Günaydınlar.
Alışveriş konusu en sevdiğim konu, konuştukça mutlu oluyorum, vitrinlere baktıkça da... Dün öğretmen arkadaşlarımla da konuştuk. Bebeğin ihtiyacı olabilecek şeyleri. Çıkıp alışveriş yapasım var. Ama tatile girince daha çok boş vaktim olacak, inşallah o zaman gezerim diyorum. Hem annem de olur yanımda. O daha iyi anlar, ne lazım, ne lazım değil. Wenice'e baktım ben geçen, çok fazla bir şey bulamadım ama fiyatları gayet uygun. Chicco'ya baktım, güzeller ama fiyatları acayip pahalı. Bir çıtçıtlı badi 33 TL. Normalde Wenice'de 3 tanesi 17 TL. Zaten çok az giyecekler, Allah nasip ederse büyüyecekler hemencecik, o yüzden fazla pahalı şeyler almak istemiyorum. Sevi Bebe ve İdil Bebe'nin ürünlerini çok duyuyorum. Onların fiyatları nasıl acaba?
Kızlar bu sabah uyandım, ama yataktan kalkmadım bir süre. Sol bacağım dünki kazanın etkisiyle biraz ağrıyor. Ama çok şükür başka bir sıkıntım yok. Sabah kalkmak üzereydim ki göbek deliğimin sol tarafında bir gerginlik hissettim. Böyle yumurta gibi kabardı orası, sonra elimi koydum, 1-2 saniye sonra geçti o gerginlik. Acaba bebeğimi mi hissettim? O yer değiştirmiş olabilir mi? Çok mu erken bunu hissetmek için? Ay çok heyecanlandım. Acaba bebeğim miydi ki o... Yavrusu benim... Annesinin biriciği... Rabbim hepimizin bebişlerini korusun, bize bağışlasın onları. Aminnnnn.