- Konu Sahibi bebegim_01
- #6.721
sevdecim kendini sansli say canim valla haftada bir bulaniyormus benimkide Allaha cok sukur diyebilcegim sekilde hergun bulaniyor tekrar basladi bulanmaya ve kusturmaya ama eskisi kadar aci vermiyor diyebilirim.
canim topik isine gelince 2011 kasim anneleri ile ilgili 2 topik var biz ilk olarak bunlarin birlesmesini istedik. cok ayri gayri olmus gibi geldi bize ama nedense herkes bizim gibi dusunmuyor. neyse topikler birlesmese bile birde su 2011 kasim annelerinin gobusleri kilo cizelgesi gibi topikler acilsin istedik gecmis haftalarda arkadaslar erken demisti ama ben zamani geldi diye dusunuyorum dun arayip tarayip konu acma nasil oluyor buldum ve actim su an onay bekliyor . eger onaylanirsa burdan haber verecegim sizlere birde ilk sayfaya linklerini ekletecegim konu sahibi arkadasa. olay bundan iabret simdilik canim . insallah yeni acilan topikler sayesinde biraz toplanir kasim anneleri.
Canım benim dediğin gibi çok şükür halimize. Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin de inşallah hamilelik süreci de bizi çok yormayacak şekilde geçer. Gerçekten zor bu bulantılar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Topik konularına gelince ben de aslında toparlansak iyi olur kanaatindeyim. Tabi ki herkes istediği yerde yazabilir ancak diğer başlıklarda bakıyorum birliktelik var, paylaşımlar çok, imreniyorum doğrusu. Biz de inşallah yakında cinsiyetler, büyüyen göbişler, örülen patikler üzerine koyu bir muhabbete girebiliriz.