kızlar bu ara bana acayip hüzün çöktü bebişimle son 17 gün erteleye erteleye son günlere geldik
ne zormuş çalışan anneleri anlıorum daha başlamadan üzüntüsü endişesi başladı
sanki benim gibi bakamaz,ya uyutamazsa,falan falan hepinizin yaşadıgı endişeler..
Kızım için halasına bişeyler bırakacagım eksik varmı ? Sizd bi bakında

çarşaf,yastık,mama önlüğü,evde rahat giyinmesi icin uygun kıyafetler tayt falan ,gezmeye cıkarlarsa kıyafetler ,oyuncak hergün hangisini götürmek isterse onu veririm diorum,alıştıgı fincanını ve suluğunu ,alt değiştirme itiyacları,orda sadece kahvaltı yapar bide ben süt bırakırım cıkmadan emzirecegim zaten ,maximum sabah 7.30-13.30 arası kalacak ...
Halası ile bayramdan sonra bi gün gidip öglene kadar yaptıklarımızı orda yapalım görsün oda uygulasın diorum..açıkcada konusacagm abla ben böle yapıorum aramıza başka seyler girmesin sen benim gibi yapabilirsen ne alaaa yapamazda farklı uygularsan cocuk yinede onu sever rahat eder durursa onada kabulüm ama ne sölersen direk söyle bende sana direk sölücem alıncak bişey yok canıma bakacaksın kolay deil senin icinde benim icinde diyecegim başlka napimm:26:
Kızımı bu ara bagrıma basa basa bi hal oldum oda bana bu ara cok düştü neyse kısmet...
Bu arada arabayı baya geliştirdim sayılır aksam esimde eylülün ortalarına dogru arabayla gidebilirsin dedi dua edin..bugünde kızımla kocamla 1ay 2gün gecikmeli evliliğimzin 2.yyılını kutlamaya cıkıoruz

Sizi seviorum
bide katı şeyler seven cocuklar icin baya kaynamıs makarnayı ben tereygla soteleyip önüne koyuyorum eliyle yiyo ,pirinc pilaınıda bazen öle koyuyorum kendi alışsın koordinasoyon ,öz bakoım falan die