- Konu Sahibi bebegim_01
- #45.401
Vaalla surda sohbet ederken bı yandan 200 sayfa kitap okumusum..salonu kızlar..ilimle doldum ..gözlerim acıyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vaalla surda sohbet ederken bı yandan 200 sayfa kitap okumusum..salonu kızlar..ilimle doldum ..gözlerim acıyor..
Kafam 2 yerde..kulağım yatak odasında..kolum bacağım kanepede..aklım zaten havada..kafam burda değildi diyosun yani
sağol be eski dünür![]()
sen gelcen demi 10 güne kalmadan bu tarafa![]()
temiizliğe yardıma gelecen dimiiii söz vermiştin sankiiii
doğumgünü olayı için düşüncende saygılıyız neden öle düşündünki neden yargılayalım sen bizi tanımamışsınnnn
Kafam 2 yerde..kulağım yatak odasında..kolum bacağım kanepede..aklım zaten havada..
Tesekkur ederim canim..tebrik ederim seniiiii
yarım saattir bir yavrucuk ciyak ciyak ağlıyor neden annesi susturmuyor kiii yazık kuzumaaa nedir bendeki bu şans yaaaa![]()
sen kabasını al ben gelcem sonra
temizliğe kadın çağırınca ayıp olmasın diye öyle yapıyodum ben
tanımamışmıyım :26:
iyi temizlicek birini güç bela bulduk çok doluymuş hatun anca ayın 7 sine gelecek ben evi kırklarım artık kapı pencere hariççççç
happy hadi yat yaaa sen ve usha çok sayfa atlatıyonuz bitiremiyorum ben sonra hem kocanla erdeme sarılıp uyucaktın sen ne oldu bak koca sonra burayıda yasaklaar hepten özleşiriz herkes yatağaaaa
neden ağladığını bilmiyorum ama sustu birazdan başlar en iiyisi o başlamadan ben uyuyayım herkese iyi geceler
Yatiyorum canim..sohbet etmeye ihtiyacım vardı..Gökçe nin üzüntüsünü tek basıma kaldıramıyordum.iyi geldiniz saolun..gorusuruz..cok optum seni..happy hadi yat yaaa sen ve usha çok sayfa atlatıyonuz bitiremiyorum ben sonra hem kocanla erdeme sarılıp uyucaktın sen ne oldu bak koca sonra burayıda yasaklaar hepten özleşiriz herkes yatağaaaa
neden ağladığını bilmiyorum ama sustu birazdan başlar en iiyisi o başlamadan ben uyuyayım herkese iyi geceler
kiyamam ya ... Ne çekti disten haaa..flor takviyesi filan vermiyorsunuz dımı ..geçenlerde 6 aylik bı bebeğe vermiş doktor da cok kızdım ya...arkadaşımın bebeği..bu ne ya dedim.sinirlendim..neyse sana da iyi geceler..cok öptük seni de..iyi geceler canım
ben burda sabahlıyorum
beyzanın azılardan biri geliyor
çok ağrısı var çok az uyuyor
özellikle geceleri sabaha kadar ayakta
neyse öpüldun canım![]()