- Konu Sahibi bebegim_01
- #33.121
6.bebegimiz yolda cantasini alip geliyor bugun...
3 bebek ve 2 ikiz bebeklerimiz oldu![]()
3. bebek kimin ya..
cicilim ve ezken var ilgimdısı bugün bide asifirari.
diğeri kimdi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6.bebegimiz yolda cantasini alip geliyor bugun...
3 bebek ve 2 ikiz bebeklerimiz oldu![]()
bizde daha erkeni var..
13 ekimdede ikizlerimiz oldu..
bugünde bi bebeğimiz olacak ..
öncesinde de 2 tane bebeğimiz vardı.
toplam 5 bebişimiz oldu.. masallah
6 kiz 6hani birde isim topigi acan kasim annesi vardi ya ugramiyor artik sanirsam birde o var iste...
oy maşallah sabırsız bebekler dünyamıza hoşgelmişler bile :)
Allah analı babalı büyütsün bebelerimizi inşallahh
hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın şansı bahtı bosbol olsun
ne heyecanlı nan bu beklemeler
bizimde11 gün sonra doğumgunumuz var oğlum1 yasına girecek onun heyecanı var![]()
saniye sürüyo anlamıyosun bile :) bunu dert etme bebeğini görmeye gidiyomuşsun gibi git hastaneye
maşallah sizlere ya..biz daha 1 tanesinin peşinde koşturmaya hazırlanırken, siz 5. leri 6. ları büyütüyorsunuz. çok geç kaldım galiba çookkk..![]()
Benim de çok arttı,yataktan zıplıyorum geceleri.Korkuyorum erkn tutcak sancm die
yarın sbh bzm randevumuz,merak ediorm ne dicek...
hey ladies icindeki dana yuzunden neredeyse altına kacırmak uzere hissiyatı yasayan parmak kaldırsın cok feci bir duygu!
ama afedersiniz tuvalete gidince zerre idrar yok![]()
Ewet canim kasilmalar baya artti,özellikle geceleri agri,sanci bilumum sekillerde geliyor![]()
hey ladies icindeki dana yuzunden neredeyse altına kacırmak uzere hissiyatı yasayan parmak kaldırsın cok feci bir duygu!
Kızlar yarın bizim kontrolümüz var gzl haberlerle gelirim inş..
bizim odamızın eksikleri tamamlandı sayılır yalnız oda eksik :) umarım dedikleri zamanda getirirler 20 ekimde..yalnız perdeyi hiç beğenmedim oda geldiğinde takıp resim paylaşırım ..
artık bi yere çıkamıyorum eşim dün çağanın odasının halısını almış az önce face dede paylaştım..
ocuk Odas Hallar ocuk Hals Gltekin Hal Hindistan Akrilik 510108 - www.halimodelleri.com
umarım odayla uyacak..gezecek görecek zamanım kalmadı artık..
denizciydi dimi odası Çağan pasanın..
benim kuzenin bebişinin odasıda denizci o da aynı halıyı almıstı.. gayet uyumlu oluyor tatlım..
hayırlı olsun.. güle güle kullansın inşallah..