2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
tarkulun bebeğine bakayım dedim..

hastane 5 ekimden beri ya hic dogum yapmamıs ya da koymamıs bebek resimlerini..

yok kalmaz,
reddı mıras yapıcaz.

walla daha mutevazı yasayacak baska caresı yok,
ıhtıyacı oldugunda oglu yardım edecek ama bunu sureklı hale getıremez mutevazı yasamayı ogrenecek, uygun fıyatlı bı eve cıkacak. 1200 lıra maası var, hem kıra verip hem gecınebılır tek kısı sonucta. o paraya cocuk okutanlar var.
cok zor vardan yoka dusmek.

yok ben en bastan boyle olacagını bılıyordum,
eşime destegım her turlu,
bosuna kacıp gelmedık ordan,
zaten onların mal varlıklarından hıcbır beklentım yoktu,
kendılerı daha dgrusu kaynanam buyuk yıkıma ugradı :25:

yasar inşallah ne diyeyim..

evde bekar cocugu yokmuydu ya bi görümcen mi vardı senin sadece..

dediğin gibi 1200 tl ile aile geciniyor cocuk okutuluyor.. ama onun alıskanlıkları var ya..

bizim bi arkadasın basına da aynısı geldi .. oglusum sana jeep yakısır filan diyomus hep.. evi değiştirin diyormus..

en son cocuk patlamıs .. anne ben bankada calısıyorum bankanın sahibi değilim.. bolluk zamanları geride kaldı kabul et artık diye tartısmıslar.. kadın ondan sonra durulmus..

ama o cok daha tuhaf bi kadın.. evini eşyalı kiraya verip gidip bunlar da kalıyordu 1 ay.. karısı deliriyordu resmen..şimdide mi aynı bilmiyorum..

Ay Allah göstermesin..

kayınpeder vefat edınce yalnız kaldı,
20 kasımı beklemıyor,
hemen gelecem dıyor zor zaptediyoruz.

bı de kayınpeder oldu gıttı ama gerıde bı ton borc bıraktı ve butun mal varlıklarını kaybettıler.
bole mal varlıgı da az buz bısey degıl yanı ıshanı falan da var ıclerınde. ortakları bos senetlerın ustune paraları yazıp yazıp tum mallarına tedbır koydurdu :26: alacaklılar kayınvalıdemle gorumcemı damadı arıyormus sureklı, acıp bızımkıne aglıyolar.
delı oldum ya,
burdan napsın adam gelsın oldursun dıye beklıyolar,
bıraz daha kıskırtsalar gıdecek yanı o da gozu dondu cunku artık.
dun gece 11bucukta yıne arayıp agladı bacısı.
arayıp yeter dusun yakamızdan dememek ıcın zor tutuom kendımı,
reddı mıras yapacaz zaten bız,
sız de yapın kurtulun. telefonlarınızı degıstırın ne bılım,napsın bu adam burdan.

annesının evı de satılıyor :26:
ne oldum demeyecen ne olacam dıyeceksın hayatta,
defalarca sahıt oldum ama bunların yıkılısı cok acı oldu :26:
:25:

gunaydın bu arada,
içim şişmiş demek hemen anlatmaya basladım :25:

Bu kadar kafana takıp sinirlenme canım, elinde değil gerçi haklısın ama siz elinizden geleni yapın.Ne demişler iyilik yap denize at...Herkes yaptığı iyilik veya kötülükle kalıyor.Bu günlerinde strese girme relax ol.Son günlerinin tadını çıkarmaya bak...Görme, duyma, konuşma...Gelecek güzel günleri düşün.

24 can yine !
ama hiç vatan sağolsun demek gelmio içimden benim !
Allah o ana evlatlarının acısını çıkartsın sorumlusu kimse fitil fitil !
gel de evlat yetiştir vatana gel de oğlunu askere yolla !

oofff azönce açtım tv yi,hislerime tercüman olmuşsun
artık dicek bişey bulamıyorum, o anaların hali ne şimdi:((((

günaydın bacılarr.. gerçi hiç aydın bi gün olmadı.. kalkar kalkmaz tv yi açtım ve 1 saattir ağlıyorum.. o anneler nasıl dayanacak Allahım sabır versin.. ben oğlumu nasıl göndericem askere, bu devlete.. püfff içim şişti yaa

biz bu gece 3 te yattık bu saate kadar da uyumuşuz tabii.. açlıktan da ölmüşüm.. hemen bi kahvaltı yapayım..

ibocan senin kaynana baya bi psikolojik yıkım geçirecek, inşallah sana sarmaz iyice... zor bi durum.. gerçi 1200 lira maaşla bir kişi kira verip geçinir çok rahat ama vardan yoka düşmek zor... ama lışacak mecbur başka çare yok

24 can yine !
ama hiç vatan sağolsun demek gelmio içimden benim !
Allah o ana evlatlarının acısını çıkartsın sorumlusu kimse fitil fitil !
gel de evlat yetiştir vatana gel de oğlunu askere yolla !

aynen cnm benimde geçmiyo pisi pisine anaların kuzusu şehit olsun eeeeeeee vatan sagolsun rabbim sabır versın anasına babasına çok kötü oldum ben

yasar inşallah ne diyeyim..

evde bekar cocugu yokmuydu ya bi görümcen mi vardı senin sadece..

dediğin gibi 1200 tl ile aile geciniyor cocuk okutuluyor.. ama onun alıskanlıkları var ya..

bizim bi arkadasın basına da aynısı geldi .. oglusum sana jeep yakısır filan diyomus hep.. evi değiştirin diyormus..

en son cocuk patlamıs .. anne ben bankada calısıyorum bankanın sahibi değilim.. bolluk zamanları geride kaldı kabul et artık diye tartısmıslar.. kadın ondan sonra durulmus..

ama o cok daha tuhaf bi kadın.. evini eşyalı kiraya verip gidip bunlar da kalıyordu 1 ay.. karısı deliriyordu resmen..şimdide mi aynı bilmiyorum..

Ay Allah göstermesin..

gorumcem var o da evlı, bı kac apartman otede oturuyor,
zaten bızımkı de su an kırada,
kendı evını begenmıyor dıye daha luks bı evde oturuyordu:6:
evını de senelerdır kıra odemeyen yegenıne kıralamıstı, sevaptır dıye:12:

artık aklını basına devsırecek baska caresı yok,
buraya gelmez,
hem benden bısey anlamıyor hem de sıkılır burda,
gezecek bı yer yok kafa dengı kımsesı yok.
arada gelır torunu gorur gıder.:6:

bugün koyarlarmış tarkul öle dedi dün

hadi bakalım merak ettim :)) yine yeniden :)))))))))

gorumcem var o da evlı, bı kac apartman otede oturuyor,
zaten bızımkı de su an kırada,
kendı evını begenmıyor dıye daha luks bı evde oturuyordu:6:
evını de senelerdır kıra odemeyen yegenıne kıralamıstı, sevaptır dıye:12:

artık aklını basına devsırecek baska caresı yok,
buraya gelmez,
hem benden bısey anlamıyor hem de sıkılır burda,
gezecek bı yer yok kafa dengı kımsesı yok.
arada gelır torunu gorur gıder.:6:

bencede düzenini bozup gelmez..

ama torun onu nasıl değiştircek bakalım görcezzz..

ya kızlar.. göğsümün altı şişiyor sertleşiyor 1 dk dan az süre öyle kalıyor sonra yumusuyor..

bu kasılmamı..

benimde akşamları karnımda oluyor yada yürürken yolda ama gögüs altıma kadar oluyormu dikkat etmemiştim bidahakine bakim bende.
yeri değişiyor canım. bazen aşağıda bazen yukarda bazen sağda bazen solda bazen sık sık bazen günde 3-4. kasılma uzmanı oldum çıktım şu 9 ayda :1:

Son düzenleme:
sevdebişge: dün face te okudum.. bade cik tombiklemiş baya.benimkinin boyuda 46 cm ama sizden 100 gr az:. maşallah kuzuya.. bi sorun da yokmuş çok sevindim.. normalda kararlısın maşallah, bu konuda da tebrik ediyorum seni

peki bişey yapmamız gerekiyormu kasılma baslayınca.

yoksa kasılıp durcakmıyız
yapcak bişi yok canım. ben kalp atışlarımın hızlanmasından anlıyorum kasılmanın başlayacağını. yürüyosam falan yavaşlayıp bekliyorum rahatsız ediyo çünkü. 37 haftadan önce sıklaşırsa eğer ki hani sıklıktan kastım 10 dakikada bir kaç kez olursa ve düzenliyse dinlenmeyle geçmiyorsa doktora gitmek. onun haricinde düzensizse yapcak bişi yok oturup geçmesini beklicez.

yapcak bişi yok canım. ben kalp atışlarımın hızlanmasından anlıyorum kasılmanın başlayacağını. yürüyosam falan yavaşlayıp bekliyorum rahatsız ediyo çünkü. 37 haftadan önce sıklaşırsa eğer ki hani sıklıktan kastım 10 dakikada bir kaç kez olursa ve düzenliyse dinlenmeyle geçmiyorsa doktora gitmek. onun haricinde düzensizse yapcak bişi yok oturup geçmesini beklicez.

düzensiz benim ya..

tuvaletimi tutuyorum ondan mı dedim .. gittim geldim yine aynı..

Back
X