- 21 Mart 2011
- 736
- 622
- 103
- Konu Sahibi bebegim_01
- #44.021
selam kızlarr.size annemlerden yazıyorum. offffff çok bunaldım yine. niye benim bebeğim bukadar yaramaz hareketli diye düşünüyorum. geceleri en az 6-7 kez kalkıyoruz.gündüzde zaten toplamda2-3 saat zor uyuyo. onun dışında ya hep kucakta yada sürekli bi yerlere tırmanıp duruyo. zaten o uyuduğu vakitlerde de ben koşturakoştura işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum.kendisi sürekli kıpır kıpır olduğundan hep ter içinde zaten. ben de aynen öyleyim. hep terli yorgun uykusuz gezip duruyorum. şikayet etmek istemiyorum ama çok zorlanıyorum bazen.kendime ayıracak şöyle 2 ssatim bile olsa haftada yetcek sanki ama yokkk.hep 2 yada 3 çocuğum olsun isterdim ama artık bu kızdan sonra başka bi çocuğu daha bakamam heralde yaa offffffffffff.
canım bırak yere at önüne oyuncak oynasın atsın enerjisini alışırsa sensiz oyun oynamak istemez arada bir katıl oyununa kendi kendine de oyun oynamayı öğrensin ben de diyorum bazen bi 10 günlüğüne tatile gitsem ama melis olmasa sonra dayanamaaaaam diyorum tatlı belalar:)gece uykuları problem canım ama onu düzene sokman gerek çok fazla uyanıyor ve tamamen alışkanlıktan uyanıyor biliyorsun dimi