• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
men geldiiiim cici annisleeer uzun zamndir ugrayamadim iyisinizdir insaALLAH :64::64::49::49: simdi gelelim paylasima :)) 19 cu haftamdayim bebisim erkek olcak mis insaALLAH elevit hapinin yanina gyno ferro sanol hapini verdi doktorum en son gitigimizde 3 lü test yaptik bugün sonucunu ögrendim süper dedi funda hanim birsey yokmus elhamdulillah :34: dünde anasagligina gittik kontrolle bebisin kalp atislarini duyduk :46: ve bir de devit-3 vitamini diye bir demir damlasi verdi bana size de verdiler mi acaba ? cünkü ilk kizimda bana vermemislerdi de bu yeni mi cikti :) günde bir kere 9 damla alincakmis hem cok mutluyum hemde cok yorgun sicaklardan mi ne bilmiorum ama hep kendimi cok halsiz hissediyorum :(
eee sizler neler yaptiniz bakim ne var ne yok :) bebisler göbisler ne alemde :26::1:

hoş geldin cnm nerdeydin sen yaa :43::43: bebişin erkekmiş gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah :emir_bebek: testinde güzel çıkmış :64::64::64: oh ne güzel sağlık ocağı en son bana tetenoz aşısı vurdu okadar sormak gerek sağol cnm :38: benim bebiş habire tekmeliyo babası hergün hissediyo artık :1::1::1:

evt yaa acayip herşey canım istiyo tv izlerken danino reklamı çıkdı çıldırdım eşim işten gelene kadar sağolsun getirmiş yedim rahatladım :1::1::1::1:

ay kiz ne güzel. ye aman ye :56::56: bana ne oldu ise artik yemek ile tamamen aram kesildi :S:37:
günde artik iki kerem yemek yiyom pek acikmiyom ne hikmetse sizler suan kac kilosunuz ? ben 58 olmusum :))) :49::49::49::49:

hahaha evet cicüüüm dogru göriiin :1: cok yogunum bu aralar birde babicim geldi elemenyeden ev is cocuk es babis le ugrasmaktan zor vakit buluyom :1: yakinda annemde gelcek insaALLaH ozaman biraz rahtlarim ins :34:
sen napiosun bakim hadi kizin hayirli olsun canim benim RABBIM hayirli bir evlat eyler insaALLAH :16::16::16::16: kizlar cok tatli ve cilveli oliii benim kiz da öyle :9:

evt cnm ama benim ki kız olması tahmin üzerine doktor kimseye söleme dedi bebişin bacak arasını görmedi malesef ve % 80 kız dedi görmediği halde :53: onun için hala belli değil :1::1: yarın doktora gidiyoruz teyzesi :emir_bebek: inşallah gösterir bu sefer tahlil verdi şekerime kanıma bakıcakmış sanırım yaptırmışdım ilk ay ama yeniden istiyorum dedi :41: habire kan alıyolar acıyo kolum :94: :1::1::1::1: sen nasılsın cnm bebişini hisseddin mi:26:

hoş geldin cnm nerdeydin sen yaa :43::43: bebişin erkekmiş gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah :emir_bebek: testinde güzel çıkmış :64::64::64: oh ne güzel sağlık ocağı en son bana tetenoz aşısı vurdu okadar sormak gerek sağol cnm :38: benim bebiş habire tekmeliyo babası hergün hissediyo artık :1::1::1:

bende iste dün yedim o tetenoz ignesini iki ay sonra gene asilancakmisim :1: iste asidan sonra hem kan aldi hemde o devit-3 ü verdi sana vermediler mi???

ay sen hissedionmu ben bisicik hisstemiom yaff hic kipirdami sankim dün iste kalpatislarini dinledik ebem demisti bakalim duyucazmi cünkü 20 ve 21 ci haftada duyuluyormus o cihazla elhd bizde duyduk ebem iyi bir süpriz oldu dedi hehe:1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

men geldiiiim cici annisleeer uzun zamndir ugrayamadim iyisinizdir insaALLAH :64::64::49::49: simdi gelelim paylasima :)) 19 cu haftamdayim bebisim erkek olcak mis insaALLAH elevit hapinin yanina gyno ferro sanol hapini verdi doktorum en son gitigimizde 3 lü test yaptik bugün sonucunu ögrendim süper dedi funda hanim birsey yokmus elhamdulillah :34: dünde anasagligina gittik kontrolle bebisin kalp atislarini duyduk :46: ve bir de devit-3 vitamini diye bir demir damlasi verdi bana size de verdiler mi acaba ? cünkü ilk kizimda bana vermemislerdi de bu yeni mi cikti :) günde bir kere 9 damla alincakmis hem cok mutluyum hemde cok yorgun sicaklardan mi ne bilmiorum ama hep kendimi cok halsiz hissediyorum :(
eee sizler neler yaptiniz bakim ne var ne yok :) bebisler göbisler ne alemde :26::1:

hayırlı olsun oğluşun allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

meysanur listeye baktın mı 16 tane erkek :emir_bebek: bebişimiz var 11 tane kız :12: bebişimiz var :64::64::64::64:

ne var ne yok güzel annelr
:16:

elhd canim iyilik güzelik masALLAH bakiomda yeni yeni cici anneler gelmis topige ben yokken dolmus burasi :64::64::64::65::65::65::66::66::66: sizde iyisiniz insaALLAH :49::49::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun oğluşun allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

ALLAH razi olsun canim RABBIM cünlemize saglikli sihatli bebisler ve dogum nasip etsin insaALLAH hepimiz mutlu mutlu kucagimiza aliriz insaALLAH:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49:
ama sanki zaman durdu gibi geliyor bana gecmek bilmiyor :) sizde de öylemi aceb :26::1:

evet gülüm masaALLAH vede listemizde baya büyümüs süper ya :64: ben asyalara kaymisim :1::1:
güzel RABBIM hayirlisi ile kucaklarimiza almaya nasip etsin insaALLAH

amin canım amin evt bazen düzenliyorum bide cinsiyetini öğrenenleri başa atıyom :1::1::1::1:

elhd canim iyilik güzelik masALLAH bakiomda yeni yeni cici anneler gelmis topige ben yokken dolmus burasi :64::64::64::65::65::65::66::66::66: sizde iyisiniz insaALLAH :49::49::emir_bebek::emir_bebek:

ALLAH razi olsun canim RABBIM cünlemize saglikli sihatli bebisler ve dogum nasip etsin insaALLAH hepimiz mutlu mutlu kucagimiza aliriz insaALLAH:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49:
ama sanki zaman durdu gibi geliyor bana gecmek bilmiyor :) sizde de öylemi aceb :26::1:

iyiyim çok şükür canım :29:

uyyy SIIRLICUUUM da gelmis hosgelmisin gülo :64::64::64::64::64: nasilsin bakim nezamandir görüsemiok :)):59:

:46::46: oouu selam canim nasilsin? bizde iyilik guzellik iste, tebrikler seninki de oglanmis :46: bende de pipi cikti, :52:
bazi sorunlari ve dusuk tansiyonu cikmak sartiyla sihhatimle ilgili isler yolunda, bu aralar popomun uzerine oturamiyorum malesef iyneler yuzunden resmen MOR VE OTESI oldum :63::63:
gobisim de baya buyudu erkeklerde farkli cikar derlerdi dogruymus one dogru uzaniyor karnim insallah resimleri koyucam KUBIYE duyurulur :49::49: benden bu kadar.
esin gelmis gozum aydin, hep bir arada kizli oglanli mutlu mesut yasayin insallah
vakit buldukca gel ozletme kendini. :54::54:

Back
X