2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
suan elim ayagım titriyo heycandan..tansiyomnuma bişe demedi ama doktorun morali bozuldu..suyun sınırda dedi..kızlar normalde 9 kasımda 40 doluyo e bu cocuk 3 hafta sonra cok buyuk olmaz mı..allahım korkuyorum sanırım:18:

suan elim ayagım titriyo heycandan..tansiyomnuma bişe demedi ama doktorun morali bozuldu..suyun sınırda dedi..kızlar normalde 9 kasımda 40 doluyo e bu cocuk 3 hafta sonra cok buyuk olmaz mı..allahım korkuyorum sanırım:18:

suyun sınırda ve tansiyona bişi demedi mi
anlamadım ben bu işten bişi

ben uğraştım kız bide üzerine 10 bin verdim :)
ben çemkirebilirim değil mi :)

sen cemkirebilirsin hanım..

sana izin.. saymısın 10 bini hemide ugrasmısın öncesinde.. sen istediğini diyebülün..

bence sen SATını yanlıs biliyosun.. olabilir mi..

bide kim senin drun hastane neresi anacım..

cnm belki suni sancı verirler sana...suyun sınırda ise sakın ihmal etme...dr dediği an hastanede ol.

kızlarrrrrrrrr doktordan geldik şimdi bebeğim 3360 gr olmuş boyuda 54 cm miş..suyum azalmış cok haftaya p.tesi gel dedi...12 de ye bişeyler aksam 4 de burda ol iyiysen yolucam senı dedi iyi değilsen yollamıcam bu ne demek..sezo mu olcam ben yani..bebeğim nerdeyse 40 haftalık gözüküyo..cok panikteyim yorumlarınızı bekliyorum:18:
MAŞALLAH bebeğe sanırım sezeryan için zaman vermiş canım.
bi tarafım diyorki salak fatma hiç ugrasmadan bedavadan bebek sahibi oluyosun bide çatlaklara cemkiriyosun..

diğer tarafım diyorki Rabbim beni neden catlamayan deriden yapmadın ..

ikisi arasıdayım.. itiraf ediyorum..

bu konuda bende arada kalabiliyorum yok kilo alıyorum yok o yok bu. insanoğlu doyumsuz diye bozuna dememişler...:1:

bi tarafım diyorki salak fatma hiç ugrasmadan bedavadan bebek sahibi oluyosun bide çatlaklara cemkiriyosun..

:)))) ilahi fatma

ya boşverin hamile kalmadan çatlayanlar var birde ona ne diyeceksiniz.Erkekler çatlaklara değil gülen yüze tatlı dile bakıyorlar sallayın yaaa.

:)))) ilahi fatma

ya boşverin hamile kalmadan çatlayanlar var birde ona ne diyeceksiniz.Erkekler çatlaklara değil gülen yüze tatlı dile bakıyorlar sallayın yaaa.

anam ne erkeği..

adama çatlamısım kızın yaptı diyorum oda onuda ben yaptım diyor zaten..hos bide çatlamama laf etsin neler ediyorum bak ben..

ben kendime baktığımda aynada çatlamıs deriye sinir oluyorum

idrar testi yaptı kızlar tansiyon için temiz cıktı..önemli olsa uyarırdı heralde..haftaya p.tesi sanırım suyuma yıne bakcak suan sınırda dedi..azsa sezaryana alcak..yaa o an o kadar panik oldum ki sorcaklarımı unuttum..doktorum izmirde egepol hastanesine gidiyorum hakan sabırlı..bunda önce 33 haftallıkken gittim 3 gün ondeydı..3 haftadır hergun 8 tane ceviz yıyorum..muzlu süt içiyorum..acaba diyorum bu yuzden mi böyle oldu..yemekten sonra sol tarafa uzanıyorum..hamile kaldıgımdan beri balık hapı kullanıyorum..

idrar testi yaptı kızlar tansiyon için temiz cıktı..önemli olsa uyarırdı heralde..haftaya p.tesi sanırım suyuma yıne bakcak suan sınırda dedi..azsa sezaryana alcak..yaa o an o kadar panik oldum ki sorcaklarımı unuttum..doktorum izmirde egepol hastanesine gidiyorum hakan sabırlı..bunda önce 33 haftallıkken gittim 3 gün ondeydı..3 haftadır hergun 8 tane ceviz yıyorum..muzlu süt içiyorum..acaba diyorum bu yuzden mi böyle oldu..yemekten sonra sol tarafa uzanıyorum..hamile kaldıgımdan beri balık hapı kullanıyorum..

anam ne erkeği..

adama çatlamısım kızın yaptı diyorum oda onuda ben yaptım diyor zaten..hos bide çatlamama laf etsin neler ediyorum bak ben..

hahahhaa çok alemsin vallaa...
Benim niye aklım erkeklere gitti ki şimdi alla allaa.
Eşimi kendimden çok düşünüyorum sanırım, ohh yeahhh.:32:

göbek deliğimin sağında ve solunda olmak üzere..
kedi tırmalamasına benzer 3 lü ve 4 lü çatlaklar yeralmakta artık..

eşimin bunu görünce verdiği tepki.. amannnnnn..

kızın yaptı dedim.. onuda ben yaptımm dedi.. evet dedimm.. ikinizin eseri..

O kedi tırmalamalarından yazın oluşmaya başlamıştı bende. Şimdi ne durumda görmek istemiyorum. Zaten istesem de göremiyorum. :9: Göbeğimin alt tarafında kaldı. Yukarı doğru tırmanmaya başlamazlar inşallah. :20: Aynaya bakmak da istemiyorum. Moralimi bozamam şu saatten sonra olan oldu.:27:

anam ne erkeği..

ben de katlanamıyorum hala alışamadım çok moralim bozuluyor tek tesellim bunlar sedef rengine dönüşüyormuş sonraları. Bununla avunuyorum bacım

suyun azalması tabiki yemekle alakalı değildir ama çok kilo almış olması bundandır canım sen bol bol su iç haftaya duruma bakarsın sakin olmaya çalış bu çoçuk öyle ya da böyle doğacak erken de değil zaten sezeryan olsun da sağlıklı olsun sıkma canını

suyun azalması tabiki yemekle alakalı değildir ama çok kilo almış olması bundandır canım sen bol bol su iç haftaya duruma bakarsın sakin olmaya çalış bu çoçuk öyle ya da böyle doğacak erken de değil zaten sezeryan olsun da sağlıklı olsun sıkma canını

öyle tabi ama yıne normal olursa daha mutlu olucam ben ya..aşağı dönmüş..hayırlı neyse o olsun artık..pazartesi dananın kuyrugu kopcak:34:

Reza Bey'e ok teekkr ediyorum - Hrriyet Magazin Hatt

peh incecik çıkmış bu da ebru şallı gibi
adı ebru olanlarda mı var bu be kardeşim !
kardeşim insanın yüzü de mi şiş olmaz bu nedir ya...

hele ben 7 seneden sonra bulmuşum çatlakları ilk gördüğümde gözümden 2 damla yaş geldi...
insan doğursa bile güzel kalmak istiyor ya mayamızda var sanırım...

Son düzenleme:
yahu gerçekten bu nedir hiç şişlik yok bu ebruda... bende bi ellerimde ödem var başka yerimde öyle ödem yok ama bence son haftada falan olur. gerçi bu ünlüler 9 ayı doldurmadan bebeklerini doğuruyor ondandır kesin...

yahu gerçekten bu nedir hiç şişlik yok bu ebruda... bende bi ellerimde ödem var başka yerimde öyle ödem yok ama bence son haftada falan olur. gerçi bu ünlüler 9 ayı doldurmadan bebeklerini doğuruyor ondandır kesin...

Ebru gününde doğurdu. Onun yüzü zaten şişti birde fotoşop yapmış olabilirler.

ben de katlanamıyorum hala alışamadım çok moralim bozuluyor tek tesellim bunlar sedef rengine dönüşüyormuş sonraları. Bununla avunuyorum bacım

beyaz tenlimisin.. öyleysen senin için sonun yok.. benim gibi arap bacılar napsın.. kahverengi ten üzerinde beyaz çatlaklar.. ay bana bişeyler oluyorr...

hahaha.. benim şimdiden dudaklar şişti.. ayaklarım hep şişti zaten 3 numara büyüd.. heray yeni ayakkabı aldım kendime..

göremedim ben ya .. hburdan acamıyorum.. yasaklı magazin siteleri.

biriniz resmini koysanıza ebrunun..

mad_sad canım tekrar tebrik ederim,darısı başımıza inşallah.

senemcim bende sana katılıyorum ve seni çok iyi anlıyorum.dediğin gibi şartlar anne ve bebek için neyi gerektiriyorsa onun yapılması önemli. bende ilk günden beri kendimi normal doğuma hazırladım ama bu plasenta yaşlanması sonucu bebeğin erken alınma durumu söz konusu oldu ve sezaryen'den söz edilmeye başlandı.şuan ise ne olacağı belli değil.yani ben mecburen iki duruma da hazır olarak bekliyorum.
açıkçası benim kayınvalidem de eşimi 4,5 kilo doğurmuş ama ben o ebatlarda bir bebek doğuracak olsam o riske giremezdim.
sezaryen'i şartları hesaba katarak gerekli yada gereksiz olarak değerlendirebiliriz sonuçta.mecbur kalırsam eğer istemediğim halde belki bende yapmak zorunda kalacağım.
oyüzden arkadaşımıza fikir verirken lütfen gözümüzü sadece bağlayıp normal mi sezaryen mi sorusuna cevap aramak yerine hangisi gerekli,hangisi daha sağlıklı sorusuna da cevap arayalım.

can_tugba canım bence sen doktorunun önerilerini dinle,ama bebeğinin kilosu maşallah gerçekten seni zorlayabilir böyle gelişmeye devam ederse,kendini de bebeğini de riske atma.gerekirse farklı bir doktora da git diyeceğim ama kendi doktorunun baştan beri normal doğumu desteklediğini söylüyorsun bu durumda bence ne yapacağın belli.doktorun verdiği tarihe kadar bebeği takip edin ve ozamana kadar kilo artmaya devam ederse ona göre bir karar ver canım.altta 20 dikiş olmasındansa karında olması sanki daha iyi gibi geliyor bana da.ama tabi bu tercih meselesi.fakat sezaryen'i keyfi değil de gerekli olduğu durumlarda kullanacak doktorlar olduğunu unutmayalım.sağ salim tospiğini kucağına alırsın inşallah.

kızlar benim bu çarşamba tekrar kontrolüm var bakalım bebeğim ne alemde.1-2 haftadır çok hareketliydi ama bugün çok sakin,korkmaya başladım yine.sürekli rüyalarıma giriyor zaten.kızım olacak ama dün gece 5 kiloluk bir erkek doğurdum :D hemen kalkıp yürümeye falan çalıştı,doğumda normaldi ama hiç sancım yoktu,doktora kesme ya falan diyordum. :49: benim psikoloji hiç normal değil anlayacağınız. şimdi de kıpırdasın diye bekliyorum ama bakalım ne olacak.müzik falan dinletiyorum şuanda.ayrıca bugün evlilik yıldönümümüz :56: öpüyorum hepiniziii :54:

Evlilik yildönümün kutlu olsun,nice güzel,mutlu,huzurlu,saglikli yillara esin,bebegin(yada bebeklerin) ve tüm sevdiklerinle insaallah.

Back
X