyor,umarım en kısa zamanda eski günlerimize döneriz:)Okulumda boş bir oda var,oraya bir koltuk koydular benim için ben de evden yastık battaniye falan getirdim,boş derslerimde yatıyorum,Allah müdürümden razı olsun ne diyeyim:21:

Back
X