2011 Kasim Annelerinin Gobusleri

MAŞALLAH göbüşlere MAŞALLAH.

benimde iyice gerildi göbüşüm patlayacam sanki. yarın inş çekip koyucam göbüşümü kocaman olduk bizde :)

simiramiscim maşallah subhanallah. Oğluşun büyüyor maşallah. :) Bizim kızın da pek aşağı kalır yanı yok. 72.7 oldum ve zaten göbekliydim. Şimdi bildiğin hamile göbeğim var benim de. Hiç de umurumda değil, göbeğimi gere gere yürüyorum valla. Rabbim sağlık versin de doğumdan sonra zayıflarım inşallah diye düşünüyorum.

senin kızı da görelim sevdecim.. ben oğlan atakta bu aralar:) kapılardan sığamayacak annesi bu gidişle

selam herkese,

20+5 lik göbüşümüzü ekliyorum.....

Eklentiler

• $20+5 hafta.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 77
ELASUDEM benim 20+5 lik göbeğimi görsen kaçarsın.
maşallah...
zayıf hamile kalmışsın sanırım...
bellioluyor...
Allah tamamına erdirsin

bu da bennn.. kızım nerede belli değil dimi.. bende aynadan bakınca öyle hissediyorum.. kalçam daha cok büyüdü gööbeğimden :)

Eki Görüntüle 217735

bu da bennn.. kızım nerede belli değil dimi.. bende aynadan bakınca öyle hissediyorum.. kalçam daha cok büyüdü gööbeğimden :)

Maşallah prensese...Bende koca popolu bişey oldum...Bide boyum kısa ya kendimi yerden bitme hissediyorum....Bugün uzun elbise giydimki birazcık uzun gözükeyim :) kandırmaca işte..

zuzu ile ela nıngöbekleri birleştirsen benim ki olmaz yani:):) ne kadar zayıfsınız siz yaaa, kıskanıyorum valla... benim oğlan 60-70 cm 6 kg filan doğacak heralde, şimdiden bu kadar sivrildi:):)

ben fatmanın crfaty nin fotolarına bakayımi komplekse girmem fazla, onlarda benim gibi balık etli... fatmaa süppersin valla çok yakışmış, hem o kadar göbüşte yok

aynen canim bende balik etliyim, yemegin salcasilisi kadinin kalcalisi diye bosa dememisler

ahahah
ya o minik göbekler sinir bozuo hakkaten (maşallah bu arada :) )
sen bana bak bacım yaaa göbek gör

gecen hafta cekmis oldugum 21. haftadaki gobegim :) aynen bende balik etliyim :)

Son düzenleme:

göbüş yok popo var.. arkaya büyüyorum ben.. göbek zaten halihazırda böyleydi 19+5 hafta öncede :)

balık etli ha cok güldüm walla.. direk şişkoyuz kızım ne balık eti :) bende incecik olanlara imrenmiyor değilim.. ama napalım kaderimiz bu ..bana kilo yakısıyor diyip avutuyorum kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…