2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
oy maşallah sabırsız bebekler dünyamıza hoşgelmişler bile :)
Allah analı babalı büyütsün bebelerimizi inşallahh
hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın şansı bahtı bosbol olsun
ne heyecanlı nan bu beklemeler :emir_bebek:
bizimde11 gün sonra doğumgunumuz var oğlum1 yasına girecek onun heyecanı var :17:

aminnn..
masallah senin oglusunada..

darısı bizlerin basına inşallah..

Oyy Allah'ım inşallah seneye biz de ilk doğum günü partisi hazırlıklarını konuşuruz. Fotoğraflarını paylaşırız. O günleri sağlıkla görmek nasip olsun inşallah. Ömürleri sağlıklı ve uzun olsun inşallah. :16::16:

Selam kızlar...

Oku okuu anca bitti off gözlerim şaşı oldu beee, ne çok yazdınız bugün öyle))))
Kah güldüm kah üzüldüm ama şu kanıya vardım...
Çoğumuz ailelerine hayrı dokunmayan evlat ama eşinin ailesine oldukça faydası dokunan mikemmel gelinleriz hee bide kıymetimizi bilemeyen kaynanalarımız var:)))))
Bizi sevmeyen ölsün beeee...Cuma cuma töbee diyim:9:

maşallah sizlere ya..biz daha 1 tanesinin peşinde koşturmaya hazırlanırken, siz 5. leri 6. ları büyütüyorsunuz. çok geç kaldım galiba çookkk..:(

hey ladies icindeki dana yuzunden neredeyse altına kacırmak uzere hissiyatı yasayan parmak kaldırsın cok feci bir duygu!:32:
ama afedersiniz tuvalete gidince zerre idrar yok :24::24:

hey ladies icindeki dana yuzunden neredeyse altına kacırmak uzere hissiyatı yasayan parmak kaldırsın cok feci bir duygu!:32:

:33:

ayni vaziyetteyim bebeklerin ilk oyuncagi bizim mesanelermis dun doktorum dedi ve bugun kaan kocatepenin sitesinde sayfanin asagisindaki resmi gordum buraya copy-paste yapamadim izin vermedi site...

Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 38.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

Ewet canim kasilmalar baya artti,özellikle geceleri agri,sanci bilumum sekillerde geliyor:1::1::1:

ay tek ben diilmişim bunları yaşayan çok mutlu oldum şuanda :9: :9: :46: ee nolck şimdi normlmidirki artk bi heycanla koşuombanyoya bu kaslmalrdan snra acaba nişan faln qelmişmi diye :9: :9: qerçi dahada war ama

Kızlar yarın bizim kontrolümüz var gzl haberlerle gelirim inş..

bizim odamızın eksikleri tamamlandı sayılır yalnız oda eksik :) umarım dedikleri zamanda getirirler 20 ekimde..yalnız perdeyi hiç beğenmedim oda geldiğinde takıp resim paylaşırım ..
artık bi yere çıkamıyorum eşim dün çağanın odasının halısını almış az önce face dede paylaştım..
ocuk Odas Hallar ocuk Hals Gltekin Hal Hindistan Akrilik 510108 - www.halimodelleri.com

umarım odayla uyacak..gezecek görecek zamanım kalmadı artık..

Kızlar yarın bizim kontrolümüz var gzl haberlerle gelirim inş..

bizim odamızın eksikleri tamamlandı sayılır yalnız oda eksik :) umarım dedikleri zamanda getirirler 20 ekimde..yalnız perdeyi hiç beğenmedim oda geldiğinde takıp resim paylaşırım ..
artık bi yere çıkamıyorum eşim dün çağanın odasının halısını almış az önce face dede paylaştım..
ocuk Odas Hallar ocuk Hals Gltekin Hal Hindistan Akrilik 510108 - www.halimodelleri.com

umarım odayla uyacak..gezecek görecek zamanım kalmadı artık..

denizciydi dimi odası Çağan pasanın..

benim kuzenin bebişinin odasıda denizci o da aynı halıyı almıstı.. gayet uyumlu oluyor tatlım..

hayırlı olsun.. güle güle kullansın inşallah..

denizciydi dimi odası Çağan pasanın..

benim kuzenin bebişinin odasıda denizci o da aynı halıyı almıstı.. gayet uyumlu oluyor tatlım..

hayırlı olsun.. güle güle kullansın inşallah..

yok canım yokk değil ben denizciden vazgeçtim ..diğer odayı istedikk eskilerde resim paylaşmıştım gördünmü bilmiyorum..
detaylarda maviler olcak..banada denizciye daha çok uyar gibi geldi ama napalım artık..

ben varım ben lunaaaa..
şimid wc ye gidiyorum çıkıyorum 2 dakika sonra sıkışıyorum...
yine gidiyorum bi damla yok...
ama huzursuzluğu çok...:52:

Back
X