2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benımde ayak bıleklerımde var şişme. bastırınca içine çöküyor resmen. sabah uyanıncada burnumda oluyor ama gun içinde yavas yavas iniyor yada benım gözüm alışıyor.

dıııt cevap veriyorum yorulmuycan yada şişim beeennnn diye kendini yemiycen.
Bitti zaten bizim işler bu hafta sonu nu da kazasız atlatayım bir kuaför işim kalıyor. (hafta sonu kızım cumartesi iş yapcak kocam şeref sözü verdi pazar camları ve perdeleri halletcek.) Pazartesiden itibaren ben sadece günlük yemek çamaşır ve ütü işim kalıyor. :64::64::64::64::64:

Senin zaten hiç birşey kalmadı diye biliyorum. İlgimdisi komple hazır. Tarkull ve beyhan ne durumda bilmiyorum. Ama asifirari hazır ki önce ilgimdisi ve asifirari var. Bizim senle daha rahat 3 haftamız var. Bol bol dinlenelim doğumdan sonra sıpalarımız rahat bırakmıycak çünkü.

ben ızne ayrılınca baya bı gıremıyorum annemlere genelde gıdıyorum evde tek kalmamak ıcın
benım hazırlıklarımı sorarsanız cocuk odası hemn hemen hazır gıbı cok az sey kaldı cantamızdada bı kac eksıgımız kaldı kırmızı pısama takımımız hala halledemedık cok carsı gezemedıgım ıcın bulamadım ıcıme sınen bısey ev temızlıgı salı annem kayınvalıdem geldı camları perdelerı hallettıler kardesım mutfak dolaplarımı hallettı bı tek halı serme ısı kaldı bızım buralar hala sıcak oldugu ııcn dogum tarıhım bellı olsun bı ıkı gun onceden sılıp serecez baska bıseyımız kalmıo ondan sonada haftaya 11 dede dr kontrolumuz var ozaman dogum seklımız ve tarıhımız tam bellı olacak...benden bukadar sımdılık
gecmısı cok okuyamadımö cunku baya bı kaynatmısınız umarım hepınız ıyısınızdır...

kızlar ben devrilcem gari bütün gece yatmadım ben de şoktayım nasıl oldu bu diye ama preparım beni bekler içem de yatem hadi iyi geceler sıkılanlar Beyaz Show izleyin Deniz Çakır var

kızlar merhaba nasılsınız? biz yarın 36yı bitiriyoruz 37den gün almaya başlıyoruz bugün doktor kontrolümüz vardı bende az sancı çıktı bebegim hala yan duruyor, çatı muayneneside yaptı doktor çok müsait gözükmüyor dedi haftaya cuma tekrar bakıcak ve sanırım sezeryan için gün vericek, yan duran bebekler için son ana kadar beklemek çok tehlikeliymiş bebekde orun çıkabilirmiş ebe bugün böyle dedi, birde bana dediler ki sancın var doğum sancısı başlarsa sakın açılma olsun diye bekleme hemen hasteneye gel, bebeği tehlikeye sokabilir dedi sezeryana geçikmeden alınması lazım dediler, çok karmaşıgım, hemde .çok yorgun hala hastane çantamı hazırlayamdım, sizler nasılsınız? umarım bir sorun yoktur aman kızlar dikkaet edin bebeğiniz inşAllah hazneye girmiştir öpüyorum, Allah a emanet güzel yavrularımız
Benimde hala yan duruyor bebisim,ben 34. haftamdayim haftaya cumaya verdi benimde doktorum randevuyu,bi gelismis mi diye bakacak birde dönmüsmü diye,20sinde hastanede randevumuz var bebisi konrol edecekler hala dönmemisse eger 37. haftada döndürcekler insaallah.sende sanciyi hisseder hissetmez hemen git canim madem tehlikeliymis,hersey bebislerimiz icin,hayirlisi olsun insaallah.
kızlar merhaba nasılsınız? biz yarın 36yı bitiriyoruz 37den gün almaya başlıyoruz bugün doktor kontrolümüz vardı bende az sancı çıktı bebegim hala yan duruyor, çatı muayneneside yaptı doktor çok müsait gözükmüyor dedi haftaya cuma tekrar bakıcak ve sanırım sezeryan için gün vericek, yan duran bebekler için son ana kadar beklemek çok tehlikeliymiş bebekde orun çıkabilirmiş ebe bugün böyle dedi, birde bana dediler ki sancın var doğum sancısı başlarsa sakın açılma olsun diye bekleme hemen hasteneye gel, bebeği tehlikeye sokabilir dedi sezeryana geçikmeden alınması lazım dediler, çok karmaşıgım, hemde .çok yorgun hala hastane çantamı hazırlayamdım, sizler nasılsınız? umarım bir sorun yoktur aman kızlar dikkaet edin bebeğiniz inşAllah hazneye girmiştir öpüyorum, Allah a emanet güzel yavrularımız[/QU

bebeğin yan duruyor demek seninde bende 36. haftadayım benimde yan duruyor daha şimdiden sezeryan yaparız dedi doktor,bakalım daha zamanın var belki döner falan demedi :( direk olumsuzluk durumu hissettiriyorlar. ne güzel sende de hiç bi problem yok sadece bebeğin yan duruyormuş ona rağmen olumsuzluk,felaket tellallığı senin ebenin yaptığı,sinir oluyorum böyle tiplere sakinleştireceğine,insanları tam tersi panik hale getiriyorlar..:47:
canim benim 36. haftadan sonra cok cok nadir döner bebek yer kalmadigi icin dönemez daha dogrusu,onun icin hemen sezeryana aliyorlar maalesef.Cok sükür bana hic sezeryan demediler (benimde yan duruyor)burda hastanede döndürüyorlarmis bebegi 37. haftada benimde öyle olacak galiba.
öyle canım baya panik oldum inan işlere bakıyorum onlarda bana bakıyor hiç bişey yapamadım can sıkıntısından, bebekde yan çok sıkıntılı farkediyorum, aaa birde son ana kadar kalırsa bebiş Allah korusun kollunda elinde sıkıntı olabilir öykle doğabilir dedi ebe, hiç değilse 38 geçse sezeryan için kalbimi Allah a dayandım, benim bebiş kasım değilde ekim bebişi olcak sanırım kızlar, bize de dua edin ne olur

Walla benimde hic is yapasim yok nasil basliycam bende bilmiyorum:1::1::1:

kızlar ben devrilcem gari bütün gece yatmadım ben de şoktayım nasıl oldu bu diye ama preparım beni bekler içem de yatem hadi iyi geceler sıkılanlar Beyaz Show izleyin Deniz Çakır var

Hadi sen gidi gidi ver gari. Daha ilaç iççen öptük seni uyuda enerji depolayıver

herkese iyi geceler ben yatıyorum. Ama iki kızımda uyanık hadi biri beyaz showu izliyor diğeri ne alaka ise hala uyumuyor.

Son düzenleme:
bence kasım anneleri baya sağlam çıktı maşallh:nazar: ekim anneleri daha eylül başında başladı dökülmeye biz ekimi ortalıcaz herhalde:)

Gunaydiin herkeseee,

Uykusuz bi gecenin ardindan bi rapor verek dedim :) hala hastanedeyim 4 saatde bir nst ve tansyon olcumu yapioruz....sabaha kadar karnim deli gibi kasildi hic bole olmamisti ve bu sabah ilk kes nst de sancilar (yada kasilmalar hangisi dogru bilemedim) gorundu 90 larda cikti ne demek bilmiorum gerci....sanirim sabaha kadar kesilmeyen ahhhh oooo uuuhhhh'lar ve bebek aglamalarindan etkilendim :( suan tek istegim evime gidip kendimi dezenfekte etmek mis gibi yatagima sokulmak :2:

Gunaydiin herkeseee,

Uykusuz bi gecenin ardindan bi rapor verek dedim :) hala hastanedeyim 4 saatde bir nst ve tansyon olcumu yapioruz....sabaha kadar karnim deli gibi kasildi hic bole olmamisti ve bu sabah ilk kes nst de sancilar (yada kasilmalar hangisi dogru bilemedim) gorundu 90 larda cikti ne demek bilmiorum gerci....sanirim sabaha kadar kesilmeyen ahhhh oooo uuuhhhh'lar ve bebek aglamalarindan etkilendim :( suan tek istegim evime gidip kendimi dezenfekte etmek mis gibi yatagima sokulmak :2:

ayy canım geçmiş olsunn.dur hele daha 2 hafta daha tutmaya çalış kuzunu..

Herkese günaydın kızlar :)))
Bugün 34 olduk kızımla çok mutluyum Rabbime şükürler olsun :nazar:

zuzuu sanada çok geçmiş olsun canım inş iyi olur evine gidersin
kuzunda 2 hafta daha sabretsin inş ...

Normal doğumdan yana olmama rağmen yapacak bişi yok,elimizden bişey gelmiyor,bebiş kendi karar verecek dönecek mi dönmicek mi artık düşünmek istemiyorum.bizim için en hayırlı,en kolay doğum nasılsa öyle olsun kendim ve hepiniz için dileğim.. ne yapabiliriz ki başka.. :5:

Back
X