• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben doktorumun tüm ısrarına rağmen normal doğum yapmak istiyorum
artık oda pes etti zaten sana şu gün gel desem de gelmiyceksin nasılsa diyo :9:
ben biraz takığım heralde geleceği zamana kendi karar versin istiyorum
bide o heyecanı yaşamak istiyorum piskopat mıyım sizce ?

neden psikopat olasın bende tam senin gibi düşünüyorum inşallah bir terslik olmazsa bende normal taraftarıyım o anı görmek istiyorum ne kadar acı versede ki acıda biraz böyle birilerinin bizi korkutmalarıyla oluyor ablam 20 sene önce yarım saat içinde doğum yaptı ve hiç zorlanmadığını söylüyor

yahu o kadar cok normal diye baslayıp sezaryene donen dogum biliyroum ki yapın direkt epiduralli sezaryen gitsin di mi..
ondan sonra da diyor ki hmm ama o ara ligler baslamıs olacak mac olursa bilemem :)) enteresan ve cılgın doktorum!

ben bızımkıyle konusurken, kaşlarım düşük küçük emrah modeli ağlamaklıyım her daim:1::1:
huylu olduğumu da biliyor ultrasonla bakarken göbek deliğime dokunduğunda kaç kere sıçrayıp eline vurdum:27:
daha göbek deliğine huylananın pıtısını yoklarsan alnının çatısına yersin tekmeyi,
ben olsam hiç uğraşmam valla bayılt kes at kenara:49:
cok ruhsuz gordum kendımı:23:

yahu o kadar cok normal diye baslayıp sezaryene donen dogum biliyroum ki yapın direkt epiduralli sezaryen gitsin di mi..
ondan sonra da diyor ki hmm ama o ara ligler baslamıs olacak mac olursa bilemem :)) enteresan ve cılgın doktorum!

benim tek korkum akşam trafiğinde sancılanmak istanbul da iş çıkışı saati bazen 1 saati geçiyo evden hastane arası
sezeryan olucaksada tamamen bayıltsınlar daha iyi zaten

doktorum bana seninki sezeryan olucak dedi iğne kullandığım için bende spinal istiyorum genel anestezi istemiorum uygunsa onu yaptırıcam cuma sorucam kendisine bakalım ay birde öle bayılamam ben çocuğum karışır değişirler falan die zaten öle bi paronoya sardı beni şimdiden herkesi tembihliyorum walla ii bakın bebeğime genel anestezi olursam die :37:

neden psikopat olasın bende tam senin gibi düşünüyorum inşallah bir terslik olmazsa bende normal taraftarıyım o anı görmek istiyorum ne kadar acı versede ki acıda biraz böyle birilerinin bizi korkutmalarıyla oluyor ablam 20 sene önce yarım saat içinde doğum yaptı ve hiç zorlanmadığını söylüyor

benim de 10 yaşında bi kardeşim var annem hastaneye gidip 1 saat içinde doğurdu
kesinlikle normal doğur diyo vucut kendini daha çabuk toparlıyo yenileniyo gibi geliyo bana

canım biliyorsun belki hatırlarsın benim eşim de çerkez ve ailesinde ablasıyla ve abisiyle konusulmus kucukken, onlar anlıyor ama benim kocişte konusmamıslar hicbir sey bilmiyor.. bence konusun yani

ewt biliyorum canım gelinimsin sen benim :)))

işin kötü tarafı ben bilmiyorum :( ben bilsem problem değil anlıyorum ama cevnı cerkesce veremiyorum buda kötü işte çocuk bakıcak baba ayrı telden çalıyor anne ayrı olmadı bende oğlumla birlikte öğrenirim artık :)

bende basta normal dogum dıyordum ama sımdı hayatta yapamma dıom epıdural sezeryan ıstıom sıpudural dogumdan sona agrı yapıomus heralde epıduralde ama devamlı egrı kesıcı verıolarmıs ayy hepsınden korkuom aslında doguramıcam heralde ben bu cocugu ıcımde kalsa ben ona ordan baksam ...

doktorum bana seninki sezeryan olucak dedi iğne kullandığım için bende spinal istiyorum genel anestezi istemiorum uygunsa onu yaptırıcam cuma sorucam kendisine bakalım ay birde öle bayılamam ben çocuğum karışır değişirler falan die zaten öle bi paronoya sardı beni şimdiden herkesi tembihliyorum walla ii bakın bebeğime genel anestezi olursam die :37:

o korku bendede var sanki kaybedicekler çocuğu eşime sıkı sıkı tembihliyorum doğumhanenin kapısından ayrılmak yok diye
oda koskoca hastane bi senin çocuğun mu var diyo bende kardeşimide yedeğe aldım o durmazsa her ihtimale karşı:9:

brüt 1800 ün işverene masrafı 387 civarı, Net 1800 ün ise 540.
izinliyken hiç masrafın olmaz, raporda SSK vs ödenmez çünkü
alacağın para ise BRUT ücretin 2/3 ü

Arkadaşlar doğum iznindeyken işyeri sigortayı ödemeye devam edebiliyormuş, tabi şirket insiyatifine kalan birşey.Daha sonra sigortaya maaşını aldığına ilişkin bir dilekçe verip sigortadan da doğum parasını alıyormuşsun bu şekilde yapacak olan var mı?

o korku bendede var sanki kaybedicekler çocuğu eşime sıkı sıkı tembihliyorum doğumhanenin kapısından ayrılmak yok diye
oda koskoca hastane bi senin çocuğun mu var diyo bende kardeşimide yedeğe aldım o durmazsa her ihtimale karşı:9:

ay öle walla ama napım neler okuyoruz bizimde böle endişelenmemiz normal heralde :63: walla ben yedek medek dinlemiorum herkesi tembihliyorum :9:

ya benimde böyle bir korkum var normal doğum istiyorum ama ya karışırsa diyorum hemen verseler kucağıma

ay öle walla ama napım neler okuyoruz bizimde böle endişelenmemiz normal heralde :63: walla ben yedek medek dinlemiorum herkesi tembihliyorum :9:

bide bize önce erkek dediler bayağa bi süre erkek bildik
sonra kız mış meğerse dediler oda bilinçaltıma işledi sanırım doğurduğum bebişimi görmek istiyorum doğumhaneden çıkmadan :77:önce

Canım
doktorun işbaşı raporu verirse başlayabilirmişsin
doktorunla konuşman gerekiyormuş
şimdi başka bir mali müşavir ile görüştüm. O daha bilgili bu konuda

benim de 10 yaşında bi kardeşim var annem hastaneye gidip 1 saat içinde doğurdu
kesinlikle normal doğur diyo vucut kendini daha çabuk toparlıyo yenileniyo gibi geliyo bana

evt ya benim annemde,eşimde kesinlikle normal olsun istiyorlar ama bakalım kısmetimize ne çıkacak:)bende korkuyorum yapabilirmiyim bilmiyorm ama çok merak ediyorum nasıl olacağını doğrusu:9:

ya benimde böyle bir korkum var normal doğum istiyorum ama ya karışırsa diyorum hemen verseler kucağıma

ay canım normalde nie karışsın ayık olucan zaten direk kucağına veriolar ben genel anestezili sezeryanda karışır die korkuorum olmazda işte bizimki kuruntu ondan spinal istiyorum ayık olimki direk görim die :27:

Kızlar günaydın/tünaydın. :9:

Nasılsınız? Biz dün hem kızıma hem bana güzel ciciler aldık. :16: Ayaklarıma kara sular indi ama neyse ki değdi buna. :9:

Başka bir topikte gördüm de aklıma geldi, göğüs ucu kremi kullanmaya başladınız mı? Şimdiden kullanmak gerekir mi? Hangi marka kremi aldınız/alacaksınız? Benim göğüslerimde kaşıntı var ama göğüs ucumda yok. Yine de kullanmam gerekir mi? Bilenler cevaplarsa sevinirim.

evt ya benim annemde,eşimde kesinlikle normal olsun istiyorlar ama bakalım kısmetimize ne çıkacak:)bende korkuyorum yapabilirmiyim bilmiyorm ama çok merak ediyorum nasıl olacağını doğrusu:9:

ben hep normal doğurmak istiyodum ama kısmet değilmiş napalım çok istertim bebeğimi sancısıyla her yönüyle hissedim ama olmadı walla doğurabiliosanız normal doğurun :59:

bende eşim heycan falan yapar diye ablamı düşünüyorum kuş uçurtmaz :9:

normal isteyenleri tebik ediyum:) büyük cesaret.. benim eşim sezeryan istiyo zaten ( programsız işlere tahammülü olmayan, dakik bir adamdır kendileride ) günü saati belli olsun, süprizlerle karşılaşmayalım diyo.. bide benim o kadar sancı çekmemi istemiyormuş... benimde gönlüm sezeryandan yana.. epidural normalden de korkuyorum ben, ağrı olmayınca, ıkınma hissi yeterli olmuyomuş, ıkınamam çocuğu zor durumda bırakırım die korkuyorum....

bebekler karışır siye ayrıca korkuyorum.. eşimi tembihliyorum sürekli, doğuma girmezsen kapıdan ayrılma sakın bebekler karışmasın diye.. adam yüzüme uzaylıymışım gibi bakıyo:)

bide eşimin yengesi, 2. çocuğunu hastanenin koridorunda doğurmuş, doğumhaneye kadar gidememiş, eşimde yanındaymış.. öyle bişi yaşamaktan korkuyo:) geçirdiği travmalar var garibimin:)

ay canım normalde nie karışsın ayık olucan zaten direk kucağına veriolar ben genel anestezili sezeryanda karışır die korkuorum olmazda işte bizimki kuruntu ondan spinal istiyorum ayık olimki direk görim die :27:

bende onu diyorum işte ayık olucağım halde bunun korkusunu yaşıyorum :18: kimselere diyemiyodum siz acınca konuyu söyledim

Back
X