- Konu Sahibi bebegim_01
- #10.461
tesekkur ederim canim benim sagolasin.
benim kistim yoktu daha once bu hamilelikte olustu sanirsam ve ben her doktora gittigimde sadece bebege ve miyomlarima bakildi.2,5 aylikken hafif kanamam olmustu ve vaginal ultrasonla bakilinca kistim oldugunu ogrendim kistim normal bulunmadi icinde sivi vardi ki bu sivida galiba pek normal sayilmiyormus kistlerde eger kistin ici bossa iyi huylu diyorlar,doluysa ozaman hemen kisti aliyorlar tatlim.simdi hep kotrol altinda tutulucam surekli kiste bakilacak buyume yada dagilma olacakmi diye insallah korktugum basima gelmez.saglikli birsekilde dogumumu yapar ve kistimdende omur boyu kurtulurum.sende ihmal etme lutfen bazi kistler dogumda yada hamilelik esnasinda kaybolurmus.sen yinede doktoruna soyle yumurtaliklarini kontrol etsin,sunuda belirtmeden gecemeyecegim yumurtaliktaki kistler hamilelikte gobek ultrasonundan gorunmuyor illaki vaginal ultrason gerektiriyor.
Canım geçmiş olsun. Benim daha önce dediğin gibi vajinal usg ile bakıldığında görülmüştü. Hamilelikten sonra vajinal yapmadık. Miyomlarım da var benim hatta geçen hafta onların yaptığı ağrı yüzünden acilen doktoruma gittim. Çok şükür şuan o kadar ağrı yapmıyorlar. Kistim ne durumda hiç bilmiyorum ama sorayım, ihmal etmeyeyim. En son hamilelikle patlar bu, su kisti demişti. Ama tabi bilmiyorum başıma iş açar mı. Allah muhafaza. İnşallah sorunsuz bir şekilde doğum yaparız, kistlerimizden de kurtuluruz inşallah. Rabbim tüm kötülüklerden muhafaza buyursun bizi.
BEN DE OĞLUMA PARK YATAK ALMIŞTIM. ÇOK RAHAT ETTİM BEN AYARLANABİLİYOR YATAK İLK AYLARDA ÜSTTE DURDU. yARAMAZLIK YAPIP DA DÜŞÜNCE AŞAĞIYA ALDIM. AMA MİNDERİ ÇOK İNCE GELDİ BANA AŞAĞI İNDİRİNCE. YATAK YAPTIRDIK BEŞİĞE GÖRE . ARTIK ODASINI AYIRACAĞIZ KARDEŞİ OLUNCA PARK YATAK KARDEŞİNİN OLACAK EEE ABİ OLUYOR. BİR KAÇ AYA KADAR TAYİNİMİZ OLACAK İL DIŞINA ÇIKACAĞIZ. ORADAKİ EVİN DURUMUNA GÖRE YATAK DOLAP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ. ŞİMDİLİK ŞİFONYERDEYDİ KIYAFETLERİ. AMA ONUN ODASINI AYIRMAK ÇOK DOKUNACAK BANA. SANKİ ONU DIŞLAMIŞIM GİBİ GELİYOR. KIZIM OLMADAN AYIRAYIM DİYORUM. O ZAMAN DAHA ÇOK SUÇLULUK HİSSEDERİM MECBUREN GİBİ OLACAK.BENCE KENDİ EVİNİZSE YA DA UZUN YILLAR AYNI EVDE KALACAKSANIZ HEM BEŞİK HEM DE ÇOCUK ODASI ALIN. YATAK ODASINDA OLMASI LAZIM İLK AYLARDA EN AZ 1 YAŞINA KADAR BEŞİK İYİ OLUR.
İyi düşünmüşsün bence. Park yataklar kademeli olduğu için gayet kullanışlı, daha uzun ömürlü anladığım kadarıyla. Bizim şuan kendi evimiz ama 1-2 yıl içinde şehir değiştirebiliriz. O yüzden bebeğime oda almak istemiyorum. Zaten annenin yanında yatıyor bir süre. Kendi odasına geçtiği vakitlerde biz belki de taşınmış olucaz. O yüzden park yatak almayı düşünüyorum. 2 yaşına filan girdiğinde de baza, gardrop, şifonyer takımı alırım, onda yatar diye düşünüyorum. Şimdiden alacağım odayı büyük ihtimalle kullanamadan taşınabiliriz. O yüzden masraf etmek istemiyorum. Park yatak var aklımda şimdilik. Tabi Allah sağlıkla sıhhatle ve huzurla kullanmak nasip etsin.