- Konu Sahibi bebegim_01
- #8.961
çok güzel canım ama ben unnado yı bilmiorum yaa nerdee![]()
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü
internet sitesi cnm anne ve bebek malzemeleri :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel canım ama ben unnado yı bilmiorum yaa nerdee![]()
Baby Loading'e ve Kırmızılıya bayıldım. Çok espirili tişörtler. Güle güle giy craftycim.![]()
Eki Görüntüle 198847 Eki Görüntüle 198846 Eki Görüntüle 198845
kızlarrr
unnado da tshirt ler 23,90
bunları aldım nasıl ?
aaaaaa bende bakimm o zaman ama bedene nasıl güvencez ki
süper canım bayıldım hepsine bende lcw den aldım 2 tane böyle eglenceli tshirtlerden burayada bakayım ben :)
LCW de bulamadım ben yaaa
uygun fiyatları ama hem XXL bedenler :)
L hiç yoktu
ay ben bu unnodoya nasıl üye olucam bekliceksiniz biz sizi kabul edene kadar bişi dedi yaww bide üye bi arkadaşın olması gerekiomuş yani senin gibi graftbana yardımcı olurmusun lütfen özelden atarsın mailini sevinirim tabi istersen
neyse kızlar ben kaçar bakalım bizim bebek ne durumda öpüyorum hepinizi
![]()
sen bana mail at cnm ki seni önereyim :)
biri buydu diğeride baby loading li beyaz bi t-shirt ama onu internet mağazasında bulamadım ...16.90 tl fiyatıda ..internette L bedeni var canım bi bak istersen...
Eki Görüntüle 198859
alm güzel anneler bebişlerrrrrrrr
ben kasığımda göbek bölgemde baloncuk patlaması gibi şeyler hissediyorum ara sıraçok heycanlı acaba hareketlerini mi hissediyorum ben yaaaaaaaaaaaa
![]()
tamam canım atıorum mail tşkleray ben ordan neler alırım neler
![]()
canım seni okadar iyi anlıyorumki inan hepimiz aynı hassasiyeti zaman zaman yaşıyoruz haberlerde gördüğüm kazalara bile ağladığım oluyo ama hemen bi balkona çıkıp bi uğraş bulup kafamı dağıtıyorum stres yapmamaya çalışıyorum sende dene canım bebeğini düşün hatta ultrasona gittiğinde bebeğini telefonun kamerasına çek ve evde bilgisayara yükle sıkıldıkça seyret süper oluyo onun varlığı harika bişey çok öptüm![]()
kızlar şimdi doktordan geldim kendi doktorum şehir dışında diye başka doktora gittim cinsiyeti bellidir artık diye gittim uyuyomuş benim miniğim dr dedi git bi yarım saat dolaş gel çikolata ye öyle yaptım geldim ama şimdide kapanmış dedi ama kıza benziyo dedi kubiiiii aynı sen oldum bende.15 haftalık oldum hala net bişi yokneyse sağlıklı olsunda biz eli mahkum beklicez
bende üye olmuştum o siteye ama kabul etmediler beni, arkadaş referansı gerekiyo galiba:):)): crafty cim banada please:):)