Günaydın Kasım anneleri,
Annelerimiz ve bebişler iyidir umarım. Bugün itibari ile 14+3 günlük olduk şükürler olsun.
Bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayanlar var mı? Benim göbiş çok büyümediği için ve hareketlerini hissetmediğimden dolayı bazen korkuya kapılıyorum. Çok evhamlı hissediyorum kendimi? Rabbim hepimizin bebişlerini sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Bu arada ikili teslimizin sonucunu aldık güzel çıktı şükürler olsun.
Kubi'cim benim tablo da eksik bilgilerim var. İstanbul'da oturuyorum. Cinsiyetimiz henüz belli olmadı. Bilgin olsun. Teşekkürler.
Buradan okuduklarımdan yola çıkarak dün Sağlık Ocağına kayıt yaptırmaya gittim. Sağolsunlar çok güzel ilgilendiler.
12. haftamda doktora gittiğimde Foik Asit ve Progestan'ı kesmişti. Şimdi Elevit, Ferro Sanol ve Omega3 kullanıyorum. Doktorum Omega3 için herhangi bir marka vermemişti. Banada Eczacı en iyisi diye Solgar verdi. Fakat sağlık ocağında ki doktor Omega3'ü kullanma doğal yollardan da bu besini alabilrsin. Hem bebeğe yararı-zararı tartışılır dedi. Açıkçası benimde kafam karıştı??
Aranızda Omega3 kullanan var mı? Varsa hani marka kullanıyorsunuz? Doktoruma da sormaya çekiniyorum. Güvensizlik oluşacak diye

(
@sevgili jaleli;
Şimdi okudum, bebişin için başınız sağolsun

Rabbim kimselere ve size inşallah bir daha yaşatmasın. Sabırlar versin çok zor bir durum. Ne diyeceğimi bilemiyorum

( Üzgünüm...