2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
seduscum been normalde kayinvalideme anne sunu alalim ya da bak bu guzel bunu alalim diyemem ki neyse canim dediklerine inaniyorum benim 1-2 tane pijama takimim var yikadim onlari alicamn ben hastenedeykende artik o esyalari filan getirir yanima neyse iste boyle hayirlisiyla saglikli bir bebegim olsunda gerisi bos

o bacak kasığı ağrısı bende çok oluyo bazen şöyle tülbent gibi bişey bulup sıkıyorum rahatlıyo valla:1: delüyüm ben. siyatik ile ilgili olabilirmiş.siyatik damarları geriliyo ya artık ondan ötürü olabiliyomuş bide magnezyum eksikliği dedi dr.

magnezyum da içiom
soğutucu ilaç da sürüom
kocaya masaj da yaptırıom
yok yok geçmio manyak ağrı
zaten ağalar gibi bacaklarım açık oturuom
kapayamıom göbekten ahahah
iğrenç bi görüntü

3 hafta daha duramam ben bölee amannn töbe de 37 olsun gelsin banane yaaaaa
benim de bu hafta sonu bitecek işim sonra gerçekten dinlenmeliyiz artık !

bu tür bi konuşma ekim annelerinde de olmuştu:60:
kul söyler, kader gülermiş:66:
çok hoşuma gitmişti bu söz....
:14::14:daha 37 ye 3 haftam var benim:14::14:

bir de bacaklarım öldürecek beni
biri alsa bi mengeneye sıkıştırıp çekse gerse ohhhh
yok ölecem kasılmaktan
karın diil bacak kasığı benimki
kız oraya mı indi acep

az kaldı normal olarak alacaz biz bu kızları kucağımıza ve bizim topik bizim sayemizde normal patlaması yapacak.

:66::60::60::60: şu kızı şimdiden gezmeye alıştırma. doğar doğmaz anne gel bi dışarda tur atalım demesin:60::60:

Desin zaten eşime de söyledim bugün çocukta gaz olmaması için akşam saatlerinde giydircem evin önüne bile olsa çıkarcam ki dikkati dağılsın kolik olmasın kuzum dedim. Ben çocukların doğada insanlar içinde parkta daha iyi ve daha sağlıklı büyüyeceğine inanıyorum. Büyük kızımı 5 günlükken haziranın 1 inde dışarda güneş var diye kısa kollu bodysiyle balkona çıkarmıştım ayy yerim onu o güneşten nasıl rahatsız olmuştu. Şimdi salonda yayılmış ödevler bekler vaziyette geldiğinden beri e2 izliyor.

magnezyum da içiom
soğutucu ilaç da sürüom
iğrenç bi görüntü

bacım sık dişini sen iki haftaya doğrur kurtulursun bence:1:

gece kac kere sag sol yaptim bilmiyorum donmekten canim cikti cok kasiklarim agridi bir de normalde ben fazla wc ye kalkmam ama aksam 2-3 defa filan gittim ayaktayken daha cok s1k1st1r1yo beni neyse tam uykuya daldim bi de ne olsun ayaklarimin ikisine birden feci bir kramp cok kotu oldum :50: normalde hep okuyodum hani wc ye gitmekten uyuyamadiginizi yaziyodunuz bende son haftalarda basladi ..... kizlar ilk 3 ay bagirsaklarima cok gaz s1k1s1yodu bir de simdi basladi bu sorun ama bu defa daha cok agri yapiyo sizde de oluyo mu boyle sertlesmesi kasik agrisi ve asagi inmesi haric birde gaz sancisi cok feci oluyo hepsi birden :53:

sonunda evimdeyim teyzeleri tosunum buyumuş 2322 kılosu ama hala dönmemiş pekte niyeti yok galıba nst ile tanıştım sancı vs hiç bişi çıkmadı bizde durumlar böyle:69:

magnezyum da içiom
soğutucu ilaç da sürüom
iğrenç bi görüntü

:60::60::60::60::60::60::60: alemsin ya şu yorgun, bitkin halimle vallahi çok güldürdün beniiii allahta seni güldürsün emiii

magnezyum da içiom
soğutucu ilaç da sürüom
iğrenç bi görüntü

Ayyy onu biliyom uykumdan uyandırıyor. Hatta hadi gerinemiyorum bacaklarımı gereyim dedim bir sabah:57::57::57::57::57: Allah beni bildiği gibi yapsın fizyolojik tetanos denilen olay sbt bit kasılma ve kasılma geçiyor ama ağrısı baki kalıyor ölümlerden ölüm beğen en büyük korkum korkulu rüyam o bacak ağrıları. Onu ilk gebeliğimde de yaşamıştım. Son zamanlarda normal haberin ola. Çaresi yok. :50::50::50: soğuk su masajı biraz hafifletiyor.

Son düzenleme:
magnezyum da içiom
soğutucu ilaç da sürüom
iğrenç bi görüntü

magnezyum süt hepsini yapıyorum ama o alt baldırların agrıları geçmiyo sadece biraz gerince iyi gibi geliyo su ebru şallı nın point-flex diye ayak hareketi vardı onu yapıyorum sanki gerince rahatlıyo biraz acısada
katılıyorum sana bu şişlikler artarak giderse 3 hafta sonrasını düşünmek istemiyorummmm:20::20:

ya aynen ben de yarın 35. haftaya başlıyorum ve 39. haftada alacak dr eğer benimki durursa tabi ay ben nasıl durucam o zamana kadar diyorum eşime o da kızıyor bu gerçeği biliyordun yola çıkarken bu süreç 40 haftalık unuttun mu diyo ben de sen yaşamıyon tabi bilsen ne hissettiğimi bir dakika dayanabilirmiydin bakalım diyorum. Dururmuş beyefendi hiç gık da demezmiş. Pöfff duyda inanma

seduşum ben de kızın bana izin verdiği kadar (umarım gazlı vs nanemolla bi baby olmaz)
ilk yağmur, ilk kar vs tanıştırmayı düşünüorum
5 bölüm arka arkaya grey's anatomy serettim ay 4 bölüm daha kaldı gidem de izleyem bari

bacıcan anlat hele şimdi. konuşamadık tam.
neler aldın falan

cnm brother max ateş ölçer aldım kulaktan alından ve oda sıcaklıgını gözterıyo kapı susu aldım çanta bulamadım sırt çantası istiyorum avıvoda var olmadı netten sipariş verıcem bukadar

Ayyy onu biliyom uykumdan uyandırıyor. Hatta hadi gerinemiyorum bacaklarımı gereyim dedim bir sabah:57::57::57::57::57: Allah beni bildiği gibi yapsın fizyolojik tetanos denilen olay sbt bit kasılma ve kasılma geçiyor ama ağrısı baki kalıyor ölümlerden ölüm beğen en büyük korkum korkulu rüyam o bacak ağrıları. Onu ilk gebeliğimde de yaşamıştım. Son zamanlarda normal haberin ola. Çaresi yok. :50::50::50: soğuk su masajı biraz hafifletiyor.

bende gece çok zıpladım ayağa
gerinme desen haklısın gerinsen girio meret !
bi haftadır çığlık atmama neden olacak bel ağrıları da geldi !
fıtık var, kilo vardı, e üzerine eklendi
karın büyüdü öne çekio o da etken
ohhh dadından yenmiom :)

ayyyyy ne çok söylenmişim
yazıklar olsun bana

Son düzenleme:
gece kac kere sag sol yaptim bilmiyorum donmekten canim cikti cok kasiklarim agridi bir de normalde ben fazla wc ye kalkmam ama aksam 2-3 defa filan gittim ayaktayken daha cok s1k1st1r1yo beni neyse tam uykuya daldim bi de ne olsun ayaklarimin ikisine birden feci bir kramp cok kotu oldum :50: normalde hep okuyodum hani wc ye gitmekten uyuyamadiginizi yaziyodunuz bende son haftalarda basladi ..... kizlar ilk 3 ay bagirsaklarima cok gaz s1k1s1yodu bir de simdi basladi bu sorun ama bu defa daha cok agri yapiyo sizde de oluyo mu boyle sertlesmesi kasik agrisi ve asagi inmesi haric birde gaz sancisi cok feci oluyo hepsi birden :53:

koyver gitsin. İyi insanın içinde kötü şey durmaz ama çok zorlama çişi kaçırma tehlikesi de var.:26::26::26::26::26:

seduşum ben de kızın bana izin verdiği kadar (umarım gazlı vs nanemolla bi baby olmaz)
ilk yağmur, ilk kar vs tanıştırmayı düşünüorum
5 bölüm arka arkaya grey's anatomy serettim ay 4 bölüm daha kaldı gidem de izleyem bari

Git izle Nil doğunca :45::45::45: izlersin. bende bi makina daha kurup geleyim. Artık yarın ascam hepsini çünkü burda artık geceleri kombiler yanmaya başladı. :27::27::27: hoş ben kısa kollu ve şortla takılıyorum ama:52::52::52:

mrb bn 33 haftalık hamileyim bugun nts ye girdim ve doktor agrın var dedi yarın tekrar girecem 40 civarlarında agrım benimle aynı durumda olan varmı

Back
X