2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
MERHABA arkadaşlar bende 37. haftadan gidiyorum ve bir kızım daha olcak inş. hayırlısıyla ilki normal oldu inş. buda bi aksilik olmazsa normal olcak inş. bundan sonra haftalık olarak kontrole gidicez ve yarın bende nst ye giricem bakalım benim de sancım gözükücekmi merak ediyorum ara ara belimde yada kasıklarımda sancı hissediyorum ama aynı adet ağrıları gibi oldukları için çok düşünmüyorum ama her an korku ve heyecan içersindeyim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş. hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasib eder inş. bebişleriimizi

bebek güncesi aldım ben de D&R dan. belkide ibonun aldıgıyla aynıdır fiyatı aynı.ilk ziyarete gelenler şunu yaparken fotografın falan filan var içinde.ibo biz onun için asetat kalemı aldık normal kalemlerle yazınca silinecek gıbı geldi. aklında bulunsun senınde.

Teşekkür ederim canım.Bende öyle alayım o zaman tebrik defterine herkese zorla gel sende yaz diyemeyiz şimdi.En iyisi bebekimin ilklerini yazarım...

ya doktora dun ısrarla söyluyorum adam bana belli dıyo gözlerin şişmiş diyo..bence bu adam benı sezaryana alcak haftaya of offfffffffff..stresten agrıyo bence..başka doktorada mı görünsem emin olsam acaba yaa:44:

ben senin doktordan bişi anlamadım zaten.. tansiyonun 17-18 lerde ve seni eve yollamış.. senin söylediğin tansiyon değerleri normal insanda bile tehlike..ben senin yerinde olsaydım kesinlikla başka doktora giderdim.. yüksek tansiyon enseden başlayan bi baş ağrısı yapar... benim doktorum 13 ve üzerinde hemen geliyosun demişti ki çook relax bi adamdır doktorum, öyle herşeye normal diyen bi tiptir.. devlet hastanesine filan bi git istersen

ses ver bacım..

kahvelokum ve Luna..

asağıda görüyorum sizi.. bu iyisiniz anlamına geliyor benim için..

yoksa hergün bir mesaj yazın kızlar iyiyiz diye.. merak ediyoz..

Canim zaten bi sen merak ediyorsun beni cok sagol:3:

Ben dun itibariyle kendimi dogum iznine ayrildirdim zorla.. Dun butun gun yazlik kislik olayina girdik evde kadin vardi cok sukur..

Bugun de dr amcaya gittik.. Nihayet nst ile tanistim.. Kizim cok iyiymis masallah deyin teyzeleri:nazar:

Haftasi her seyi uyumlu suyu muyu..

Nst de de kirmizi kisim genelde 140 larda yesilde 20 lerdeydi sanirim biri kalp biri sanci degil mi?

Dr uma karnim sertlesiyo arada kasilma olabilir mi diye sordum.. Bak guzelim beni araman gereken durumu zaten bileceksin dedi bu tip ufak seylere takilma dedi.. Hep boyle relax bizimkisi:9:

Bu arada sevgili tarkul sevgili lifeisnoteasy cok heyecanlandim sziler icin insallah bebislerinizi saglikla kucaginiza almissinizdir..

Fatmacigim seni ofiste tek basina biraktim tatlim sorry calisanlar arasinda son neferlerdendim.. Nolur kendine dikkat et

Crafty ya alev 11-20 kasim arasi yurtdisinda olacakmis asistanim cekecek sonra da ben cekerim evinize gelip dedi.. Sence ne yapsam? Tam 39. Haftam oluyo o zaman

başlıkta biraz tuhaflık var heyecandan olsa gerek :)
Allah sağlıkla bebeğinizi kucağın almayıu nasip etsin inşallah

ahh bayanlar benmde buaralar kasılmalarım baya arttı artık aqrı vermeye başladı kasılmalar belimde aqrıyo karnımın altındada aqrılar war kaç qündr bebişimin doqumpozisyonu aldıqını hissedebiliyorum hephıçkırıkları kasıklarımda :9: :9: nette araştrdım arkideşler ilk doqumunu yapıcaklarda 2 hafta kala bebiş doğum pozsyonu alırmış karın düşermiş nekadr doqrudur bilemem bide doquma yakın ishal olunurmuş bende kaçqündr war :14:

Ben dun itibariyle kendimi dogum iznine ayrildirdim zorla.. Dun butun gun yazlik kislik olayina girdik evde kadin vardi cok sukur..

Bugun de dr amcaya gittik.. Nihayet nst ile tanistim.. Kizim cok iyiymis masallah deyin teyzeleri:nazar:

Nst de de kirmizi kisim genelde 140 larda yesilde 20 lerdeydi sanirim biri kalp biri sanci degil mi?

Dr uma karnim sertlesiyo arada kasilma olabilir mi diye sordum.. Bak guzelim beni araman gereken durumu zaten bileceksin dedi bu tip ufak seylere takilma dedi.. Hep boyle relax bizimkisi:9:

Bu arada sevgili tarkul sevgili lifeisnoteasy cok heyecanlandim sziler icin insallah bebislerinizi saglikla kucaginiza almissinizdir..

Fatmacigim seni ofiste tek basina biraktim tatlim sorry calisanlar arasinda son neferlerdendim.. Nolur kendine dikkat et

Crafty ya alev 11-20 kasim arasi yurtdisinda olacakmis asistanim cekecek sonra da ben cekerim evinize gelip dedi.. Sence ne yapsam? Tam 39. Haftam oluyo o zaman

demek sende ev hanımı oldun güzelim.. hadi hayırlısı..

darısı bize.. ama ben burdan doguma giderim sanırım

su kıslık yazlık olayını benimde yapmam lazım ama ne zaman..

kilosu boyu nasılmıs peki.. yazmamıssın..

herseyin yolunda olmasına sevindim canım...

Ya kızlar niye bana cevap vermediniz siz anacığım...
Adamı kafaladım haftasonu eminönüne geçiricem ama şu mevlüt için yapılacak ucuz süs yerlerini söylemediniz bak alınıyorum amaaaaa...

Bir de bebek için anı defteri mi yoksa tebrik defteri mi aldınız diye sorduk havada kaldı bu daa ne oldu sizeee alooooo:33:

ben almadım
bebek süsü için ise havuzlu han dakilere git
50 şeker
kapı süsü
kapı tülü
altın yastığı 100 TL idi

tansiyondan canım..
senin o dra selam söyle benden..

benden de okkalı bi selam lütfen

bi fatma mı merak edio seni !!! hıh :19:
bence ii bi şans lunacığım hem hastanede hemde kendini toparlayıp güzelleştiğinde foton olacak aynı fiyata
mikemmel

kız kokoş crafty ..

sessiz miş

anam hepiniz dağılrısanız sessiz olur tabiki..

hem ben yeterim ayyyyy...

kız kokoş crafty ..

sessiz miş

anam hepiniz dağılrısanız sessiz olur tabiki..

hem ben yeterim ayyyyy...

şurayı bırakmayan bi ben varım bak beni salon kadını çizgimden çıkartma :)
face de yazarım heppp milletin azına sakız olursun telden sevgilisiyle mi yazışıo die :)

şurayı bırakmayan bi ben varım bak beni salon kadını çizgimden çıkartma :)
face de yazarım heppp milletin azına sakız olursun telden sevgilisiyle mi yazışıo die :)

ay olmama ramak kaldı zaten..müdür yrdcısının bana bakısını görmelisiniz ama yandan yandan anlamıyorum sanki.

arada masasına tıklıyor ben teli bırakayım diye :))))))

bendeki su merak olmasa ..bakmamda..

mayamda var merak napayım.. catlıyorum resmen.

bızım personelcı oyle uyuz bı adam kı :27:
felaket dedıkoducu,
yıllık ızınden duserız dedı,
bende dusmeyın hamılelık ıznımden dusuyor dedım,
tamam amırınle konusup ararım dedı aramadı,
bende ustelemedım :27:

ya ben varya onu hala anlamadım..

hamilelik iznnden düşmesi caok mantıksız yıllık iznin..

2 günlük rapor al sende.. o düşmüyor.. ille cakallık yapmak lazım bu düzene ha..

ya ben varya onu hala anlamadım..

hamilelik iznnden düşmesi caok mantıksız yıllık iznin..

2 günlük rapor al sende.. o düşmüyor.. ille cakallık yapmak lazım bu düzene ha..

bende o yıllık izin olayını hiççç anlamadım valla
bende yıllık iznimi kullandımbi hafta + 6 günde taktım patrona ehehe
1 inde ayrıldım 14 ünde raporu başlattım :)

Back
X