dün içtiğim 4-5 lt sudan sonraki 7 aylık gibi göbeğim:) ilk defa bu kadar büyüdü bende hemen belgeledim:)
Eki Görüntüle 217353 Eki Görüntüle 217352 Eki Görüntüle 217351
maşallah göbüşe.. ne kadar zayıfsın ne güzel
Eki Görüntüle 217735
bu da bennn.. kızım nerede belli değil dimi.. bende aynadan bakınca öyle hissediyorum.. kalçam daha cok büyüdü gööbeğimden :)
selam herkese,
20+5 lik göbüşümüzü ekliyorum.....
Eki Görüntüle 217735
bu da bennn.. kızım nerede belli değil dimi.. bende aynadan bakınca öyle hissediyorum.. kalçam daha cok büyüdü gööbeğimden :)
zuzu ile ela nıngöbekleri birleştirsen benim ki olmaz yani:):) ne kadar zayıfsınız siz yaaa, kıskanıyorum valla... benim oğlan 60-70 cm 6 kg filan doğacak heralde, şimdiden bu kadar sivrildi:):)
ben fatmanın crfaty nin fotolarına bakayımi komplekse girmem fazla, onlarda benim gibi balık etli... fatmaa süppersin valla çok yakışmış, hem o kadar göbüşte yok
zuzu ile ela nıngöbekleri birleştirsen benim ki olmaz yani:):) ne kadar zayıfsınız siz yaaa, kıskanıyorum valla... benim oğlan 60-70 cm 6 kg filan doğacak heralde, şimdiden bu kadar sivrildi:):)
ben fatmanın crfaty nin fotolarına bakayımi komplekse girmem fazla, onlarda benim gibi balık etli... fatmaa süppersin valla çok yakışmış, hem o kadar göbüşte yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?