- Konu Sahibi bebegim_01
- #8.221
günaydın herkese........inş gününüz güzel ve mutlu geçer......
helencim sen çok iyi anlıyorum.....bende kendimi kıza çok kaptırmıştım çevrmedne herkes kız diyordu...annem bana hamileyken çok rahat geçirmiş bende öyle olunca kız diye düşünmüştüm.....sürekli eksi yiyordum hiç tatlı yiyesim yoktu....çn takvimi erkek diyordu ama 2 ark erkek dedi halde kızları oluyor o yüzdne çok önemsemedim....rus takvimi kız diyordu iyi ve kıza alıştırmıştım kendimi.... dr erkek diyince şok oldum.....ki ben kendi kendime gelin güvey olmuştum senin bide dr dediği için kendini kaptırman çok normal.....
ben şoktan 1-2 günde kurtuldum...nasıl alıştırdıysam kendimi çok kaptırmışım...tuhaf oldum.... şimdi daha iyiym alıştım artık....ama erkek çocuk sahibi olması gerçekten çok zor hep korkardım (2 tane erkek kardeşim var.onların yaşadıklarını annemin çektiklerini görünce) Rabbim nasip etti...inş hayırlı evlat olarak yetiştirebiliriz.....
senin şu anda şokta olman normal...anca kendine gelir alışırsın sıkma canını.....
yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum benimde iki tane abim var seni çok çok iyi anlayabiliyorum, napalım erkek annesi olacağız inşallahh .. isim düşündünüzmü biz kızımıza ismini hazıramıştık zeynep nil yada zeynep alya olacaktı şimdi yeniden düşün taşın ..