gunaydin kizlar aramiza yeni gelen hamileler hosgeldiniz
bir kac arkadasin cinsiyeti belli olmus hayirli olsun kizlar
darisi bize
bende bir kac gundur giremedim topige haftasonu pek giremiyorum esim evd eolunca dunde hastaneye gittik MR sonucum icin.
kistimin icinde azda olsa kanser riski varmis ama cok sukur yumurtaligima dagilma gibi birsey olmamis simdilik takip altina alinicam.hamile oldugum icin alamiyorlar normalde hemen ameliyat yapiyorlarmis bu durumda olan hastalara
sanirim Rabbim izin veririse dogumum sezeryanla olacak ve dogum esnasinda kistte alinacak.simdi tek temennim kistimin buyumemesi insallah korkutacak sekilde buyumez ne bebegime nede bana bir zarar vermez.
canım cok gecmis olsun , insallah kistin buyumeyecek bak gorursun hemen dogum sırasında alacaklar! insallah
25 haziranda uçakla İzmir'e gidiyorum. Eşimin işi olursa eylül ayına kadar denize giricem. Olmazsa en az 1 ay denizdeyim.
Bu arada doktorum karnın çok belli olmadığı için biraz bol birşeyler giyip git havaalanına dedi. Yoksa hamile olduğunu anlayıp senden heyet raporu isteyebilirler dedi. Benim karnım çok belli olmuyor bol giyinince

yırttım yani rapordan. Ama doktorlara çok sordum uçağı hiçbir sakıncan yok binebilirsin dediler. Yüzmeyi zaten kesinlikle yapabiliyorsan yap dediler.( Ama denizde)
ben cuma günü fethiyeye gidiyorum.. annemlerde adanadan gelecek.. o izin vermez ama ben suyu görünce beni zaptedebilir mi bilmiyorum.. gerci bebeğim için değer ama bi gidelim bakalım hayırlısıyla..bide su ayagımda biyopsi alınmıstıya ondan korkuyorum aslında enfeksiyon olur diye yara kapanmadı çünkü daha.. bende sadece güneşlenirim ..
Eşim kesinlikle olmaz demişti ilk önce daha sonra hamilelikte yüzmenin zararları diye nette araştır bişey bul girmiycem dedim. Sonuç Bunu mu aramak istediniz? "hamilelikte yüzmenin yararları" yazısını görünce bi gülme tuttu bizi ve yüzmenin zararlı olduğunu söyleyen herkese videoları ( uzman tv) gösteriyorum. Bebeğin ruhsal gelişimi için bile faydası varmış doktorum söyledi.
Annene izlet ve tatile gitmeden önce mutlaka çeşitli makalelerin çıktılarını al okut onları ananesine.
arkadaslar benim doktorum bir hamilenin bebegine yapabilecegi en iyi hareket yuzmedir dedi.. cunku bebekler amniyo sıvısında oldukları icin, anne de suya girince aradaki basınc farkı azalıyormus ve bebek inanılmaz rahatlıyormus..ayrıca doguma kasları da kuvvetlendiriyormus yuzme.. hele cok sistiginiz aylarda goreceksin suyun icinde kendini kus gibi hissedeceksin dedi..
ben dedim ki hocam calısıyoruz zırt pırt denize gidemem ki tatile deyince.. havuzlar ne gune duruyor dedi.. ben de enfeksiyondan korktugumu soyleyince yahu fazla evham yapma dedi.. bugune kadar gittigin bir havuzda enfeksiyon kaptıysan ona gitme tabi dedi ama artık ozellikle spor merkezlerinin havuzları senden benden temiz merak etme bu kadar evham yapma off falan dedi.. beni dinle dedi.. en buyuk iyiligi yapacaksın diyorum daha ne uzatıyorsun mevzuyu dedi..
yalnız kızlar 50 faktorlu yuz kremi verdi bana doktor benim zaten gecmisten kalan gunes lekelerim var... amann dikkat diye uyardı ve dedi ki sat 10 ile 16 arası gunese cıkma ona gore fatma'cıgım dikkat et bitanem 10 dan once yada 4 ten sonra cık gunese.. ve muhakkak kremini yenile arada bir yuksek faktorlu olsun..
kızlar biz de dun doktor amcamıza gittik nihayet..
bebisim kocaman olmus 160 gr , 13 cm

kızımı cok iyi buldu doktor amcası ya inanılmaz tatlı yarabbim o siyah beyaz haline bile kurban olurum ben, iki dakika durmuyor yerinde..
vee yine caktırmadan bir baktım 4 lü testte buldum kendimi doktor amcası her yerini olctu bicti kafasını bacak kemigini (turkcesini bilmiyorum femor), bir suru deger not ettirdi hemsireye de ne olduklarını bilmiyorum yaptıranlar daha iyi anlar..
sonra da kan verdim cuma gunu cıkacak sonuclarım insallah bir sorun yoktur.. yalnız bana ayrınıtlı ultrsondan falan bahsetmedi kızlar doktorum o ne zaman yapılıyordu??
kızım babasına cekti simdiden bi saniye durmuyor kollar bacaklar ayaklar kıpır kıpı resmen mekik ceker gibiydi