- Konu Sahibi bebegim_01
- #7.761
hı hı tabi fırsat verirse bücür yaparsın. benimde hayalim aynıama uyuma işini ne kadar beceririz şüpheli
günaydın
hava yine kötü ve ben yine sıkkınım zaten bu ara gerginim heyheylerim üstümde bide hava böle olunca iyce canım sıkılıyo pöööööfffff bide dün şiştim benimki zaten yetiyo bide eltimin oğlan bendeydi bayıttılar beni
ben bazen yüzükoyun yatıyorum yani bilinçli değil bi uyanıyorum yüzükoyunum hemen düzeliyorum ama ne kadar o şekilde yattığımı bilmiyorum
kahve neysede kızlar doğumdan sonrada içmeyin sigarayı yaaa
fosur fosur içecek vakit olmayacak cnm öyle rahat uyuyabilirmiyiz oda şüphelii ..zaten sigara aklıma gelmesin diye sürekli bişeyler yiyorum..Kilolar almış başını gitmiş... doğumdan sonra hepsi gider bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda.. herşeye razıyız..
3,5 aydır türk kahvesi içmiyorum en çok onu ve çay keyfi yapmayı özledimm ..
açık çay kesmiyoo ama limonlu olursa içiyorum işte..
kızlar inanın çok özledim. 10 sene içtim ben. şu an kokusundan nefffret ediyorum ama burnumda tütmüyo değil. herkes bırakmışken başlama diyor ama başlayacağımdan neredeyse eminim.
Cünleten iyisinizdir inşallah. Ben kahveyi arada bir içiyorum. çayı çok azallım ama içiyorum yine. bu gün bursa'da soğuk ve hava kapanık yarın iyi olur inş. bu sırt ve kuruk sokumu ağrıları bende de çok oluyor. ona bir çare bulamadım. Birde kızlar akşam kk. de bi yer buldum baya güldüm. bizim 6-7 ay sonraki hallerimizi anlatıyor. bi bakın isterseniz. gece gece gülmekten nerdeyse altıma .... yani o derece
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...runlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim.html
evet ben bunu ilk keşfettiğimde gül gül ölmüştüm hepsini okumuştum saatlerce. 6 ay sonra bizlerde yaşayacağız inşalllah