2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın herkesee ...dün akşam sırt,bacak vs her yerim ağrıdı ve doğru düzgün uyuyamadım sabah da çarpıntı ile uyandım (preparın marifeti) ama şimdi daha iyiyim buraya bir bakaym dedim bugün de tarkul gidiyo doğuma bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah ben de yarın dr gidicem şu ilacı bi bıraksam rahatlıycam inşallah yeni bir şey çıkmaz da bu hafta bırakırım artık.
geçmiş olsun canım umarım biran evvel bırakacağın gün gelir. bende dün bıraktım preparı. çok rahatım çarpıntı yok titreme yok şükür eski halime döndüm. ama prepar kullanırken bi güven vardı nasıl olsa doğum başlamayacak diye şimdide ansızın doğum başlarsa hazırlıksız yakalanırsam korkusu başladı :18:

bu sonuncu iyiydi bizimkilerdi Allahtan..

eşimin tarafı gelince kalbim daralıyor Allah affetsin.. yardım etme huyları yok onların maalesef.. bi hala maceram vardı hatırlarsınız..

gecti ama gectii..

ya ben daha bebek şekerlerini halledemedim.. hala karar veremiyoruzzz..

nası bişi istiosun ki
keşke bu yakada olsan kız hazır ben evdeyken yapıverirdim sareminkileri de

günaydın herkesee ...dün akşam sırt,bacak vs her yerim ağrıdı ve doğru düzgün uyuyamadım sabah da çarpıntı ile uyandım (preparın marifeti) ama şimdi daha iyiyim buraya bir bakaym dedim bugün de tarkul gidiyo doğuma bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah ben de yarın dr gidicem şu ilacı bi bıraksam rahatlıycam inşallah yeni bir şey çıkmaz da bu hafta bırakırım artık.

fatmacım senin adına sevindim artık misafirden kurtulmuşsun biraz geç olsa da artık dinlen biraz. bak ben evdeyim ne ayak şişmesi ne başka bir şey yok ağrılarımda bebek büyüdüğü için oluyor sanırım.

gecmiş olsun canım..

benim için daha var evde oturmaya.. 4 Kasıma kadar burdayım.. 11 Kasımdada kızımı dogurcam kısmet olursa.. aradaki haftada bayram zaten..

kızım erken davranmazsa tabi..

kızlar gittikçe forumdakilerin sayısı azalıyor nerdeki kasım anaları uyuyorlarmı acaba

ya bide doğum yapanların listesi yapılsa ya ne güzel olur

hastanede dağıtacağım bebek şekeri için kutular hazırladık onlarıda eklim fikir anamız crafty dir:1: içine konulacaklarıda haftasonu alıp halledicez artık

Eklentiler

• $2.webp
    $2.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $1.webp
    $1.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 46
kızlar gittikçe forumdakilerin sayısı azalıyor nerdeki kasım anaları uyuyorlarmı acaba

hastanede dağıtacağım bebek şekeri için kutular hazırladık onlarıda eklim fikir anamız crafty dir:1: içine konulacaklarıda haftasonu alıp halledicez artık

çok beğendim canım geröekten çok tatlılar...

nası bişi istiosun ki
keşke bu yakada olsan kız hazır ben evdeyken yapıverirdim sareminkileri de

kız bunu söylemen bile yetti bana ha..

karar veremiyorumki

benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onunkinide ben..

dedim bu gidişle yapamicaz sanırım..

ilk biberon istedim sonra baktım biberon zibil gibi.. caydım hemen..

şimdide bosta kaldım.. bu cumartesi gidip dolascam..inşallah hava güzel olur..arabaya in bin daha zor geliyor bana sokakta yürümekten..

gecmiş olsun canım..

benim için daha var evde oturmaya.. 4 Kasıma kadar burdayım.. 11 Kasımdada kızımı dogurcam kısmet olursa.. aradaki haftada bayram zaten..

fatma Allah yardımcın olsun senin tempona kolay kolay kim dayanır...
ben bi çarşıya inip gelince tıslıyorum...

bu sonuncu iyiydi bizimkilerdi Allahtan..

eşimin tarafı gelince kalbim daralıyor Allah affetsin.. yardım etme huyları yok onların maalesef.. bi hala maceram vardı hatırlarsınız..

gecti ama gectii..

ya ben daha bebek şekerlerini halledemedim.. hala karar veremiyoruzzz..

oh çok güzelmiş :)

ne koycan içine sen ben lokum koycam
bide madlen alcam gelene dağıtmaya o kadar
hoş kaynanam kocaya sormuş ben ne alim die
o da bişi getirir heralde

ellerine sağlık canım.. cok güzel olmuslar.

liste yapılamıyorki.. tabloda sorun var..

karar veremiyorumki

şimdide bosta kaldım.. bu cumartesi gidip dolascam..inşallah hava güzel olur..arabaya in bin daha zor geliyor bana sokakta yürümekten..

optimumda migros un karşısında çook şeker satan bi yer var
orda az ama güzel şekerler var
bi magnet beendim mesela ben orda bebek arabası şeklinde pembe çerçeve magnet 3-3,5 TL mi neydi fiyatı
biberon dersen çok hoş yapmışlar var
bisürü tekli çikolata fln var yolun düşerse bi baksana
olmadı kutuları aldığım yerin telini verim belki yollarlar malzemesini yapıverirsin 1-2 saate

fatma Allah yardımcın olsun senin tempona kolay kolay kim dayanır...
ben bi çarşıya inip gelince tıslıyorum...

ben daha tıslamıyorum..

ama agırlastım iice..

dün ibonn doktoru demişya iice asagıya inmiş ipek diye.. 3 günde olmus hemde..

ende benimkinden öyle bi atak bekliyorum.. aniden beni çökertecek..

ayyy Allah korusun..

kıs geldi..

inşallah bizim bebişler hastalanmaz..becerikli analar oluruz..

ben cok korkuyorum ya.. üşütcem diye..

evet ya dikkat etmek lazım. ama ben doğduktan sonra yine çıkarır 10 dakkada olsa hava aldırırım kızımı diye düşünüyorum. doğunca fikrim ne kadar değişir bilmem :)

fatmacım senin adına sevindim artık misafirden kurtulmuşsun biraz geç olsa da artık dinlen biraz. bak ben evdeyim ne ayak şişmesi ne başka bir şey yok ağrılarımda bebek büyüdüğü için oluyor sanırım.

geçmiş olsun canım umarım biran evvel bırakacağın gün gelir. bende dün bıraktım preparı. çok rahatım çarpıntı yok titreme yok şükür eski halime döndüm. ama prepar kullanırken bi güven vardı nasıl olsa doğum başlamayacak diye şimdide ansızın doğum başlarsa hazırlıksız yakalanırsam korkusu başladı :18:

kızlar ikinizede geçmiş olsun ALLAHım sağlıkla bebişleri kuçağımıza almayı nasip etsin hepimize.. çok şükür bu haftalara kadar geldik öyle düşünün ve rahatlayın artık kocamanlar büyüdüler anneleri:emir_bebek::nazar:
gecmiş olsun canım..

tatlım bende ay sonu diyordum ya dün babamla konuştum dedi ki senelik izin ayarla çık hem şirket hemde sen sorumlu olursun son 21 gün falan bende 24 ekimde kalan senelik izinimi kullanıcam ayı tamamlayacam.

bu arada ssk dan alınacak para işini konuştum tekrar.. 10 günde veriliyormuş ama onlardan çıktıktan sonra ankarada 10 gün daha bekleriz diyor karıştırırsın sonra ne aldın ne almadın diyor.yani bi doğum öncesi bi doğum sonrası olarak 2 parcada al diye öneride bulundu.

ben daha tıslamıyorum..

ama agırlastım iice..

face den yazdım ama görmedin sen
bu gidişle tinerciler misali ATM de doğuracaksın ondan korkuom
bence sen çık bu hafta fatma artık yazık bebeğe
hiç ii diil son haftalarda bu kadar yorgunluk

ben daha tıslamıyorum..

ama agırlastım iice..

bende bekliyorum bu aşağı düşme işi nasıl olacak...
farkederim herhalde diyorum...
benimki daha normal gibi...
CRAFTYYYY en büyüklerimizdensin... senin karnın aşağı düştü mü

optimumda migros un karşısında çook şeker satan bi yer var
orda az ama güzel şekerler var
bi magnet beendim mesela ben orda bebek arabası şeklinde pembe çerçeve magnet 3-3,5 TL mi neydi fiyatı
biberon dersen çok hoş yapmışlar var
bisürü tekli çikolata fln var yolun düşerse bi baksana
olmadı kutuları aldığım yerin telini verim belki yollarlar malzemesini yapıverirsin 1-2 saate

orayı biliyom ben.. cok ceşit yok orda bacım ya..

cumartesi sürteyim ben bi şekerlerin satıldıgı yerleri.. bakalım ne cıkacak..

ayyy beni anlayan birisi sen 37 ye kadar içmişsin nasıl bıraktın azaltarak mı? şu an nasıl kasılma var mı?

bende bekliyorum bu aşağı düşme işi nasıl olacak...
Farkederim herhalde diyorum...
Benimki daha normal gibi...
Craftyyyy en büyüklerimizdensin... Senin karnın aşağı düştü mü

ben nil i hep aşada taşıdım zaten ama bu ara daha da aşada
mesaneye deli gibi baskı yürürken zorluk vajinal kemiklerde ağrı ve yürürken bacağımın karnıma çarpması
ayaklarımı ayıra ayıra oturabilmem fln bunlar oluo heralde:)

beğendiğiniz için sağolun kızlar teşekkürler.. bakmayın yaptım dediğime asistanlık yaptım ben halamla eşim yaptılar ihihi bende malzemeleri verdim onlara. bana pek bişi yaptırmıyorlar güya battaniye ypıyordum ya onuda halam aldı elimden yaptı bitirdi :1:

karar veremiyorumki

tatlım ben birmaxtan aldım malzemeleri eminönüne gidemedim içimde patladı ya artık mevlüt için giderim.. en azından o siteden aldım malzemeleri birazda olsa içimi rahatlattım eşim nazarboncuğu ve uğur böceklerinden istedi onlarıda arkadaş alıp getircek onlarıda kenarına yapıtırcakmış

oh çok güzelmiş :)

ne koycan içine sen ben lokum koycam
bide madlen alcam gelene dağıtmaya o kadar
hoş kaynanam kocaya sormuş ben ne alim die
o da bişi getirir heralde

sağol kuzum senin fikrini çaldım valla ALLAH razı olsun...:emir_bebek: içine şu renkli badem şekerleri var ya ondan ve lokum düşündüm ama daha icraat yok.şeffaf poşetler var mini mini onlardan varmış halamda öyle doldurup içine koyayım diye düşündüm.

beğendiğiniz için sağolun kızlar teşekkürler.. Bakmayın yaptım dediğime asistanlık yaptım ben halamla eşim yaptılar ihihi bende malzemeleri verdim onlara. Bana pek bişi yaptırmıyorlar güya battaniye ypıyordum ya onuda halam aldı elimden yaptı bitirdi :1:

Tatlım ben birmaxtan aldım malzemeleri eminönüne gidemedim içimde patladı ya artık mevlüt için giderim.. En azından o siteden aldım malzemeleri birazda olsa içimi rahatlattım eşim nazarboncuğu ve uğur böceklerinden istedi onlarıda arkadaş alıp getircek onlarıda kenarına yapıtırcakmış

sağol kuzum senin fikrini çaldım valla allah razı olsun...:emir_bebek: Içine şu renkli badem şekerleri var ya ondan ve lokum düşündüm ama daha icraat yok.şeffaf poşetler var mini mini onlardan varmış halamda öyle doldurup içine koyayım diye düşündüm.

o benim aldığım kaattan alsınlar içine
şeffaf poşetten daha şık duruo

Son düzenleme:
Back
X