- Konu Sahibi bebegim_01
- #31.401
kahireden ibrahim paşa canım başınız sağolsun..mekanı cennet olsun inşallah..geride kalanlara uzun ömür versin Rabbim..
Arkadaşlar 3 gündür hastanedeyim..berbat bi sancıyla acile zor attım kendimi sabahın 9 unda..gece başlamıştı 3 gün önce ama,eşim İstanbuldaydı ve yanlızdım..kimseyi de arayamadım ha şimdi geçer ha sonra geçer diye..ağlıya ağlıya uyumuşum..
sabah dayanamadım tabi...
NTS ye girdim..Ultrasona girdim..Oğlum baskı yapmış ve rahim yolunu çok kısaltmış yani biraz daha baskı yapsaymış daha 34. üncü haftada doğum kanalını açacakmış..önceki sezeryan dikişlerim de hassasslaşmış baskıdan..çok hareketli olduğu için olmuş bunlar...
Müşade altında tutmam gerek,tahlillerin var dedi..kocamı aradım hastaneye yatırıyo beni dedim..hemen atlayıp ilk uçağa geldi..kızı da bakıcısına aldırttım..
2 gece 3 gündür takip altındaydım..her 2 saatte bir nts,saat başı rutin kontroller..bugün dayanamadım çıkar beni artık hastaneden dedim..tuvalet harici ayağa kalkmam yasakmış..nasıl olucaksa o!!!! kimim kimsem yok bi kocam bi kızım yani..kızı 1 saat bakıcıya bıraksam parasıyla.. kaynanamın gönderdiği kargo geldi..hani şu "sen tek bi mendil bile alma herşeyi ben aldım" dediği kargo!!!!!!!!!!! 3 takım zıbın (takım değil aslında ayrı ayrı desenli aynı renk karmaları) 1 tane eşşek ölüsü yorgan,altına ben girsem kollarımı kaldıramam,3 minik yastık...bu kadar!!! cinlerim tepeme çıktı...
Kasım 1 e kadar sabreder inşallah oğluşum...yoksa naparız erken erken yaw..hergün iğne yaptılar bebeğin akciğerleri hızlı gelişsin diye,erken doğum riski taşıdığım için..
Bana 1 ünite kan verdiler..ekstra bi makineden mai dedikleri bi ilaç verdiler serumla..2 poşet normal serum,anitibiyotik iğne ( idrar yollarımda hafif enfeksiyon varmış)...
Çıktım geldim işte eve...
Allahım yardım ersin zamanında sağlıkla doğsun bebişlerimiz....
Pozer cim bu akşam yollıycam kargoyu inşallah...eşim göndericek..3 gündür vestiyerde asılı duruyo poşetli :)))))
Öpüyorum kızlar..
cnm çok çok geçmiş olsun
bu kadar heyecanla kal inşallah
tut pıtışını :)