evet olmuş
canim masallah Allah nazarlardan saklasin bebisini gobusun ne guzel buyumus.
canim masallah Allah nazarlardan saklasin bebisini gobusun ne guzel buyumus.
erkek mi bebiş?
erkek göbeği gibi duruo :)
Maşallah
ohh masallah kuzucugum benim kiz belli mi oldu pasamiz mi geliodarisi basima
evet kocaman oldu. Teşekkür ederim canımmm.[sıze="3"]masallah canim kocaman olmus gobis cok tatli olmusun[/sıze]
harika, maşallah ikinize de
Teşekkür ederim canımmmm
16 haftanda olursun inşallah canım. Benim çabuk çıktı yaa.valla yusyuvarlak. Top varmış gibi sanki ordamaşallahhhh. 16 haftalıkken biz de böyle olur muyuz acaba yaa? Ben 13.haftadayım ki normalde zaten göbekli bir insanım ama hamile göbeği gibi ne zaman olacak çok merak ediyorum.Böyle yusyuvarlak bir karnım olsun istiyorum. :97: Sağlıklı bir hamilelik geçirelim de tabi, herşeyden önemlisi o.
maşallah çok güzel olmuş göbiş
Benimde baya belli olmaya başladı
ay masallah hepinize...
sizinkini görünce benimki 9 aylık gibi duruyor. yarın dogurcam sanki .. o kadar yanii...
eskiden hamilemisin diye sorarlardı göbeğime yok derdim orjinal hepsi benim derdim..
şimdide soranlara evt diyorum hemen takip eden soru kac aylık oluyor 3 aylık dedğimde cevap---
-- yaaa cok büyümüş masallah oluyor .. napim.. büyük benim göbeğim Allah Allah .. :)
Ay fatmacım resmen şu yazının altına imzamı atıyorum. Al benden de o kadar. Zaten göbekliydim. Hamile misin diye soranlara gıcık olurdum eskiden. Şimdi hoşuma gidiyor. Ama sonra kaç aylık diye sormasınlar. Topu topu 1,5 kilo aldım 13 haftada ama varolan göbeğim doğurmak üzere gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?