- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
- #8.861
BEBİŞİMİN CİİNSİYETİ BELLİ OLDU KIZIM OLACAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK![]()
ya bacakları açıkmıydı :26: cnm kız bebiş istiyodun sanırım sevincin yazına yansımı bende sevindim senin adına
benim sadece göbeğim var şiş diğer popom olsun yüzümden çok zayıfım acaba neden 50 kilodayım en son geçen ay senin bebiş erkek di dimihayırlı olsun erkek bebişin
benim de göbeğim belli oluyor artık ama herkes yüzümün şiştiğini söylüyor.çok yakıştı diyolarama daha 4 aylıkken böyleyse suratım ne olcak diğer aylarda
![]()
eveeeetttt kubi yaaaaaaaaaaaaaaabana kaç aylık oldu diye sorduklarında 4 aylık diyorum ve sonra bi kalıp düşünüyorum ne kdar çabul geçti diyeee
bir bukadar daha geçircez sonra kucağımızda![]()
oh ne güzelgünaydıınnnnnnnnnnnnnnn.........
geldin mi kız cadı küstüm sana göbüşünü koymadın diyebu arada güzel geçmiş tatilin
sirlicim özlettin kendini, iyi olmuş radyasyondan uzak 1 hafta![]()
ben de tatil yaptım 4 gün süper eğlenceliydi tatil.. herkese tavsiye ederim, çok sıcaklar gelmeden bu havalarda tatil çok keyifli oluyo... bebişler de doğmadan tabi![]()
mrhaba kızlar bilgisayarımın üzerine kocabi bardak meyve suyu döktüğüm için kaç gündür girememiştim kk ya bu geçen arada çatladım ama meraktan neden ? kubinin cinsiyetini meraktan cuma belli olacaktı ya nerdeyse eşime dicektim aç bak kubinin cinsiyeti neymiş :86: neyse öğrendim şimdikızın olucakmış canım kesin olmamakla beraber hayırlı olsuuuuun![]()