heheeeeeytttt acılın uleynnnnn!!!!!
yahu ne guzelmis boyle bilgisayardan catır catır yazmak dun resmen akla karayı sectim cepten yazarken!!!
esim de fatmagulu izledigimi dusunuyor ama bi yandan da yuzumde telefon ısıgını gorunce ne o yine ne okuyorsun dedi? forum mu?
normal zamanda yemin ediyorum alıp kapardı elimden dun herhalde ıslak enik bakısıyla bakmıs olmalyım ki acıdı bana almadı elimden
ben carsamba gunu işe gelmedim kızlar dun bir calısmısım belim koptu resmen ve bugun kendi kendime babamın da ısrarıyla iş hayatıma bir virgül koyma gunum..
bugun her seyimi halledip artık ptesi itirbariyle ise gelmeyecegim artık 35. haftama giriyorum ama ofiste oturunca belim cok agrıyor napiim ve farkettim ki cok stresleniyorum bu stres hic iyi degil iyi gelmiyor bana... evimle is yerim 30 km uzaklıkta istanbul trafigi eve gec donusler, bayılacak seviyeye gelip uyuya kalmalar.. bebişle ilgili planlarımı haftasonlarıma bırakmalara dayanamayacagım artık..
babam da espriyle karısık artık buraya bir beşik yaptırırız dedi de bilmiyorum dogum sonrası nolacak

sevgili ilgimdisi bugun gelmez herhalde ama bebisine kavusmasına 7 saat kalmıs ne buyuk heyecan!!
bu arada kocalarına takılan arkadaslar ben dun esimin elini yıkamadan bana sandvic yapmıs olma ihtimaline oturdum hungur hungur agladim

soramıyorum da elini yıkadın mı diye beni hijyen manyagı zannediyor bu ara..demek ki hepimizin hormonları tavan seviyedeydi dun aksam ve bu aralar..
adam diyor ki niye aglıyorsun ne oldu bi yerin mi agrıyor bilmiyorum dedim sinilerim bozuldu nasıl aglıyorum ama kahkahayı bastı tabi ben de bastım cok gulduk sonrasında sinirlerim cok kotu

yani atıyorum evin halılarına kesinlikle terlikle basmayacagız dedim bebegin yattıgı odada.. bana durdu dedi ki" bana bak kızımıza da bu huylarını gecirme"
oysaki ben gayet dagınık bir insanımdır bok icinde oturabilirim bazen evde bomba patlamis seviyesinde dagınıklık oluyor takmam ama hijyen konularına cok takıgım işte el yıkamadan sandvic yapılması, birinin ayakkabı tabanının bana dogru cevrik olması, eve ayakkabıyle girilmesi, karsımda sac kasınılması, tırnak yenmesi, tuvalet yerinde sac kıl yun tuy gorulmesi, gibi seylerden nefret ediyorum.. evet nereye tedavye gideyim