2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kahireden ibrahim paşa canım başınız sağolsun..mekanı cennet olsun inşallah..geride kalanlara uzun ömür versin Rabbim..

Arkadaşlar 3 gündür hastanedeyim..berbat bi sancıyla acile zor attım kendimi sabahın 9 unda..gece başlamıştı 3 gün önce ama,eşim İstanbuldaydı ve yanlızdım..kimseyi de arayamadım ha şimdi geçer ha sonra geçer diye..ağlıya ağlıya uyumuşum..

sabah dayanamadım tabi...
NTS ye girdim..Ultrasona girdim..Oğlum baskı yapmış ve rahim yolunu çok kısaltmış yani biraz daha baskı yapsaymış daha 34. üncü haftada doğum kanalını açacakmış..önceki sezeryan dikişlerim de hassasslaşmış baskıdan..çok hareketli olduğu için olmuş bunlar...
Müşade altında tutmam gerek,tahlillerin var dedi..kocamı aradım hastaneye yatırıyo beni dedim..hemen atlayıp ilk uçağa geldi..kızı da bakıcısına aldırttım..
2 gece 3 gündür takip altındaydım..her 2 saatte bir nts,saat başı rutin kontroller..bugün dayanamadım çıkar beni artık hastaneden dedim..tuvalet harici ayağa kalkmam yasakmış..nasıl olucaksa o!!!! kimim kimsem yok bi kocam bi kızım yani..kızı 1 saat bakıcıya bıraksam parasıyla.. kaynanamın gönderdiği kargo geldi..hani şu "sen tek bi mendil bile alma herşeyi ben aldım" dediği kargo!!!!!!!!!!! 3 takım zıbın (takım değil aslında ayrı ayrı desenli aynı renk karmaları) 1 tane eşşek ölüsü yorgan,altına ben girsem kollarımı kaldıramam,3 minik yastık...bu kadar!!! cinlerim tepeme çıktı...
Kasım 1 e kadar sabreder inşallah oğluşum...yoksa naparız erken erken yaw..hergün iğne yaptılar bebeğin akciğerleri hızlı gelişsin diye,erken doğum riski taşıdığım için..
Bana 1 ünite kan verdiler..ekstra bi makineden mai dedikleri bi ilaç verdiler serumla..2 poşet normal serum,anitibiyotik iğne ( idrar yollarımda hafif enfeksiyon varmış)...

Çıktım geldim işte eve...
Allahım yardım ersin zamanında sağlıkla doğsun bebişlerimiz....

Pozer cim bu akşam yollıycam kargoyu inşallah...eşim göndericek..3 gündür vestiyerde asılı duruyo poşetli :)))))

Öpüyorum kızlar..

cnm çok çok geçmiş olsun
bu kadar heyecanla kal inşallah
tut pıtışını :)

odadaki kağıt imha makinesini birimin değerli 2 çalısanı bozdular..

ugrastılar yapmak için birinin aklına gelmedi çöp kısmını acıp tıkanan yeri temizlemek..

bekledim durdum..

dayanamadım kalktım..

actım çöp kısmını .. çekmeye calısırken makine sen devril.. Allahtan üstüme yıkılmadı..

belim acıdı sadece..

bizim müdür yrdcısının olaya yorumu.. 3 kişi bi işe basladılar az kalsın 4 kişi tamamlıyorlardı..

Allah korusun.. kızım dur yerinde annem...

slm kızlar bayadır uğrayamadım foruma rahatsızlananlara geçmiş olsun bakamadım fazla geçmişe doğuran falan yok dime durun az daa..benimde ağrılar kasılmalar tam gaz devam geçen hafta doktora gittiğimde bide idrarda enfeksiyon çıktı onla uğraştım salı ya da çrş tekrar gitcem bakalım geçmiştir inşlh..çektiğimiz agrılar yetmiyomuş gibi bide dün akşam oğluyla bugünde anası beni deli etti sinirdençatlıycam ya ben çok herşeye takılır oldum yada bunlar üstüme geliyoo..kadın hırka örmüş onu getirdi iyi hoş ne güzel teşkkr ettik sonra yatağına bakıym dedi ben yatağı hazırlamıştım baktı bu derin falan dedi bende evet öyle bide altında ayrıca bi yorgan ve yatakta var falan dedim ama asansorlu inince öle derin olmuyo dedim zaten geceleri burda yatırcam gündüz yatırmam burda dedim,o da yok yatagından başka yerde yatıramazmışım yatagında yatmaya alışsınmış falan filan bende dedim ben yatağına alışmasını istemiyorum sonra başka biyere gttiğmde uyumaz dedim(ki bura annemler oluyo o da bunu çok ii bilio ondan diyo).sonradanda lafı çeviriyo yok başka yerde üşürmüş başka yer dediğin oturduğumuz o da sanki malikanede oturuyoruz 15 tane odamız varda soğuk olcak uyumadığı zamn zaten oturduğumuz odada durcak beşiğide yatak odamda sanki ben sabahtan akşama kadar yatak odasında oturcam bu böyle herşeye karışcak beni deli etcek kesin kavgalar beni bekliyo yani bi çocuğumuzu rahat rahat büyütemiycez sanki herşeyi onlar biliyo tamam onun bildiği şeylerde elbet var ben bilmediklerimi sorucam ama yatırcağım yere kadarda karışmasın bi zahmet ya off

slm kızlar bayadır uğrayamadım foruma rahatsızlananlara geçmiş olsun bakamadım fazla geçmişe doğuran falan yok dime durun az daa..benimde ağrılar kasılmalar tam gaz devam geçen hafta doktora gittiğimde bide idrarda enfeksiyon çıktı onla uğraştım salı ya da çrş tekrar gitcem bakalım geçmiştir inşlh..çektiğimiz agrılar yetmiyomuş gibi bide dün akşam oğluyla bugünde anası beni deli etti sinirdençatlıycam ya ben çok herşeye takılır oldum yada bunlar üstüme geliyoo..kadın hırka örmüş onu getirdi iyi hoş ne güzel teşkkr ettik sonra yatağına bakıym dedi ben yatağı hazırlamıştım baktı bu derin falan dedi bende evet öyle bide altında ayrıca bi yorgan ve yatakta var falan dedim ama asansorlu inince öle derin olmuyo dedim zaten geceleri burda yatırcam gündüz yatırmam burda dedim,o da yok yatagından başka yerde yatıramazmışım yatagında yatmaya alışsınmış falan filan bende dedim ben yatağına alışmasını istemiyorum sonra başka biyere gttiğmde uyumaz dedim(ki bura annemler oluyo o da bunu çok ii bilio ondan diyo).sonradanda lafı çeviriyo yok başka yerde üşürmüş başka yer dediğin oturduğumuz o da sanki malikanede oturuyoruz 15 tane odamız varda soğuk olcak uyumadığı zamn zaten oturduğumuz odada durcak beşiğide yatak odamda sanki ben sabahtan akşama kadar yatak odasında oturcam bu böyle herşeye karışcak beni deli etcek kesin kavgalar beni bekliyo yani bi çocuğumuzu rahat rahat büyütemiycez sanki herşeyi onlar biliyo tamam onun bildiği şeylerde elbet var ben bilmediklerimi sorucam ama yatırcağım yere kadarda karışmasın bi zahmet ya off

dert ettiğin seye bak tatlım.. hehe dicen bildiğini okuyacaksın..

kızım kayınvalideyle laf yarısına girilmez ..

öğretmedimi sana kimse bunu..

kızım kıymetli gelin haklısın diyip bildiğini okuyan oluyor... azcık salaklıga da vurcan..oldu bitti..

şimdi sen bunumu sıkıntı ettin kendine.. konussun o .. peahh..

kızım kıymetli gelin haklısın diyip bildiğini okuyan oluyor... azcık salaklıga da vurcan..oldu bitti..

simir bunu beğendi... aynen böyle canım, sallamıcaksın... bakarız duruma göe filan diyip geçiştirseydin... artık bu son günlerde kafaya takacağımız son şey kaynanalar olsun

canım valla bende öyle yapıcam ama bu kadın şimdi zırt pırt geliyo çocuk doğunca sabahtan gelir akşama anca gider ister istemez ben yine bildiğimi okuyunca kavga etcez amaaan ne biliim işte off sinir etti beni

simir bunu beğendi... aynen böyle canım, sallamıcaksın... bakarız duruma göe filan diyip geçiştirseydin... artık bu son günlerde kafaya takacağımız son şey kaynanalar olsun

bencede..

kaynana yüzünden canımı sıkamam..

ki en sonn kendi kızına olan tavrından sonra benim için yeri cok değişmiştir.. bundan sonra hic takmam...

canım valla bende öyle yapıcam ama bu kadın şimdi zırt pırt geliyo çocuk doğunca sabahtan gelir akşama anca gider ister istemez ben yine bildiğimi okuyunca kavga etcez amaaan ne biliim işte off sinir etti beni

alırsın bebeğini odanda uyursun

1-2 gelir sonra o da sıkılır gelmez ..

Hey maaşallah herşey çok süper görünüyor.Allah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmamızı nasip etisin canım.Sağlıkla sıhhatle kullanman dileğiyle...

:49:Kızlar son haftalar artık :nazar: Canlarınızı sıkmayın, takılmayın böyle şeylere ve kimseden de bi beklentiniz olmasın:61: Sonuçta bizler başkalarına güvenerek yapmadık bu bebişleri tabi insan bekliyor ama alan alsın gelsin hediyesini almayanda kalsın:63:

:64:Kızlar aşağıdaki karikatür son zamanlarda bana söylenen şeylerle o kadar özdeşleştiki eminim bunu sizede söylüyorlardır.Biraz keyfiniz yerine gelsin diye ekliyorum nette gezinirken buldum hoşuma gitti sizlerlede paylaşmak istedim :27:

Eki Görüntüle 269229

hahahahahah gerçekten yaa, son zamanların uyuyabildiğin kadar uyu ve son zamanların gezebildiğin kadar gez.Sonra hep biz geleceğiz diyorlar.Ne uyuyabilecek kadar rahatım geceleri, ne de eskisi gibi fink atacak mecalim var.Şimdiden gelin sonra bebeğimizle gezeceğiz evde bulamazsınız bizi diyorum.Ben sinir olacağıma onlar sinir olsun:)))

slm kızzlarr bebişin eşyalarını ütülüyodum ay ne zormuş ya bende minicik şeyler nolcak ki diyodum:37: mintiri mintiri belim ağırdı mola verdim. bide az önce görümcem aradı en son 5aylıktı aradığında aklına gelmişim vaay dedim. bunun 2 çocuğu var kızı 3yaşında işte. bana beşik alma getircem diyo zahmet etme dedim:60:
beşik mi kaldı herşeyi bitti. oda zaten hani eski tahta beşikler olur ya filmlerde ondan vardı çok rahat ben ikisinide onda büyüttüm diyo he he dedimiyi getir ozaman.bi ihtiyacın varmı bile demedi bu arada kaç ay önce yok ben kızın arabasını veririm kıyafetini veririm almayın deyip duruyodu. ben herşeylerimi aldım şükür. gerek yok onlara kaynanada iki hırka iki yelek getirmiş dünyayı yaptım diye salınıyo:60: ahh insanın kendi annesi gibi yok üçaylık maaşınla neler yaptı oğluşuma canım benim. bide sabırsızlanıyomuş doğuma gelcekmiş görümcede yaşadık tam :37:

kızllaaarrr..... arkadasım aradı-34+5 te dogurmus bgn... kızı olmus 2.750 gr masallah dıyorum ve sızı hazırlıklarınızı bıtırmeye davett edıyorum... oyalanmayın bacılarrr sabırsız cıktıı bızımkıler baksanızaaa..

burcu, firuz sizede geçmiş olsun...

face teki grup kapatılsın diye kampanya baslatcam az kaldı..

ben burda takip edemiyorum.. anca mail olarak geliyor..yeni acılan konular..

craftynin lohusa serbeti tarifi ..

betülün yeni aldığı ciciler ve kapı süsünü biz göremiyoruz mesela...

eminönü maceralrını hic saymıyorummmm ...

ve sedanın made ve ibo için evlerine internet alması konusundaki düşüncesine de sonuna kadar katılıyorum. arz ederim...

benim gibi face te olamayanlardan da destek bekkliyorummmmm...

arkadandayız canm bencede olmasın orda grup falan ya kıskanıyoruz biz...:47:
bu aradaaa
dedim di ya size teyzemin eşi avizeci ordaki avizeler çok pahalı ben yaparım size demişti
ben de tereddütte kalmıştım küre avize alcaktım
adama da bişi diemedim tabi bi gelsin bakim die
geldi dün avizeeee
odaya nasıl uyan nasıl güzel nasıl şirin şeker bişi oldu :nazar::nazar:
bi an önce oda yerleşsin fotolarını göstermek için can atıorum size
belki herkes beğenmez belki bana öle gelio şimdilik ama
rüya gibi oldu meleğimin odasııı:nazar::nazar::nazar:
koltuk gelince kapayacak mı odayı bi onu merak ediorum

canım güle güle kullansın NİL bebek.. bu arada senin kutu fikrin hepimize yol gösterici oldu sanırsam :32: bende hastane için kutulardan aldım kendim yapıcam netten resmi var gerçi onu eklim yapana kadar

ne güzel olmuş ADA hanımın dolabı. güle güle kullansın kız çocuklarına neden bukadar çok seçenek var ya aldıkça alası geliyor insanın..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:33::33:
hoş geldin cicim yokluğun cidden hissedildi katılıyorum kızlara

canım geçmiş olsun... kayınvalideleride sallıyoruz hı hı deyip geç bildiğini yap bak fatma ne güzel özetlemiş olayı bende aynı fikirdeyim ....

bu aşağıdaki kutulardan bebekli olandan yapıcam bende BİRMAX tan verdiğim siparişler elime geçti kutularım krem bebeklerim aynı kurdelemiz de biri pembe puantiyeli diğeride sade beyaz yada pembe organze olcak haftasonu yaparsam eklerim...

Eklentiler

• $KUTU-BEBEK-SEKERI-CESIT-CESIT-1-TL__21012094_0.webp
    $KUTU-BEBEK-SEKERI-CESIT-CESIT-1-TL__21012094_0.webp
    15 KB · Görüntüleme: 26
lifeisnoteasy çok geçmiş olsun o kadar sıkıntı yaşamışsın, bide kayınvalidenin yaptığını sıkma canını, herşeyini yapmışsın zaten herkes yaptığı ile kalır bebişinde onlar onu ne kadar seviyorsa o kadar sevicek haklarını öyle vericek merak etme sen

kızllaaarrr..... arkadasım aradı-34+5 te dogurmus bgn... kızı olmus 2.750 gr masallah dıyorum ve sızı hazırlıklarınızı bıtırmeye davett edıyorum... oyalanmayın bacılarrr sabırsız cıktıı bızımkıler baksanızaaa..

ALLAH analı babalı büyütsün... benimle satı aynıymış. canım bir sıkıntısı falan varmıydı nedir erken doğum hikayesi... bebek ne durumda

ay bi panik oldum haftaya bende 34 + lara geçecem sankı haftaya doğuracakmısım gıbı hıssettım birden.aşagı yukarı bıttı hersey ma var yıne inceden işler

Ay kızlar size anlatmadım. Annemle babam, benim tontonlarım, kızım için para biriktirmişler. :) Bozuk paraları bir kapta biriktirmişler. Uzun bir zamandır yapıyorlarmış bunu. Annem ayrı bir kapta, babam ayrı bir kapta ellerine geçen bozuk paraları biriktirmişler. Annemin kutusundan 1 lira 50 kuruş pek çıkmadı, hep 10 kuruş 25 kuruş filan çıktı. :D Harcadım onları ben, ekmek alırken falan lazım oluyo diyo, kuzum benim yaa. Babam eline ne kadar bozuk geçtiyse biriktirmiş. Buraya getirdiler, bütünlettirdik paraları. 135 TL tuttu. Bununla torunumuza bir şey alırsın dediler. Zaten yatağını, uyku setini, battaniyelerini, alt açma bezlerini, ilk bebek bezini hep onlar aldı, bunu da ekstra verdiler. :) Biz de mama sandalyesi almaya karar verdik. Tabi onun için erken ama başka pek ihtiyacımız kalmadı. Hatıra olsun diye mama sandalyesi alıcam kızıma o parayla inşallah... Annecim, babacım, tontonlarım benim yaa. Çok seviyorum onları. Allah onlara sağlıklı ve hayırlı ömürler versin.

ne varsa kendı aılende var.bizimkilerde beşikti arabaydı almak ıstedıler ama eşim istemedi çünkü onun ailesi almayınca kendını kötü hissedermiş.ama yinede yorgandı yastıktı kıyafetti almış annem. karsı tarafta ses yok.aldıklarınıda sanmam bi kaç el örgüsü hırka yelek vardır hepsi odur.

burcu, firuz sizede geçmiş olsun...

arkadandayız canm bencede olmasın orda grup falan ya kıskanıyoruz biz...:47:

canım güle güle kullansın NİL bebek.. bu arada senin kutu fikrin hepimize yol gösterici oldu sanırsam :32: bende hastane için kutulardan aldım kendim yapıcam netten resmi var gerçi onu eklim yapana kadar

ne güzel olmuş ADA hanımın dolabı. güle güle kullansın kız çocuklarına neden bukadar çok seçenek var ya aldıkça alası geliyor insanın..

hoş geldin cicim yokluğun cidden hissedildi katılıyorum kızlara

canım geçmiş olsun... kayınvalideleride sallıyoruz hı hı deyip geç bildiğini yap bak fatma ne güzel özetlemiş olayı bende aynı fikirdeyim ....

bu aşağıdaki kutulardan bebekli olandan yapıcam bende BİRMAX tan verdiğim siparişler elime geçti kutularım krem bebeklerim aynı kurdelemiz de biri pembe puantiyeli diğeride sade beyaz yada pembe organze olcak haftasonu yaparsam eklerim...

canım birmax bu sekilde hazır mı gönderdi sana yoksa sen üstündekiler kendin mi yaptın..

Back
X