2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
trawma cığım kötü bişi olmazsa face den naklen yayında doğum yaparım ben merak etme :) elime cep telini verirler heralde :)
+ biriniz de çıkıp
ey kadın 12:00 de sağlık ocağı öğle tatiline girer demediniz şu eşşek ölüsü yükümle beni giyindirip yolladınız ya alacağınız olsun
totoma baka baka eve geri geldim

sonumuz böylemi olcek acep..

$14-10-2011 12-28-52.webp

kızlar cok tesekkur ederm ıyı dılekelrınıze Allah hepımızı bı avaza kurtarsın ınsallah... kucagımıza alalım mınıklerımızı... evde yerımde duramıyorum bı buraya bı face e bakıyorum vakıt gecmıoo

oo canım ben yerlere bakmaya baslarsam cıldırırım zaten.. esim her seyi yere atar sinir eder beni!!
corap, esofman, t-shirt, mutfakta soda kapagı tezgahta, sut kutuları.. ve hamilelikte de en nefret ettigim sey yere egilmek!!
Allah'tan hemen mudahale edip aldırıyorum yerden..:9::9:

benim eşim yerde minicik bi kırıntı görmeye dayanamaz..mütamadiyen elinde peçete yerlerdeki kırıntıları toplar,su damlalarına tahammülü yoktur..banyoya her girişinde yere kocaman bi yer havlusu serer..ceplerinde yedek peçetesi vardır..yemek yerken önüme düşen kırıntıları evde de olsa,dışarda da olsa kolumu kaldırtıp peçetisiylen alır:52: evde neyse de dışarda yemekteyken eşlen dostlan,muhabbetin en koyu anında "canım bi kolunu kaldırsana" diyip önümdeki kırıntı yada su lekelerini silmesi beni delirtir..bazen kendini frenliyo ben sinir olcam diye ama biyerden sonra kopuyo yine..:37: anlıycağınız eşim bi erkeğe göre fazla titiz:27::27:

trawma cığım kötü bişi olmazsa face den naklen yayında doğum yaparım ben merak etme :) elime cep telini verirler heralde :)
+ biriniz de çıkıp
ey kadın 12:00 de sağlık ocağı öğle tatiline girer demediniz şu eşşek ölüsü yükümle beni giyindirip yolladınız ya alacağınız olsun

ay nerden bilem ben hemen gidecen..

aklıma gelmedi walla...

Kızlar hadi karamsar havayı dağıtalım,bebek şekerlerinin üstüne"biz artık üçü bir aradayız"yazdırsam nasıl olur ayyy canım kahve çekti:))

Yazı güzelde kahveyi sokmasan araya olmaz dimi pisluk:57:

gunaydin millet hayirli cumalar olsun insallah...

guncecigim cok tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin insallah hersey iyi olur hepimiz icin....

bugunun yuvarlak masa konusu herufler demekki:27:

Allah icin ben memnunum esimden yeri geldi nazimida cekti,canim sIkilmasin diye benimde eglenecegim sevecegim yerlere goturdu, yeri geldi banada bakti yemegimi getirdi onume pisiremez ama :34:

temizligimi yaptiki halada yapiyor...

hamileligim boyunca beni bir kere uzdu oda hali yikama konusunda gerci benimde sucum vardi ama o ara cok agladim salak gibi halilarim yikanmayacak pis kalacak diye:27:

ibocugum biraz daha sabir canim zaten iyice agirlasttin ustelik hala caliisyorsun senin icin cok zor olmali ben calismadigim halde zorlaniyorumda...
ayrica eskisi gibi degiliz bizde kocalarada hak vermek lazim onlarda birsey degismedi ama bizim hormonlar yikilip yeniden yapilandi resmen...
eskisi gibi kipir kipir degiliz,ozel hayat zaten hic yok erkeklerede hak vermek lazim sanirsam....

Kızım seninki yapmıycakta bizimkiler mi yapacak bunları (ki çoğunluğunu yapıyorda :17::17::17:) Senin çektiklerini kimse çekmedi normal yani bunları yapması.

kızlar kasılmalarım 15 dk bir doktora gitme vaktim geldimi?

Yok sen otur biz seni burdan doğurturuz diycektim neyseki ilerleyen sayfalarda doktora gidiyorum demişsin.:46::46::46:

diyene bak haaha..

yeni uyandın değil mi..

Nil doğsun Allahım bi doğsun şu kız. görcen bişeyinin bişeyini. Sabah 6 'ya kadar uyanık gezcen ama kucağında vik vik öten bişeyle. Tam uyudu diye yatağa bırakcan anam etini koparıyolar gibi bağırcak. Çişin gelcek kucağında gircen klozete. Birde sabah böyle 11 lere kadar uyuyamıycan çünkü o hanım gece ortalığı kaldıran sanki kendi değilmiş gibi sabahın 9 unda (bak iyi günümdeyim) eyy eyyy diye garip garip seslenecek sana.

Kılzar bu NTS nedir diye merak eden varsa buyrun.bu.. sağdaki kırmızı bebişin kalp atışlarını,soldaki yeşil kasılma değerini gösteriyo..30 dan yukarsı kasılma olarak kabul ediliyo..gördüğünüz gibi benimkinin ortalaması 50...:(((

Eki Görüntüle 273045

Ben dün girdim nst'ye bebeğin kalp atışları 120 ila 160 arasında benim sancı 5 ila 15 arasında çıktı. doktor seninki daha 3 hafta gelmez çok rahat ettiriyon içerde herhalde dedi.

heheeeeeytttt acılın uleynnnnn!!!!!

yahu ne guzelmis boyle bilgisayardan catır catır yazmak dun resmen akla karayı sectim cepten yazarken!!!
esim de fatmagulu izledigimi dusunuyor ama bi yandan da yuzumde telefon ısıgını gorunce ne o yine ne okuyorsun dedi? forum mu?
normal zamanda yemin ediyorum alıp kapardı elimden dun herhalde ıslak enik bakısıyla bakmıs olmalyım ki acıdı bana almadı elimden :1:

ben carsamba gunu işe gelmedim kızlar dun bir calısmısım belim koptu resmen ve bugun kendi kendime babamın da ısrarıyla iş hayatıma bir virgül koyma gunum..
bugun her seyimi halledip artık ptesi itirbariyle ise gelmeyecegim artık 35. haftama giriyorum ama ofiste oturunca belim cok agrıyor napiim ve farkettim ki cok stresleniyorum bu stres hic iyi degil iyi gelmiyor bana... evimle is yerim 30 km uzaklıkta istanbul trafigi eve gec donusler, bayılacak seviyeye gelip uyuya kalmalar.. bebişle ilgili planlarımı haftasonlarıma bırakmalara dayanamayacagım artık..

babam da espriyle karısık artık buraya bir beşik yaptırırız dedi de bilmiyorum dogum sonrası nolacak :9::9::9:

sevgili ilgimdisi bugun gelmez herhalde ama bebisine kavusmasına 7 saat kalmıs ne buyuk heyecan!!

bu arada kocalarına takılan arkadaslar ben dun esimin elini yıkamadan bana sandvic yapmıs olma ihtimaline oturdum hungur hungur agladim :1::1: soramıyorum da elini yıkadın mı diye beni hijyen manyagı zannediyor bu ara..demek ki hepimizin hormonları tavan seviyedeydi dun aksam ve bu aralar..
adam diyor ki niye aglıyorsun ne oldu bi yerin mi agrıyor bilmiyorum dedim sinilerim bozuldu nasıl aglıyorum ama kahkahayı bastı tabi ben de bastım cok gulduk sonrasında sinirlerim cok kotu :43::43::43:

yani atıyorum evin halılarına kesinlikle terlikle basmayacagız dedim bebegin yattıgı odada.. bana durdu dedi ki" bana bak kızımıza da bu huylarını gecirme"
oysaki ben gayet dagınık bir insanımdır bok icinde oturabilirim bazen evde bomba patlamis seviyesinde dagınıklık oluyor takmam ama hijyen konularına cok takıgım işte el yıkamadan sandvic yapılması, birinin ayakkabı tabanının bana dogru cevrik olması, eve ayakkabıyle girilmesi, karsımda sac kasınılması, tırnak yenmesi, tuvalet yerinde sac kıl yun tuy gorulmesi, gibi seylerden nefret ediyorum.. evet nereye tedavye gideyim :52:

Mazhar Osman'a git gülüm.:27::27::27:

yine 6 ya kadar evde dolandım
6 da uyumuşum salonda 10 da kalktım
şimdi sağlık ocağına gitçem kadın gel die arayıp duruo
kızın koltuk ve cibinliği gelcek galiba bugün
ay istanbul çok kasvetli offff
AVM ye fln mı gitsem :)

Filme gir. 1 yıl kafadan evde bile izleyemiycen çünkü.

canım benim ben sezeryan düşünmüyorum ama dr. böyle giderse sezeryan olur dedi. benim kontrolüm salı günü. o zaman netleşir diye umuyorum. hayırlısı olsun. sende gelince haber edersen sevinirim canım:71::71:

tamam canım gelince yazarım kilosu az demişti inş bu 2 haftadan tombikleşmiştir oğlum :):49:

Tünaydınlar...

eskısınden de beter sankı,
sureklı belgesel ızlemesı bıle batmaya basladı,
dun dıyorumkı kuzey guneyın sonunda noldu ben uyumusum,
dalgamı gecıyorsun benım ole sacma seyler ızledıgımı ne zaman gordun dıyo :57:

belgesel ızler, altyazısız yabancı fılmler,
makale okur,
tartısma programı ızler,
ayy yemın edıyorum babamın aynısı gıbı bı adamla evlendıgımı sankı bu hamılelıkte farkedıyorum.
çöktüm wallaha:26:

kendımı cılekes ev kadınlar gıbı hıssedıyorum,
bebegın her yukunu ben ustlenecem o gelıp sevecek sadece :57:
cok sınırlıyım :47:

Ay kıyamam ibocum niye taktın sen bunları bu kadar? Boşver erkek milleti değil mi? :27: Benim eşim de evlendiğimizden beri spor kanalı ya da haber kanalı izler. Dizilerden pek hoşlanmaz. Ama bu sene biraz alıştı. :27: Geçen gün Kuzey Güney'in sonunda eve geldi. Akşam dersi vardı. Gelince bana ne oldu bu bölümde diye sordu. :27: Sanırım kendime benzetmeye başladım onu. :37: Ama ne kadar bu hale bile gelse hala diğer dizilerime bir kulp buluyor. Ben de onun maçlarına. Farklı şeylerden zevk alıyoruz. Ne yapalım? Doğanın kanunu sanırım. :) Bebek için yardıma gelince, onu alıştırmakla yükümlüyüz, yani babaya bazı görevler vereceğiz, bizim görevimiz şu şu diye söylicez, senin de görevin şu. Bu bebek ikimizinse ikimiz de görevlerimizi yerine getirmemiz gerekiyor. Sen de şunları yapacaksın dememiz gerekiyor. Yoksa hiçbir erkek kendiliğinden kalkayım da bir işin ucundan tutayım demez. Bir arkadaşım gömleklerini, pantolonlarını çıkardığı gibi bırakan, kirli sepetine bile koymayan kocasının kıyafetlerini toplamış, çöp poşetine koymuş, dışarı çıkarmış çöp diye. Kocası şok olmuş tabi. Ben senin kirlilerini toplamak yıkayıp ütülemek zorunda değilim, eğer kirlendiğinde yıkanmasını istiyorsan kirli sepetine koy. Ütüde de yardım et demiş. Ve biraz zorlansalar da istikrarlı bir şekilde bu kuralı uymaya zorlayınca eşi yola gelmiş. Herkesin eşinin huyu farklıdır ama bir yolunu bulup onlara görev vermemiz, görevlerini yerine getirmelerini sağlamamız gerekiyor. Çocuk gibiler. Analarının eğitemediği eşşek kadar adamları biz eğitiyoruz. :) Napalımmm.. Başka çaresi olsa keşke... Ama takma kafana sen. Düzelir. Çok duygusalız bu aralar. Baktığımız pencereler değişiyor. Başka zaman olsa bu kadar büyütmeyiz bu olayları. Şimdi başka açılardan bakıyoruz.

ben senin yerinde olsam coktan izne ayrılmıstım..

durdugun kabahat bu saate kadar zaten..

bende normalde evime göstermediğim titizliği kızımın odasına ve esyalarına gösteriyorum adama tuhaf geliyor haliyle.. dolabn içine kapitone diktirmeye gidiyoruz bana ne gereği var sen gardroba esyaları tıkacan altında kayacak bu meret haberin olmayacak diyor .. tamam kendi dolabımda öyleyim belki ama kızımın dolabı öyle olmayacak en azından ben sıkılana kadar..

anlamıyor beni...

ay o kuruyemiş kabuklarına bende deliriyorum.. üstü bası yerler heryer kirleniyor... diyorum önlük baglicam sana.. bende yiyorum niye dökülmüyor..

bide bana temizlikçi cuma günleri geliyor.. o aksam beşiktas macı varsa.. salonu görün aglayın yani mac bitişinde.. diyorum daha yeni temizlendi buralar .. göz kırpıp sırıtıyor .. bu kadar...ben delirdiğimle kalıyorummm..
iste gonlum el vermedi babamı yalnız bırakmak cok yogun bir donemdeyiz cunku sektorumu yazmiyorum hep fiyatlandırma zamanındayız adam tek basına kaldı maalesef ama napiim su anda bile belim agrıyor ofiste oturmaktan.. ayrıca konsantre olamıyorum bir turlu bebisime..hep bi gecistirme..
ptesi 35 hafta olacagim kismetse yani normal dusunuyoruz ama sezaryen olacaksa 37-38 hafta desen son 3 hafta dusunsene! ne kadar az kalmıs olacak!

bu arada temizlik gunu esimin gosterdigi performansları bir bilsen fatmacıgım.. dun eve giriyoruz bi ayagını silmiyor yahu kardesim bu evde temizlik yapıldı tınn..
o kapitonelere benimki de sinir oluyor benim dolaplarda da var .. bi sartla yaptıralım dedi lutfen kenarında fırfırı olmasın:)) hahah kabul ettim ben de 2 hafta sonunda terzimin uyusuklugu sayesinde ptesi kavusacagım kapitonelerime:)

oo canım ben yerlere bakmaya baslarsam cıldırırım zaten.. esim her seyi yere atar sinir eder beni!!
corap, esofman, t-shirt, mutfakta soda kapagı tezgahta, sut kutuları.. ve hamilelikte de en nefret ettigim sey yere egilmek!!
Allah'tan hemen mudahale edip aldırıyorum yerden..:9::9:

benimkide oyle sabah kalkinca yatak odasini bir goreceksin gunde 3 elbise degisir arti pijamalar ve hic birini katlamaz asar kapi arkasindaki askiya coraplar yerde ben kalakarim bir saat onun kiyafetlerini temizlerim hepsinide makineye atarim asla dolaba yerlestirmem geri aksam gelir.kiyafetini arar nerede diye camasirlikta kuruyorlar derim ama daha dun giymistim der yerlere atmasaydin derim bende neyapayim..:24:.

ben senin yerinde olsam coktan izne ayrılmıstım..

durdugun kabahat bu saate kadar zaten..

bende normalde evime göstermediğim titizliği kızımın odasına ve esyalarına gösteriyorum adama tuhaf geliyor haliyle.. dolabn içine kapitone diktirmeye gidiyoruz bana ne gereği var sen gardroba esyaları tıkacan altında kayacak bu meret haberin olmayacak diyor .. tamam kendi dolabımda öyleyim belki ama kızımın dolabı öyle olmayacak en azından ben sıkılana kadar..

anlamıyor beni...

ay ben evde olsaydım şimdi..

kalın perdeleri cekerdim.. salonda üstümde battaniye sıcak çikolatamı hüppürdetir sacma salak kadın programları izler size de laf yetiştirirdim..

ah ah ...

benimkiler agrısız sanırsam..

acı eşiğim cok yüksek diyemi yoksa acısız mı gerci çözemedim ben ama ..

kuzum sana gecmiş olsun..

az badireler atlatmadın 60 lık sancı sana vız gelir tırs gider...

ay o kuruyemiş kabuklarına bende deliriyorum.. üstü bası yerler heryer kirleniyor... diyorum önlük baglicam sana.. bende yiyorum niye dökülmüyor..

bide bana temizlikçi cuma günleri geliyor.. o aksam beşiktas macı varsa.. salonu görün aglayın yani mac bitişinde.. diyorum daha yeni temizlendi buralar .. göz kırpıp sırıtıyor .. bu kadar...ben delirdiğimle kalıyorummm..

Allah razi olsun canmim sagol hayirlisiyla hepimiz kuzucuklari alsakta kucaklarimiza bir rahat nefes alsak...benimkine onlukte sokmez ceirdek kabuklari atletinin icine bile dusuyor...:37:

kızlar cok tesekkur ederm ıyı dılekelrınıze Allah hepımızı bı avaza kurtarsın ınsallah... kucagımıza alalım mınıklerımızı... evde yerımde duramıyorum bı buraya bı face e bakıyorum vakıt gecmıoo

Allah yar ve yardımcın olsun. Amin.... az kaldı. 7 de girecektin değil mi?
inş. çok kolay atlatırsın ve missssss kokuları doya doya çekersin içine.. Amin..

benim eşim yerde minicik bi kırıntı görmeye dayanamaz..mütamadiyen elinde peçete yerlerdeki kırıntıları toplar,su damlalarına tahammülü yoktur..banyoya her girişinde yere kocaman bi yer havlusu serer..ceplerinde yedek peçetesi vardır..yemek yerken önüme düşen kırıntıları evde de olsa,dışarda da olsa kolumu kaldırtıp peçetisiylen alır:52: evde neyse de dışarda yemekteyken eşlen dostlan,muhabbetin en koyu anında "canım bi kolunu kaldırsana" diyip önümdeki kırıntı yada su lekelerini silmesi beni delirtir..bazen kendini frenliyo ben sinir olcam diye ama biyerden sonra kopuyo yine..:37: anlıycağınız eşim bi erkeğe göre fazla titiz:27::27:
ay ne guzelll okurken icim ferahladı ama tabi sen yasayınca hosuna gitmiyor sen de haklısın..keske benimki de azıcık seninkinin % 30 u kadar olsa :1::1:

:1::1::1::1:

benimkide oyle sabah kalkinca yatak odasini bir goreceksin gunde 3 elbise degisir arti pijamalar ve hic birini katlamaz asar kapi arkasindaki askiya coraplar yerde ben kalakarim bir saat onun kiyafetlerini temizlerim hepsinide makineye atarim asla dolaba yerlestirmem geri aksam gelir.kiyafetini arar nerede diye camasirlikta kuruyorlar derim ama daha dun giymistim der yerlere atmasaydin derim bende neyapayim..:24:.

[/B]
yaw bizim kocalar dogumda ayrılmıs ikiz falan olmasın :9::9: resmen benimkini anlatıyorsun princess'cigim :37::37:

Yazı güzelde kahveyi sokmasan araya olmaz dimi pisluk:57:

Kızım seninki yapmıycakta bizimkiler mi yapacak bunları (ki çoğunluğunu yapıyorda :17::17::17:) Senin çektiklerini kimse çekmedi normal yani bunları yapması.

Yok sen otur biz seni burdan doğurturuz diycektim neyseki ilerleyen sayfalarda doktora gidiyorum demişsin.:46::46::46:

Nil doğsun Allahım bi doğsun şu kız. görcen bişeyinin bişeyini. Sabah 6 'ya kadar uyanık gezcen ama kucağında vik vik öten bişeyle. Tam uyudu diye yatağa bırakcan anam etini koparıyolar gibi bağırcak. Çişin gelcek kucağında gircen klozete. Birde sabah böyle 11 lere kadar uyuyamıycan çünkü o hanım gece ortalığı kaldıran sanki kendi değilmiş gibi sabahın 9 unda (bak iyi günümdeyim) eyy eyyy diye garip garip seslenecek sana.

Ben dün girdim nst'ye bebeğin kalp atışları 120 ila 160 arasında benim sancı 5 ila 15 arasında çıktı. doktor seninki daha 3 hafta gelmez çok rahat ettiriyon içerde herhalde dedi.

Filme gir. 1 yıl kafadan evde bile izleyemiycen çünkü.

haklisin canim diyorum Allah razi olsun kocislerimizden...

ilgimdisi habersiz birakma bak bizi olurmu?Allah yardimcin olsun...

ben kalkayim su evimi temizleyeyim yarin hava iyi olucak galiba temizlik yerine gezmeye gideriz sevgiliyle...umuyorum....

iste gonlum el vermedi babamı yalnız bırakmak cok yogun bir donemdeyiz cunku sektorumu yazmiyorum hep fiyatlandırma zamanındayız adam tek basına kaldı maalesef ama napiim su anda bile belim agrıyor ofiste oturmaktan.. ayrıca konsantre olamıyorum bir turlu bebisime..hep bi gecistirme..
ptesi 35 hafta olacagim kismetse yani normal dusunuyoruz ama sezaryen olacaksa 37-38 hafta desen son 3 hafta dusunsene! ne kadar az kalmıs olacak!

bu arada temizlik gunu esimin gosterdigi performansları bir bilsen fatmacıgım.. dun eve giriyoruz bi ayagını silmiyor yahu kardesim bu evde temizlik yapıldı tınn..
o kapitonelere benimki de sinir oluyor benim dolaplarda da var .. bi sartla yaptıralım dedi lutfen kenarında fırfırı olmasın:)) hahah kabul ettim ben de 2 hafta sonunda terzimin uyusuklugu sayesinde ptesi kavusacagım kapitonelerime:)

kız sen pazartesi 35 i bitirmiş 36. haftanın içinde olmus olacaksın.. aynızyız ya biz senle...

anam dogurcaz daha ay hafta hesabı yapamıyoruz.. alemiz ha biz..

Valla pazartesi bizim ikinci yılımız doluyor evlilikte. Kesin unutacak. Ki dünyanın unutmadığı bir tarih (Meşhur Ekim devrimi'nin yıldönümü) Ayrıca bahanesi de hazır olacak. Aşkım ama annenle baban geldi ayıp olur hadi hadi diycek. Biliyorum Ben Malımı:35::35:

Yerinde olsam şuanda napardım diye düşünüyorum da bişey bulamıyorum. Film izle annenle otur sarma sar ne bileyim zamanın nasıl geçtiğini anlamıyacağın bişeyler yap. Al eline bi kitap uzan kitap oku uyumaya çalış. Bu arada biz ne zaman arayalım seni. Yada mesaj atsak sana eşin mesajımıza geri döner mi?(ben bile inanmadım bu ihtimale) Ufuğu arayıp göndermeyi bile düşündüm seni doğumdan sonra sorsun diye ama ne alaka bu burda derler diye vaz geçtim. İzmir'de olsam yeminle beklerdim doğumhanenin kapısının önünde. Heyecandan bişey olsa zaten doğumevinde olacağım için bi sıkıntı olmazdı. Offf akşamı nasıl etcem ben yaaaa.:30::30::30::30::30:

+ biriniz de çıkıp

Ay kıyamammm. En sinir olduğum şeydir, bankaların ya da sağlık ocaklarının öğle saatinde orada bulunmak. Nasıl denk getiriyorsam ben de denk getiririm. :9: Ama bu halimle oraya kadar gidip geri dönmek istediğim en son şey olurdu. Ben geldim siz yoktunuz derdim, o hemşire bir daha ararsa. :27:

ay ne guzelll okurken icim ferahladı ama tabi sen yasayınca hosuna gitmiyor sen de haklısın..keske benimki de azıcık seninkinin % 30 u kadar olsa :1::1:

:1::1::1::1:

yaw bizim kocalar dogumda ayrılmıs ikiz falan olmasın :9::9: resmen benimkini anlatıyorsun princess'cigim :37::37:

olabulurrrr :37:kaynanama bir sorayimda delirsin :23:

yok anam benimkini anasi boyle alistirmis hic ogretmemis ogullarina odalarini,camasirlarini toplamayi onceden daha beterdi benimle evlendide biraz duzeldi...:21:

analari ogullarinin arkasini toplar ki evdeki bekar kaynima hala oyle davranir,meyvesini soyar dilimler catalinida yanina ilistirir ve dogru yukariya odasina goturur.en kotusunu anlatayim evlendigimizde gerdek gecemizin sabahi yani ilk gunumuzun sabahi gec kaltik haliyle:34:kahvalti yapiyoruz ailece benim kaynana demezmi ogluna oglum yumurtani ekmek arasi yapayimmi diye :37:dusun ben sok basimdan kaynar sular dokuldu evlenmis adama ekmek arasi yapacak oglunu hala ana kuzusu saniyordu kanimca:27:dun evlendigini ve artik bir karisi oldugunu unuttu zavallim esimde,kayinbabamda buna bir bakis attilar o yetti ona esimde anne ben ekmek arasi yapmak istesem kendim yaparim dedi yumurtayida yemedi...:51:

Back
X