2011 Kasim Annelerinin Gobusleri

bayıldım ben burayaaaaaaa cok ama cok cic olmus bi zamanlar 2008 göbüşlerine koyarken kısmet 2011 kasımada varmıs bende en yakın zamanda cekip koyim de gözünün gözlünüz acılsın

maşallah göbişlere bende 2010 kasım annesiydim,şimdi kızım 6 aylık çok şükür.hamileliğinizin tadını çıkarın insan çok özlüyor o günlerihareketlerini hissetmek süpper bişeyyyyyyy ben hareket ettiği zamanlar videoya çekmiştim şimdi bakarsam o günler aklıma geliyor

[sıze="3"]masallah canim kocaman olmus gobis cok tatli olmusun[/sıze]
evet kocaman oldu. Teşekkür ederim canımmm.

harika, maşallah ikinize de

Teşekkür ederim canımmmm

16 haftanda olursun inşallah canım. Benim çabuk çıktı yaa.valla yusyuvarlak. Top varmış gibi sanki orda Hafta sonu toplu taşımalarda yer veriyorlar artık oh ne güzel
maşallah çok güzel olmuş göbiş

Benimde baya belli olmaya başladı

teşekkür ederim canımmm. Sende koy senin göbüşüde görelim..

yav tipimde çok iyi değil ev halimle çekiverdim hemen giyinmeye üşendim
bakalım fark varmı

Son düzenleme:
ay masallah hepinize...

sizinkini görünce benimki 9 aylık gibi duruyor. yarın dogurcam sanki .. o kadar yanii...

eskiden hamilemisin diye sorarlardı göbeğime yok derdim orjinal hepsi benim derdim..

şimdide soranlara evt diyorum hemen takip eden soru kac aylık oluyor 3 aylık dedğimde cevap---
-- yaaa cok büyümüş masallah oluyor .. napim.. büyük benim göbeğim Allah Allah .. :)

Ay fatmacım resmen şu yazının altına imzamı atıyorum. Al benden de o kadar. Zaten göbekliydim. Hamile misin diye soranlara gıcık olurdum eskiden. Şimdi hoşuma gidiyor. Ama sonra kaç aylık diye sormasınlar. Topu topu 1,5 kilo aldım 13 haftada ama varolan göbeğim doğurmak üzere gibi.

ben kilo bile almadım düşün 73 kiloydum şimdi 71,5 ama karnım benden 5 mt önden gidiyor... nasıl iş yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…